Jump to content

Wouter595

Forumlid
 • Content Count

  293
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Wouter595 last won the day on November 30 2017

Wouter595 had the most liked content!

Community Reputation

67 Excellent
About Wouter595
 
 
 • Rank
  Ervaren rijder
 • Birthday 05/03/1978
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  1221
 • Interesses
  Motoren, zelfverdediging, gewicht heffen, voeding.
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR1200F
 • De mijne is
  Titanium Blade
 
Recent Profile Visitors
 
 
886 profile views
 
 1. Wouter595

  achtjes rijden op de VFR ?

  8jes draaien met DCT ''moto jitsu'' laat zien hoe het moet Ok ok, wel met een Goldwing
 2. Wouter595

  Te koop VFR 1200 FD

  na 4 en half jaar met plezier gereden te hebben, ben ik toe aan wat nieuws. En bied ik mijn VFR 1200 FD te koop aan. Ik heb de VFR gekocht voor woon-werkverkeer en plezier. Na 2 jaar bleven de plezierritjes over en ben ik toe aan een wat lichtere fiets. De VFR is in 2017 door mij aangekocht bij TenKate, daar was het een demofiets. Ik ben de eerste eigenaar en heb de VFR naar volle tevredenheid gereden, er zitten een paar mooie en prijzige opties op (originele onderdelen uiteraard aanwezig), waarmee de motor en zijn rijgedrag nog beter tot zijn recht komt. Daar dit 2 jaar, jaarrond mijn woon-werk fiets is geweest, zitten er (helaas) ook wat gebruikssporen aan. De VFR heeft zijn onderhoud gehad bij mijn vaste motorzaak: van Heerdt te Hilversum. Ik heb de rekeningen ter inzage en de boekjes zijn gestempeld. De motor heeft onlangs een kleine beurt gehad en daarbij is ook een storing opgelost aan het gaskleppenhuis. Mijn bandenkeuze voor de VFR is Roadsmart III. Ik heb er inmiddels diverse sets van versleten en deed ongeveer 15K met een setje. Met de huidige is 8.800 km gereden. Opties: ECU Flash (by SabSteef) , het dipje uit de eerste 3 versnellingen is verwijderd en overall soepeler rijgedrag. Desgewenst (tegen meerprijs) een andere ECU met oorspronkelijke Honda mapping en 2 contactsleutels leverbaar. Helibars (de bekende verhoogde clip-ons, echt een verschil!) Superpole carbon uitluit (DB killer aanwezig) Achtershock: Wilbers 640 (laatste revisie juli 2020, bon aanwezig) Voorvork: Wilbers cartridge/lineare veren, SKF keerringen (laatste service juli 2020, bon aanwezig) Zero gravity smoke kuipruit Oxford handvastverwarming R&G hugger R&G Eazy grips (voor extra grip) R&G shocktube (bescherming achtershock) Honda tankpad (USA uitvoering) 12V voeding voor TomTom (Dock en TT niet inbegrepen) Gebruikssporen: Zadel heeft beschadiging aan de voorzijde (zie foto tank) Hier en daar wat plekjes op de bouten door jaarrond rijden Aangeboden : VFR 1200 FD (DCT) Bouwjaar : 2015 Inhoud : 1237 CC Vermogen : 127kW / 173 PK Kilometerstand: 56.047 (kan oplopen, wordt soms nog mee gereden) Vraagprijs ; €7.600,- (Een bod vanaf €7.100) mag altijd) De motor staat in de stalling te Hilversum, maar is gewoon te bezichtigen en in overleg te proef te rijden (schades/bekeuringen uiteraard voor jouw risico). Voor meer info stuur mij even een bericht!
 3. Wouter595

  Webshops UK

  Hoi @AFS Motorparts ja dat klopt, zo had er ook moeten staan: Indien pre Brexit besteld en voor de Brexit de grens over, dan was het geen probleem geweest. Ik had op tijd besteld -net zoals ik het bij jou lees- echter pas na de Brexit de grens over. Nu heb ik van de leverancier uit coulance de helft van deze extra kosten terug gekregen. Zal voor jou vast niet gelden?
 4. Wouter595

  Webshops UK

  Ja voor de mensen die pre Brexit besteld hebben nog geluk. Ik denk wel dat de zaken zich de komende jare welw at gaat normaliseren. En bij het prijzen vergelijken net ff wat scherper rekenen. Bij de bestelde helm met extra kosten alsnog goedkoper dan bij FC moto etc.
 5. Wouter595

  Webshops UK

  Herkenbaar! Voor het jaareinde nog een helm besteld via Helmetcity.co.uk. Kreeg een melding over ''Delayed delivery''. Geen probleem dacht ik, echter daardoor pas na de brexit door de douane gegaan. Om die reden een rekening voor BTW en inklaring. Al met al € 90,- . Nadat ik deze had voldaan, toch een mailtje gestuurd naar Helmetcity, die hebben mij op basis van het betalingsbewijs de helft vergoed. De prijzen voor bepaalde goodies (motorhelmen), waren in vergelijking met de rest van Europa zeer voordelig. Maar eens zien hoe dat zich nu gaat verhouden..
 6. Wouter595

  Shocktube

  Als het om de shock tube gaat; Ik heb er meerdere gehad. Mijn ervaring is dat deze shock goed schoon houd. Echter allen in combinatie met een Hugger (R&G). Dus tja, ligt het aan de Hugger of aan de shocktube of aan de combi Onlangs bij 40K de shock gedemonteerd voor een onderhoudsbeurt. Deze heeft toen alleen service gehad.
 7. Wouter595

  Tankpads!

  Dank, en ja met de helibars en de grips, zit ik ondanks mijn lengte als een koning Langste dagrit is 800km (rondje Eiffel en weer terug vanuit Hilversum), daarna wel spierpijn in de benen maar niet in mijn rug dus zeker een aanrader!
 8. Wouter595

  Tankpads!

  Glijden op het zadel is voor mij nooit een probleem, vind dat wel fijn. Het verzitten gaat daardoor gemakkelijk. Echter om niet ongewild tegen de tank aan te schuiven een setje eazigrips gemonteerd, erg tevreden met het resultaat. Qua tankpad de originele HRC pad gekozen, lastig om aan te komen, maar persoonlijk vind ik deze het mooiste staan.
 9. Wouter595

  VFR1200F Stuurgedrag

  Hoi, ik onderschrijf de ervaringen van de anderen. Mijn ervaringen met Road 5 waren niet positief. Daarbij uiteindelijk voor andere banden (Road Smart 3) , Wilbers voorvorkvering en een 640 achtershock gekozen. Heb nog wel wensen, maar kan er nu aardig vlot mee over de achteraf weggetjes mee komen.
 10. Wouter595

  Handlebar risers op VFR1200

  Hoi, Ik heb naar tevredenheid een set helibars gemonteerd. Deze heb ik op Ebay UK 2e hands aangeschaft. Voor mij een waardevolle verbetering. De prijs was het mij dan ook meer dan waard. Ik heb ook niet de nieuwprijs betaald ivm 2e hands. Andere alternatieven heb ik niet. Slechts de suggestie om Ebay en marktplaats in de gaten te houden.
 11. Wouter595

  Mondmasker of ..........

  Ja, was het maar zo'n feestUnie
 12. Wouter595

  Mondmasker of ..........

  Ja maar dan geven we onze autonomie op Dat gezegd hebbende; Wishlist: met pensioen gaan op de Griekse pensioengerechtigde leeftijd, het Italiaans belastingstelsel, Duitse verkeersregels, NL regels voor motoren (=geen APK), Poolse tarieven voor alcohol. Nou die EU kan best werken voor mij
 13. Is ook mooi, maar bedoelde echt deze: https://www.honda.nl/motorcycles/range/super-sport/cbr1000rr-r-fireblade-sp/specifications-and-price.html en https://www.testmotor.nl/2020/test-2020-honda-cbr1000rr-r-sp-fireblade
 14. Wouter595

  Mondmasker of ..........

  Denk dat ze zich snel aangepast hebben. Maar kan me voorstellen dat je aan de kust uit de eerste hand de beste vergelijking kan maken. Vind ze op de weg ook behoorlijk anders dan in die Heimat,, onnodig links blijven rijden terwijl ze thuis altijd lekker doorjagen