Ga naar inhoud

Wisseling van de wacht


VFRLoos
 Delen

Aanbevolen berichten

Lieve Club-/Forumgenoten,

Ergens in het begin van 2012, ik weet nog precies wanneer maar dat is hier niet van belang, sprak ik een van onze medeclubleden. Daarbij kwam aan de orde dat ik al best lang de website en het forum 'doe'. En ook of ik al plannen had om te stoppen. Op dat moment niet maar het heeft me wel aan het denken gezet en op een gegeven moment heb ik voor mezelf de beslissing genomen dat het maar moest gaan gebeuren. Niet om een bepaalde reden, een beetje van alles, leeftijd, gezondheid, kleinkinderen, voorspelbaarheid van reacties op het forum enz.enz.

Hoe ga ik dat aanpakken, wie ga ik dat het eerst melden enz. enz. allemaal vragen.

Het bestuur moest ingelicht worden, daar moest ik beginnen.

Maar wanneer? Omdat er geen ruzie of onmin o.i.d. is, is de ene dag net zo goed als de andere dus het bleef een beetje sudderen totdat ik een uitnodiging kreeg om de bestuursvergadering van 30 september bij te wonen en aansluitend een hapje te eten. Die vergadering moest het dan maar worden dan kon ik het zelf zeggen en hoefde het niet via de mail of telefoon.

Dat is gebeurd en achter de schermen is al gezocht naar oplossingen.

Ik verdwijn niet op stel en sprong, de boel moet wel blijven draaien en netjes overgedragen worden.

Gaan we voor zorgen!

Als altijd:

groetjes,

Paula/VFRLoos

p.s. De titel van dit topic is dezelfde als het topic waarin ik meldde dat ik het forumbeheer/webmeesterschap zou gaan overnemen
:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste club- en forumleden,

In september deelde Paula ons (helaas) mee dat ze, na heel veel jaren met veel plezier het forum en de website te hebben beheerd, het tijd vond om eens wat meer tijd aan andere (ook heel belangrijke zaken) te besteden.
Ik ken Paula nu zo'n zes jaar en heb haar leren kennen als een coöperatief meewerkend persoon, met heel veel aandacht voor mensen. We konden het altijd goed met elkaar vinden.
Paula is lid van het forum sinds 2005 en clublid vanaf 2006. Vanaf 2005 'doet' ze ook het forum. In aanraking gekomen met de VFROC door haar vriendin Marja Woutersen. Bij haar profiel staat het in de volgende volgorde: VFROC, Apple, Pelgrimshoeve, man, kinderen, kleinkinderen. En dat voor iemand die nooit motor heeft gereden en geen VFR heeft. Bijna 24/7 in touw voor het forum.

De Vfroc staat dus voorop. :-) Degenen die de indeling van de huiskamer van Paula kennen, weten dat de computer/Apple centraal in de kamer staat en dat er zodra er een geluidje klinkt van binnenkomende mails etc, er bijna direct antwoord komt. De sleuteldagen in Delft heeft ze op een na allemaal bezocht, om kennis te maken met de mensen die op het forum toch redelijk anoniem zijn en daar in levende lijve aanwezig waren. Indirect heeft ze er ook voor gezorgd dat we Belgische leden kregen.
Om een lang verhaal kort te maken, we zullen Paula missen. Haar manier van beheren, modereren en omgaan met de forumleden was uniek. Niet altijd door iedereen begrepen, maar wel consequent! Streng maar rechtvaardig, met gevoel voor nuance. Dat waardeer ik in Paula.

Gelukkig is Paula ook iemand die het werk afmaakt. De omschakeling naar een nieuwe forumsoftwareversie stond op stapel. Paula heeft toen aangegeven aan te blijven totdat alles achter de rug was. Ze zal ook nu niet direct verdwijnen van het forum. Dat is denk ik nog haar oude 'defensie' achtergrond. De klus afmaken.
Ik hoop van harte dat het contact met ons en de club blijft, ondanks dat de binding straks wat kleiner wordt.

Op de achtergrond was Frank Bos al bezig om deze omvangrijke operatie voor te bereiden. In deze tijd heb ik hem benaderd of hij de opvolger wilde worden van Paula. Frank zal zichzelf nog wel voorstellen, maar heeft een ICT achtergrond en is goed op de hoogte van de technische kant van een forum en databases.
Wij zijn dan ook heel blij dat hij het aandurft om Paula op te volgen en hopen dat hij het ook zo lang leuk blijft vinden. Heel veel succes toegewenst.
Het is wel de bedoeling dat we wat meer moderatoren erbij vinden om de huidige te ondersteunen, zodat Frank zich met name kan richten op de techniek en de grote lijnen.

Paula, je weet het, je blijft welkom op onze bijeenkomsten en hoop je zeker nog in maart bij het jubileum van de sleuteldag te ontmoeten!

Wim Schouten
voorzitter

Link naar reactie
Delen op andere sites

Allereerst wil ik Paula heel erg bedanken voor de tomeloze inzet op dit forum. Heel goed werk Paula.

De meeste kennen mij gelukkig al, ik zwerf hier al rond sinds 2010 en probeer wat werk als modje te doen. Daarnaast help ik Paula wel eens met wat technische dingen voor het forum. Ik ben ICT'r van huis uit (zelfs ICT gestudeerd als één van de weinigen tussen al mijn collega's )en had ook al ervaring met IPB fora opgebouwd als beheerder. Gezien het werk wat Paula allemaal deed kwam soms een handje wel van pas, ik vond het ook leuk om mij in te zetten voor de VFROC.


Na de vergadering werd ik door het bestuur en Paula gevraagd of ik niet het beheer van de site wilde overnemen. Dat wilde ik opzicht wel, maar ik kan er nooit zoveel tijd insteken als Paula deed, mijn eigen zaak vraagt ook nog wel eens flink de aandacht.

Gelukkig gaan we de boel wat verdelen, ik zal mijn werk als modje eigenlijk neerleggen (wanneer ik online ben en ik wat zie zal ik nog wel ingrijpen hoor) maar mijn hoofdtaak wordt vooral zorgen dat de techniek bij blijft en het zonder problemen zal blijven doen.

Daar zet ik me graag voor in natuurlijk.


Ik zal proberen een waardige opvolger te zijn, Paula vervangen lukt nooit, zij zag en hoorde alles, dat gaat mij niet lukken, dat weet ik nu al. Maar ik ga mijn best doen om het forum als een mooie aanvulling op de club het uitstekend blijft doen. Het moet tenslotte VFRwaardig zijn.


Het bestuur en Paula bedankt voor het vertrouwen, ik ga mijn best doen.


Groet

Frank Bos
  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

@ Paula,

 

Tijdens de ALV hebben we al even met elkaar gesproken maar via deze weg nogmaals dank voor alle tijd en toewijding als webmaster/forumbeheerder en mod!!

We houden contact ;)

 

@ Frank,

 

Succes met het beheer en het vullen van de "leegte" die Paula achter zich laat :yes:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben er even stil van, maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan.

Blijkbaar was de tijd om te gaan gekomen.

Paula, ook mijn dank voor het vele werk wat je hebt gedaan voor deze club. :worshippy:

Frank, welkom en succes.

VFRikus

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hé Lieverd, :154: niet leuk voor ons maar ik begrijp het wel hoor

Je was voor mij de gezelligste 'moederkloek' die haar forumkuikentjes leuk bij elkaar hield

Wat een voltooid verleden tijd allemaal... je komt toch nog wel eens buurten?

Gewoon bij geleuter/gezweuter of een leuk kwisje ;)

Ga lekker genieten van de kleinkinders, Sjoerd en de Pelgrimshoeve :kiss:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo terwijl koning winter regeert en ik wat minder met m'n hoofd mij motoren ben en wat meer bij het ijsgebeuren met een kitebuggy op ijzers tussendoor dit nieuws. Paula bedankt voor je enorme inzet. :worshippy: Je maakt het voor je opvolgers heel moeilijk om je te overtreffen, dus bij deze wens ik je opvolgers veel wijsheid en succes toe.

 

Bert.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Paula , tja wat moet ik zeggen :? , veel respect voor wat je hier allemaal gedaan hebt , en bedankt voor je inzet .

Zien we mekaar nog op de Beurs ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jammer Paula, we hadden af en toe wel wat meningsverschillen maar ik heb je inzet (helemaal als niet motorrijdster) altijd wel zeer gewaardeerd.
Ooit is er de tijd om te stoppen en als je goede redenen hebt (zoals de kleinkinderen) is het misschien het goede moment, wel jammer dat de gezondheid er ook 1 van is want dat is doorgaans een minder leuke... ik neem niet aan dat een goede gezondheid een reden is om ergens mee te stoppen.

We zullen je vast niet helemaal hoeven missen want ik kan me niet voorstellen dat als alles overgedragen is de Apple een quicklink gaat missen ;)
In ieder geval bedankt voor tijd en inzet om mee te helpen het forum te laten zijn wat het nu is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is een erg lange tijd dat je hier mee bezig bent geweest!

Ondanks dat ik er nog niet zo lang zit, bedankt, er is een mooi forum opgezet!

 

Veel plezier met de kleinkinders :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

wauw Paula, deze komt wel even binnen hoor! :pompomdown:

 

ik ken Frank al goed van een ander forum waar hij voor ons (bestuur) ook al belangrijk werk verrichte voor het up to date houden van de software/forum en vind het leuk dat hij hier de boel gaat runnen, maar...

het VFR forum is ook Paula, jij bent (was?) hier altijd de moeder van iedereen, wijze en warme woorden, steun en toeverlaat en je stak ongelofelijk veel van je vrije tijd in dit forum!

 

Ik zal je in ieder geval missen, ik hoop dat je toch als meelezer nog actief zult blijven .. :154:

 

Bedankt Paula! :respect::respect::respect:

 

Bas

aangepast door Bazz
Link naar reactie
Delen op andere sites

Tjemig.... :mellow:

(zelfs Nijn is er even stil van)

 

Paula, bedankt voor alle tijd die je al zoveel jaar in het forum hebt willen steken! t48108.gif Mede dankzij jouw inzet is het forum geworden wat het is; een prachtige ontmoetingsplaats voor alle mensen met een voorliefde voor de VFR die hun kennis en verhalen met elkaar willen delen. Ik hoop je hier nog vaak tegen te komen en je daarnaast ook nog eens te mogen begroeten op de beurs of een sleuteldag.

 

@ Frank, veel succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...