Ga naar inhoud

0 km/h


vfr noob
 Delen

Aanbevolen berichten

Leuk in de dolomieten aan het rijden en gisteren stopte mijn kilometerteller er ineens mee. Snel achterhaald: het TDK ding op de voorste kettingwiel zat niet aangesloten en dat was ook niet zo gek: ik mis de 2 schroeven (boven en onder) van het plaatje waar hij op zit. De sensor schroeven zijn er dus wel en de koppeling cilinder schroeven ook gewoon.

 

Mijn vraag: weet iemand de specificaties en partnumbers van die schroeven? Ik las namelijk al dat al die schroeven zo'n beetje verschillend zijn daar. Dan kan ik kijken of ik hier een Italiaan vind met vergelijkbare boutjes en straks in Nederland even die hele sensor vervangen want die heeft dus ook door het losschieten van dat 6 hoekige stukje een tik van de molen gehad.

 

Gaat overigens om een vtec van 2002 met ABS.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn dank is groot. Verbaast me trouwens wel dat het ook van die korte zijn zoals die vande sensor zelf. Dus even voor de zekerheid: het gaat om de 2 bouten die in de werkplaatshandboek blz 3-24 staan aangegeven als 'bolts' (bij de drive chain Guide plate inspection). Ik probeerde die foto te posten, maar de iPad op 3G werkt niet zo mee.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kon hem zo gauw niet vinden, maar dit gaat weer helemaal goed komen.

Succes!

VFRikus

p.s. probeer inbus boutjes te vinden, er is weinig ruimte en de originele hebben een kleinere zeskant kop dan normaal is bij M6, 8 mm i.p.v. 10mm

aangepast door VFRikus
Link naar reactie
Delen op andere sites

bij montage meteen drupje blauwe loctite, kan het altijd nog los maar niet vanzelf :yahoo:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...