Ga naar inhoud

Routes maken in Google Maps


berndw
 Delen

Aanbevolen berichten

Ben net een beetje aan het experimenteren geweest met Sygic op mijn telefoon. Ik vond op internet een site met een beschrijving hoe je op een makkelijke manier via Google Maps routes kan maken en deze via Sygic kan openen. Ik ben wat routes en gps betreft (net als motorrijden) ook nog een newbie, maar dit werkt wel goed volgens mij. Je heb op deze manier geen myrouteapp of basecamp nodig om routes in te maken. Zelf had ik sygic premium genomen en wilde in eerste instantie myrouteapp ook kopen, maar vond de 100 euro een beetje aan de hoge kant voor nu. Toen op zoek gegaan naar alternatieven en op deze manier uitgekomen. Misschien is dit omslachtig, misschien is het reeds bekend hier, maar in het geval er iemand nog iets aan heeft zal ik hieronder de link posten van de site met de uitleg:

 

https://reisdrift.net/plan-je-sygic-of-tomtom-route-op-de-pc-in-google-maps/

 

Doe er je voordeel mee, of doe er niets mee :)

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

In itn converter? Ja zoals gezegd heb ik er nog weinig kaas van gegeten. Ik dacht dat dat alleen een converter was. Maar tyre zal ik ook eens proberen evenals de gratis versie van Myrouteapp.

 

edit 11-10: Ben er inmiddels achter dat er zoveel routes te verkrijgen zijn dat zelf routes maken voor mij nog niet interessant is. Ik pak een bestaande route in Myrouteapp en speel daar een beetje mee. Deze gaat dan via de converter naar het juiste formaat voor mijn Sygic navigatie. Als ik zelf een route wil maken dan moet ik het even handmatig in Myrouteapp of Tyre doen.

aangepast door berndw
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...