Ga naar inhoud

Honda VFR800Vtec ratelend geluid


 Delen

Aanbevolen berichten

Mooi voorstel van Roel :thumpup:

Ik wilde net vragen of je niet even van iemand een SR kunt lenen om te kunnen testen. Kun je in elk geval vaststellen of het inderdaad de SR is.

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Roel heeft helaas de SR niet meer liggen. Ik heb de kapotte (nieuwe) SR teruggestuurd. Ik wil de motor graag laten repareren. Is er mogelijk een klusser op dit forum die dit tegen vergoeding wilt doen? Ik weet namelijk zelf niet meer wat de oorzaak is. Het liefst omgeving Utrecht, maar ben uiteraard ook bereid om een paar km te rijden! Bedankt voor de reacties allemaal en een goed weekend toegewenst.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 jaar later...

Beste forumleden,

Uiteindelijk heb ik een nieuwe SR gekocht bij Mpartz. Dit betrof degene volgens de site geschikt voor vtec 2002. Ontvangen, aangesloten en toen bleek dat de motor inhield en nieuwe lekker reed. Alleen bij gasgeven of gaslos dan bleef hij netjes rollen. Tijdens constante toeren aantal bleef de motor inhouden en voelde je een schokkerig gevoel. Heel vreemd. Uiteindelijk bij meester Johan langs geweest welke er een grotere stator in heeft gezet; de SR was echter nieuw.. Helaas nog niet opgelost en was het schokken nog niet weg! De waardes waren toen wel acceptabel.

 

Johan heeft vervolgens zijn SR merk Electrex (gekocht bij Siccamasales) er op gezet en toen liep de motor prima. Niet meer inhouden en waardes waren prima. Probleem bleek toen toch de SR van Electrosport. Contact opgenomen met Mpartz welke zeer verbaasd waren aangezien het twee ‘nieuwe’ SR waren van een merk (Electrosport) waarbij zij eigenlijk nooit klachten hadden. Mpartz geloofde mij wel, maar legde het probleem bij mijn motor. Toen de Electrex gekocht en aangesloten. Probleem opgelost!!

 

Zeer vreemd verhaal. De recensies van Electrosport SR waren positief op de site (ook icm Honda VFR) maar bij mijn motor leverde deze SR toch problemen op.

 

Johan; bedankt weer voor je hulp!!

 

groetjes Patrick

  • Like 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...