Ga naar inhoud

wintertip


CasparGTL
 Delen

Aanbevolen berichten

Gisteren dus mijn eerste VFR opgehaald in Leeuwarden en naar Rotterdam gereden. Tip van een lieve benzinepomp mevrouw; ipv een krant, een voorruitissolatiedeken van een auto! Echt, TOTAAL geen kou meer op de borst gehad. Aanradert!

Je kunt dat ding eenvoudig op maat knippen natuurlijk maar ik had hem gewoon dubbel voor mijn borst, uiteinde in de broek. :)

  • Like 6
  • Thanks 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Of je schaft een bretel deel aan voor aan de motorbroek. Van IXS heb ik zo'n exemplaar, bedekt ook een groot deel van de rug. Warmer wordt het niet :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Of je doet gewoon een eendelig regenoverall aan. -10°C in de sneeuw lekker zweten aan 130km/h ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Haha, leuk hoe iedereen daar zo mee bezig is. Er zijn dus verschillende manieren. Ik heb net een fraai regenpak van Revit (eendelig) gekocht, die ga ik zeker ook uitproberen tegen de kou.

Stoelverwarming is ook een leuke!

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

De kern van je lichaam warm houden is super belangrijk, als je kern koud is dan stroomt het bloed van je extremiteiten (armen, benen...) terug en krijgen die het ook koud. 

Zo'n verwarmde onderjas zoals hierboven is perfect. 

 

Een collega van mij heeft zo'n verwarmd hesje van ali. €25 en dan heb je een best wel warme bodywarmer met 4 standen volgens mij, en het werkt op een powerbank (gewoon één die je bij de MM kan halen, niet van die aparte Li-Ion batterijen waar andere verwarmde kleding meekomt). Hij is er iig erg tevreden mee. 

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...