Ga naar inhoud

Het aankopen show-off topic (deel 4)


JeFour
 Delen

Aanbevolen berichten

10 hours ago, AFS Motorparts said:

Nette prijs.
Adviesprijs voor deze set is € 191,57

Heb je wel het VKW met de rubberen transmissiedemper er op? (zo te zien wel, maar ben niet zeker)

En jouw kettingpons is verkeerd gemonteerd op de tweede foto.... :schater:

1. Ja de prijs viel mij ook niet tegen.

2. Ja, met rubberen transmissiedemper

3. haha, ja het rammelde wat in het begin maar nu is het weg

aangepast door michelhorvers
  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op advies van @AFS Motorparts toch voor de Dunlop Road smart III gegaan. Sorry, heb ze niet bij jou besteld want de banden boer wilde ze niet los monteren.

 

Bij het balanceren gaf de banden boer aan dat het lager kapot was dus ook maar weer een nieuw lager er in gedaan.

 

WhatsApp Image 2020-03-27 at 18.26.47(2).jpeg

WhatsApp Image 2020-03-27 at 18.26.47(1).jpeg

WhatsApp Image 2020-03-27 at 18.26.47.jpeg

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is mij al vaker opgevallen dat wiellagers origineel van Honda niet geweldig zijn.
Nu is het niet heel erg veel geld, maar zonde is het wel.

En geen probleem dat je ze niet bij mij gekocht hebt. Daar is geen verplichting toe, en je bent zeker niet de enige......

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zaterdagmorgen gebeld met Frank van @AFS Motorparts voor het maken van een afspraak. We hadden reeds e-mail contact. Ik wilde graag nieuwe banden gemonteerd hebben, maar eerst met hem overleggen over mijn gebruik en wensen, zodat Frank mij op basis daarvan zo goed mogelijk zou kunnen adviseren.

 

Ik rijd veel woon- werkverkeer (file) en vind het heerlijk om soms lekker van de plek te gaan. Ik kom niet op circuits. Rijd soms in de regen, maar dat is onvermijdelijk in Nederland.

 

Frank heeft mij de Dunlop Roadsmart III geadviseerd. Ik wilde wat meer kilometers uit de banden halen. Mijn Michelin's hebben er ongeveer vijfduizend kilometer onder gezeten. Banden zijn gevuld met Ride-On Bandensealant & Balancer.

 

Tijdens de montage liet de collega van Frank mij zien dat mijn remblokken vóór ook wat dun werden en wel vervangen konden worden nu toch alles los lag.

 

Verzuimd foto's te maken van het rubber en de remblokken, maar ze zitten erop en het rijdt weer heerlijk. Mijn Michelin's waren wat hoekig geworden door het gebruik. Nu weer lekker rond. Remmen zijn weer perfect.

 

Tot de volgende keer in Purmerend.

 

aangepast door Aficior
  • Like 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

8 uren geleden, Aficior zei:

Mijn Michelin's hebben er ongeveer vijfduizend kilometer onder gezeten

Welke Michelins waren dat dan?
Ik deed onder de VTEC met de michelin Pilot Road 2 tussen de 17 en 20k, de 3 heb ik overgeslagen en 4 zijn er met 14k vroegtijdig onderuit gegaan i.v.m. cuppen op de voor en achterband. Profiel genoeg maar ik vond het vanwege het cuppen niet meer fijn rijden.
De Dunlop Roadsmart 3 is zeker een prima band want die is er als vervanger van de Pilot Road 4 onder gekomen en heb die bij de aanschaf van de CT meteen laten monteren.
Daarna een Michelin Road 5 Trial laten monteren en die heeft het 14k volgehouden, maar dan wel even rekening houden dat dat onder een zware 1200 met een berg koppel was en dat koppel werd ook zeker volop gebruikt.

Je hebt zeker voor onder de VTEC een prima band gekocht maar ik vind de genoemde 5k wel heel weinig dus ik vermoed een typefout of een band uit een totaal ander segement en die mag je dan in geen geval tegen elkaar gaan vergelijken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Ik had er voor de verandering eens niets van gezegd. Ben er laatst zelf achter gekomen dat de telefoon camera niet echt meewerkt.
VVS is niet mijn meest favoriete stand maar toen ik laatst een verticale foto maakte omdat ik een leuke achtergrond voor mijn telefoon wilde werd hij na het instellen domweg gedraaid en ik kreeg het niet zoals ik het bedoeld had :(

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...