Ga naar inhoud

sw motech rearbag


Tonus
 Delen

Aanbevolen berichten

Nee helaas, wel onlangs de SW motech drybag 350 en 600 gezien en in mijn handen gehad, prima tassen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Niemand ervaring? Sinds ik lid ben van de club ben ik voornemens de toerritten mee te maken. Nu al veel zin in. Helaas mis ik de openingsrit. Maar de meeste zijn zover weg dat ik in sommige gevallen wellicht de avond van te voren wil gaan. Ik heb geen enkele ervaring met bagage. Vandaar mijn vraag...

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik gebruikte op de VTEC een speedsbag/roltas, ook een paar keer zadeltassen gebruikt voor tripjes maar ik vond de roltas toch makkelijker.
Voor de dagelijkse benodigdheden had ik een SW Motech tanktas en de rearbag (Tailbag) is eigenlijk hetzelfde maar dan achterop gebonden.
Ligt eraan wat je mee wilt nemen maar uitgaande dat je een trui aanhebt onder je motorjas  dan moet het net kunnen. Vooral de schoenen pikken veel ruimte in en dan nog een toilettasje en een broek maar dat zou moeten passen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb de "oude" versie op de VTEC gebruikt (de 24-36 liter). Die is me prima bevallen. Ik gebruikte hem voor weekendjes en tripjes t.m. 5 dagen en hoefde de tas daarvoor niet eens te vergroten tot 36 liter. Eerder gebruikte ik de slipstream van SW Motech maar die was me net even te klein voor een weekendje weg (13 liter en dus niet te vergroten).

 

Montage ging makkelijk doordat ik de beugels van de kofferset van de VTEC gebruikte om de riemen van de tas mee vast te zetten. Door de vorm van de onderkant blijft hij goed op het zadel zitten. Als ik al een nadeel moet noemen zullen het de riempjes zijn waarmee je de tas aan de VFR vastzet. Die aan de voorkant kan je eigenlijk niet goed naar voren toe aan de vfr bevestigen waardoor je ze naar de zijkant/achteren moet trekken. Hierdoor komt er op een verkeerde manier spanning op de stiksels te staan. Als je ze echter met wat beleid vastzet is dat geen probleem. Bij mij is de stof nooit gescheurd.

Screenshot_20220309-012808_Gallery.jpg

aangepast door Nijn
typo
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...