Jump to content

Sign in to follow this  
Arno71

Rode zijkofferset met beugels.

Recommended Posts

Rode zijkoffer set met beugels. 
 Het is onbekend of de rest van het originele bevestigings materiaal er bij zit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

lijkt erop dat het stukje beugel wat achter de nummerplaat de aan de kofferbeugels bevestigd moet worden er niet bij zit, niet op de foto in ieder geval. Ik heb deze ook zelf gemaakt met een stukje rvs plaat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Montage materiaal ook niet, zoals bouten en busjes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

En de rubberen vulstukken tussen de beugel en duo handgrepen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By Dinimo
   Hallo,
    
   Ik ben van plan een VFR800 te kopen, een occasion. Wat mij opvalt, is dat VFRs van 2005 en ouder oranje knipperlicht kapjes hebben (voor en achter), terwijl VFRs van na 2005 allemaal witte/doorzichtige kapjes hebben.
    
   Mijn vraag is of de oranje knipperlicht kapjes van VFRs van voor 2005 voor en achter te vervangen zijn door witte. Passen de witte kapjes op VFRs van voor 2005? En heeft iemand wellicht een artikelnummer / link hiervoor?
    
   Alvast bedankt.
    
   Groeten,
   Jaap
    
  • By Eddie
   Na aanrijding geeft de motor geen versnelling meer aan. Ook niet de neutraal stand. Schakelen werkt nog wel maar de motor doet helemaal niets. Kan dit een startvoorwaarde zijn, middels een relais? Is dit te resetten?
  • By damndoofus
   Beste allemaal,
    
   Sindskort heb ik een VFR uit 2005, en met volle trots gisteren een toerritje gereden samen met mijn broer. Hij wilde natuurlijk ook een rondje maken, dus ik rijd erachter.. en wat valt me op? Het remlicht staat permanent aan.
   Na wat kijken en de voor- en achterrem proberen om te kijken wat het probleem kan zijn, ben ik nog niets wijzer geworden. Voorrem schakelaar klikt wel als ik rem, die is duidelijk hoorbaar. Bij de achterrem hoor ik die niet.
   Verder heb ik dus (nog) geen idee heb hoe deze motor precies in elkaar zit heb ik nog niet echt een idee waar ik kan beginnen, hebben jullie een vermoeden wat er mis is of wat tips waar ik kan beginnen? 
    
   Groetsels,
   Stefan
 • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

  Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien