Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/06/2020 in all areas

 1. 7 points
  Zonder context is dat best een rare zin.....
 2. 5 points
 3. 5 points
 4. 5 points
  Ik heb ooit thuis met een waterpomptang dit geprobeerd. Het resultaat was dat de veer met een prachtig zingend geluid over de schutting naar de buren verdween, en dat ik al scheldend daar achteraan ging terwijl ik mijn bloedende knokkels bekeek.... Sinds die tijd altijd een verentrekker gebruikt. Ook omdat ik die veren nooit meer teruggevonden heb.....
 5. 4 points
  Vandaag mocht ik weer tot 19:00 werken maar ik heb fijn om 16:00 uitgeklokt zodat ik even een oplossing kon verzinnen en uitvoeren voor de afgebroken montagepunten van de Tooltube. Omdat ik op basis van de standaard montagepunten een bevestiging aan het kofferrek heb gemaakt wilde ik natuurlijk het liefst iets maken wat ook weer van die punten gebruik kan maken. Ik ben begonnen met de restanten die gelukkig goed genoeg waren om de maten nog vanaf te halen Toen heb ik bij de RVS restanten gekeken en na wat buigen en lassen kon ik de gaatjes overnemen. Om het wat minder in het oog te laten springen heb ik het ondanks dat het RVS is toch even zwart gemaakt. Ik heb een deel van de originele montagepunten laten zitten om de nieuwe beugel in de lengte op de plek te houden en hij is uit 3 delen gemaakt zodat ik het middenstuk een ronding kon geven voor een stabiele bevestiging. Het eindresultaat... Morgen weer monteren en het gereedschap er weer in dan denk ik dat hij nu wel TET proof is
 6. 4 points
  Dan zal ik ook maar even een duit in het zakje doen met een VFR met een berijder...
 7. 4 points
  Mijzelf dan maar even hier spammen
 8. 4 points
  En weer een update. Allereerst even terug komen op de laatste discussie. De tassen hebben de eerste dag off-road zonder problemen overleefd. Diverse keren open en dicht gemaakt en alle banden hebben het overleefd zonder enige sporen dat dit op korte termijn anders zal zijn. Wel bleken de originele ophangpunten van de Tooltube niet sterk genoeg, deze zijn onderweg afgebroken met als gevolg dat de tube over de grond stuiterde. Dit was op asfalt met dik 100km/h maar buiten de ophangpunten is de rest wel sterk genoeg want hij bleef netjes dicht. Gelukkig reed er ook iemand achter me die zag dat ik hem verloor (hij kon 'm net ontwijken) en heeft hem voor me opgeraapt en meegenomen. Dat gaat weer even klussen worden, heb al een idee alleen even tijd vinden om het uit te voeren. Dan was er nog een ander klusje wat je aan had kunnen zien komen in het aankopen show off topic en dat was de middenbok. Op aanraden van Joost even een laag (matte) blanke lak laten geven door onze spuiter (ja ik kan het zelf maar hij heeft het onder werktijd even meegenomen ) en gisteren en vandaag even gemonteerd. 2 dagen???? Ja en nee. Het was in goed 10 min. te doen maar er zitten 2 veren aan die in elkaar zitten en de buitenveer was best strak. Ik had het wel kunnen redden maar ik hoefde nergens naartoe dus ik heb vandaag even de verentrekker geleend van de zaak, dat ging een stuk makkelijker.
 9. 4 points
 10. 4 points
  Ben ook gaan shoppen. Als de 7500km durende Balkantrip in september doorgaat zit ik er prima bij Rev'it! Compass H20 adventure laarzen. Rev'it! Back Protector. Held Score 4.0 gore-tex handschoenen. Rev'it! Offtrack jas en broek. Blij mee!
 11. 3 points
 12. 3 points
  Zet ik daar wat rood tegenover. Wie biedt er meer?
 13. 3 points
  Dat die VFR1200F er kwam werd bij de introductie tijdens de ALV uitgelegd door misschien wel dezelfde Honda man. Had er een mooie grafiek bij aan de hand waarvan hij liet zien dat de 1200 eigenlijk drie motoren moest opvolgen, waaronder de Pan. Uiteindelijk met hetzelfde desastreuze resultaat als bij het brouwen van een drankje wat zowel de bier als de wijnliefhebbers lekker vinden. Bier en wijn mixt niet. VFRikus
 14. 3 points
  Nieuwe motorjas aangekocht. Revit outback 3. Gisteren getest, mijn oude jas had geen ventilatie mogelijkheden. De outback 3 wel, wat een vooruitgang.
 15. 3 points
  Na 4 jaar genoten te hebben van mijn VFR800Fi werd het dan eindelijk tijd om mijn volgende droom fiets te zoeken , en dit is meer dan gelukt .... wat een machine 😍
 16. 2 points
  Begin gemaakt met verwijdering van het tupperware En alle tupperware maar even naar zolder
 17. 2 points
  Thnx, beter camera materiaal en ik heb me wat verdiept in het programma Lightroom op advies van een paar pro’s op Luchtvaart fotografie. FF eentje uit de oude doos:
 18. 2 points
  En toch kan het ook olie zijn. Vorig jaar tijdens het September weekend was de Nederlandse Shadowclub ook aanwezig in het Hotel. Op een gegeven moment werd er een Shadow achter in een bus geduwd. Het bleek dat de Honda Shadow toch echt graag een Harley wilde zijn. De motor lekte namelijk olie.
 19. 2 points
 20. 2 points
 21. 2 points
  Ik heb de ervaring dat een middenbok bijzonder agressief is voor de ondergrond. Het is jouw vloer, jouw keuze.
 22. 2 points
  Hou nou toch eens op met die aanlokkelijke aanbiedingen!
 23. 2 points
  Getriggered door een vraag in de koop/verkoop hoek heb ik even wat dingen uitgezocht mbt. de clip-ons op de RC36/1 en RC36/2. Aangezien ik voor beide typen motoren de clip-ons heb liggen kon ik dus makkelijk wat dingen opmeten en fotograferen. Wellicht heeft iemand anders ooit nog wat aan deze info. - De clip-ons van de RC36/1 en RC36/2 passen beide op vorkpoten van 41 mm - De clip-ons hebben dezelfde greeplengte - De grepen zitten op dezelfde positie tov. het deel dat om de vorkpoten gaat (hoogte, richting, alles) - Het enige verschil is de plek van de 'pinch bolt' op het gedeelte dat om de vorkpoot gaat Bijgevoegd wat foto's van de clip-ons van een RC36/1 ('T1') en een RC36/2 ('T2').
 24. 2 points
  Wel? Kleine update. Lak en nieuwe stickers binnen. Wat een ellendig werk, stickers verwijderen die er vanaf 2002 opzitten. Ik ben verre van een prof, maar ben enorm blij met het resultaat! Niet helemaal recht, maar stukken beter dan dat t was op foto’s hierboven! Vooral de derde foto in post 1.
 25. 2 points
  Deel 1 van 7 van de TET zuid Nederland van afgelopen zondag. De test van de gemodificeerde CT en mezelf. De andere 6 kan je via deze wel vinden denk ik Ze zijn niet bewerkt want mijn klapjap trekt dat helaas niet en ik moet nog eens kijken of en hoe het gaat via YouTube.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00