Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/17/2021 in all areas

 1. 11 points
  Ik ben niet goed in posten maar ik wilde met jullie mijn recente aankoop delen. (Zie Advertentie van Paske) Ik was al langer aan het kijken maar kon niet de juiste uitvoering of bouwjaar vinden, totdat ik 10 dagen geleden per ongeluk tegen de advertentie van Paske aanliep van zijn VFR1200FD DCT in Titanium black. Als een (V4) blok voor gevallen heet dat dan. Zelf vanuit België naar Eindhoven gereden gisteren. Heerlijk! Ondanks de miezerregen af en toe was het al een fantastisch trip. Door de komende vorstdagen heb ik geen haast met de RDW keuring en invoeren, komt in januari wel. In april staat ie al ingepland voor onderhoud bij Johan. Ik heb er zin in!
 2. 6 points
  Anders binnenkort wel..... VFRikus
 3. 5 points
  Heren en dames hij hangt bij mijn vriendin!
 4. 5 points
  Ray rijdt 'm zo de trap op voor je
 5. 4 points
  Voor mijn verjaardag… Sidi Adventure, heerlijke laarzen zeg!
 6. 4 points
  Ik weet het, ik weet het. Ik heb dit jaar ook pas 19.000 km gereden. Ik word oud...
 7. 4 points
  U bent vrijgezel?
 8. 4 points
  Misschien dat ik deze winter de crossdresser wel een keer ga poetsen.....
 9. 4 points
  Goede dag ik heb een vfr800 vtec nu 2 jaar in mn bezit ik wilde graag mn kleppen laten stellen enwas bij diversen motorzaken geweest en die zijde. Dat ik beter een gespecialiseerd iemand kon zoeken toen kwam ik bij johan terecht waar ik contact mee opgenomen heb die had toevallig nog een plekje vrij wel in december ik heb mn motor er naar toe gebracht met 2 graden dus was wel koud toen hij bij johan stond kreeg ik iedere dag fotos met het gene wat hij gedaan had voordat hij eraan begon had hij een proefrit gemaakt en kwam er mee achter dat de thermostaat open bleef staan kreeg netjes een e-mail met wat het ging kosten en of hij het mocht maken toen ik daar toestemming voor gegeven had kreeg ik daar ook netjes de fotos van ik ben hem gaan ophalen en wat blonk hij mooie net een nieuwe motor en hij vertelde nogmaals wat hij gedaan had en liet het zien toen de vering nog afgesteld en uitleg gegeven toen we naar huis reden heb ik egt genoten wat rijdt hij weer fijn en stuurt hij super en mn uitlaten laten gutsen wat een mooie geluid egt een vak man ik ben weer super blij super gedaan johan👍🏼👍🏼👍🏼👊
 10. 3 points
  Je hebt nog een paar dagen
 11. 3 points
  Nee die heeft geen rijbewijs!
 12. 3 points
  Van de vriendin?
 13. 3 points
  Al was ik vrijgezel, ik krijg die brommer de trap niet op gesleept.
 14. 3 points
  Ik pleur straks gewoon die hele motor in de woonkamer
 15. 3 points
  Smaken verschillen maar creativiteit alrijd +1 Zelf kabelgoten en een TV meubel van steigerpijp en steigerhout gemaakt en een motorblok plus complete motor in de woonkamer
 16. 2 points
  Die zijn super, ik heb ze ook en ook flink gebruikt.. on- en offroad.
 17. 2 points
  Typefoutje, je hebt het over ont-mantelde i.p.v. ommantelde.
 18. 2 points
 19. 2 points
  Houd je het wel een beetje veilig !?
 20. 2 points
  Dit gaat toch over winterklussen en niet wie de “meeste” kilometers heeft gereden?
 21. 2 points
  Na regen komt zonneschijn... Succes De mijne had 2 weken (TWEE) stilgestaan, startte vanmiddag direct en heeft geen klap verkeerd gedaan. Blijft mooie techniek zo'n Honda.
 22. 2 points
  Geleend van Facebook. Basis is een VFR800fi Y....
 23. 2 points
  Na een electronische storing afgelopen FS-weekend ga ik alle connectoren maar eens goed nakijken, schoonmaken en van zuurvrije vaseline voorzien.
 24. 2 points
  Wat doe je als je nog een uitlaat hebt liggen en een lamp nodig hebt? Juist ja, dan maak je er je eigen lamp/ kunst mee! Nog niet af, maar is nu al gaaf!
 25. 2 points
  Gefeliciteerd met de nieuwe, nu nog even je profiel aanpassen
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00