Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/10/2021 in all areas

  1. 1 point
    Vering en demping is wat dat betreft toch een heel vak apart. Maar een stevigere vering wil toch niet altijd zeggen dat hij minder comfortabel is. Ik heb m'n fireblade onlangs van steviger lineaire veren laten voorzien, incl een race aanpassing aan de demper en voorvork, met hierbij een afstelling voor op straat, en een voor op het circuit. Met de oude veren kwam ik aan de voorzijde niet aan de juiste rij hoogte/sag instelling, om een lang verhaal kort te maken, stevigere veren voor meer gewicht, maar de motor is ook veel comfortabeler geworden. Overigens vergeten we als we het over comfort hebben de banden, een harder karkas geeft meer informatie aan de rijder door dan een zacht karkas, net als een harder rubber soort dat doen, dus mogelijk kan er ook een comfortabeler type band gemonteerd worden, misschien dat AFS daar wel iets meer over kan zeggen als je je motor niet comfortabel aanvoelt en de vering in orde is.
  2. 1 point
    Ja zal ik doen, had al niet verwacht dat die standaard op voorraad zijn ๐Ÿ‘. Moet hem binnenkort eerst weer even in de verzekering gooien, dan maak ik daarna wel even een afspraak met je
  3. 1 point
    Ray, Knalselder, bedankt voor jullie โ€œsnelleโ€ reactie. mij hoop is dat de motor wat comfortabel gaat aanvoelen. ( hobbels en contact op de weg). nu voel ik mij soms een wielrenner op een kinderkopjes weg. niet iets wat ik met mijn standaard vering weg krijg. ( of alles wordt wel heel zacht). Maar begrijp ik nu met mijn gewicht dat dit geen zin heeft? in de street box zit standaard geen optie. maar ik moet zeggen dat ik deze eigenlijk nooit bij stel. Mijn kinderen zijn niet zo zwaar. ๐Ÿคช dus dat vind ik niet zo erg. ik wil alleen graag een comfortabel ride. de motor is al lekker ๐Ÿ˜‰ nu de vering nog.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00