Jump to content

Ed Gnoj

Lid VFROC
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ed Gnoj last won the day on March 26 2020

Ed Gnoj had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent
About Ed Gnoj
 
 
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Sweet Lake City
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n 98-01 VFR800
 • De mijne is
  Zilver
 
Recent Profile Visitors
 
 
442 profile views
 
 1. @AFS Motorparts dát zou ik wel heel erg aardig van je vinden! Kan ik een keer in het weekend langskomen? Of is het iets waar ik de motor voor moet achterlaten?
 2. @knalselder en @Eric: de band is erg nieuw, gebeurde met de oude band en de nieuwe band, dat is het zeker niet. Ik heb misschien 250km erop zitten met de nieuwe band.
 3. Wauw, mannen, bedankt voor jullie antwoorden! Ik ben de laatste dagen druk geweest ivm werk en Pasen, sorry dat ik niet gereageerd heb. Als eerste: bedankt voor de diagrammen van de parts @Eric en @ariesblade! Ik zie hier gelijk alweer waarom ik er niets van begrijp. Verschillende partsnummers, wil dat ook zeggen dat het een ander model is? Dat er daadwerkelijk verschillen in de schijf zitten mbt montagepunten? @bvanes: voor de duidelijkheid: ik merk er niets van met rijden! Het trillen/slingeren van de voorvork ontstaat alleen als ik ±70km/u rij, handen loslaat van het stuur en dan (automatisch) in snelheid afrem omdat ik geen gas meer geef. Als ik het stuur weer vasthou is er niets aan de hand. Ik merk er dus ook niets van bij het remmen, hoe hard of hoe zacht ik ook rem. Het maakt ook niet uit of ik rechtopzit of juist naar voren hang. Het is iets dat me dus niet belemmerd bij het rijden. Bedankt in ieder geval voor je aanbod! Ik werk in Nieuw Vennep dus even langsrijden is natuurlijk altijd een optie! @Ray en @Cyberob: die uitslag ga ik ook eens checken! Wellicht levert het iets op waar ik verder mee kan. Ik weet nu in ieder geval dat ik eerst nog even wat voorwerk ga doen voordat ik besluit of ik nieuwe/andere remschijven ga kopen. Dank allen voor jullie ideëen/bijdragen!
 4. Onlangs na een grote beurt een gesprekje gevoerd met de monteur over het trillen van mijn voorvork bij lage snelheid (50-70km) met losse handen (ik heb er ook al eens een topic over gestart). De monteur vertelde mij dat hij het hele balhoofd had gechecked en afgesteld (was ook te voelen) en hij geen bijzonderheden opgemerkt heeft. Hij had wel het idee dat (een van) de remschijven lichtjes krom kon zijn. Er zijn namelijk sporen te zien van wegrijden met slot om de schijf, ik heb dat zelf ook geconstateerd bij aanschaf maar verder geen aandacht aan besteed omdat de motor verder prima stuurt en remt zonder trillen. Nu heb ik dus het idee opgevat om de schijf met de meeste sporen (rechts) te vervangen voor een ander exemplaar. Kan iemand mij vertellen of ik echt alleen een 800fi schijf kan gebruiken of kan ik ook Vtec-schijven gebruiken? Op het oog zien deze er identietk uit maar ik ben erg slecht met partnumbbers etc. Wellicht heeft/weet iemand hier nog een goede rechterschijf te koop?
 5. Heb sinds een week de nieuwe Bridgestone T32 voor erop, ik moet zeggen dat het erg vertrouwd aanvoelt. Er zat een Pirelli Angel op meen ik en dat vond ik niet zo'n geweldige voorband. Achter had ik ook een Pirelli die ik wel erg fijn vond. Nu achter een T31, voelt ook meer dan prima. Ik rij al een tijdje Bridgestone en vind het prima banden die me nooit in de steek hebben gelaten.
 6. Ed Gnoj

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Dat heb ik ook in gedachten! 👍
 7. Ed Gnoj

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Eindelijk mijn transparante clutchcover gemonteerd.
 8. Ed Gnoj

  flip-up of touring ruit op 800 FI

  Hierbij nog een close-up en het type/merk.
 9. Ed Gnoj

  flip-up of touring ruit op 800 FI

  Volgens mij is deze vraag aan mij gericht? Bij deze een foto, hoop dat je er wat van kunt maken...
 10. Ed Gnoj

  flip-up of touring ruit op 800 FI

  Ik heb voor de herfst- en wintermaanden een tourruit met zo'n extra ruitje bovenop. Dit ivm toenemende (koude) wind en regen. In het voorjaar en de zomer heb ik een double bubble ruitje erop. Ruitje wisselen is een klein klusje van paar minuten.
 11. Ed Gnoj

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  @Arno71 Ik ga het glaasje van mijn huidige carterdeksel swappen, dit is een extra deksel. @Mhiam Inderdaad bij sebspeed, ik volg hem op instagram en heb zo met hem contact hierover gehad met hem.
 12. Ed Gnoj

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Een Sebspeed-carterdeksel met window... alleen optisch heeft het nut, ik vind het wel mooi staan. Hints/tips vóór installatie welkom uiteraard!
 13. Ed Gnoj

  Stuur/wiel zwabbert (?)

  Bedankt voor de feedback! Ik ga eens op onderzoek uit.
 14. Ed Gnoj

  Stuur/wiel zwabbert (?)

  Recentelijk ging ik even mijn rug strekken terwijl ik rond de 50km reed, gas los, handjes los... begon mijn stuur ineens te zwabberen! Heel raar, niet eerder meegemaakt. Paar keer opnieuw geprobeerd maar het gebeurde niet meer. Totdat ik een week, 2weken later weer eens rechtop ging zitten maar nu rond de 70... gas los, handjes los... jahoor, begon wéér te zwabberen!!! Wtf?!?! Het rare is dat het soms gebeurd, andere keren rijdt ‘ie strak als een speer. Snelheid maakt ook niet veel uit heb ik gemerkt, met handen vast zit er geen trilling in het stuur... Iemand een idee wat het kan zijn? Misschien voorwiel een loodje verloren?
 15. Ed Gnoj

  Ik kwam een VFR tegen (deel 16), was jij dat?

  Vanochtend rond 08.20, A4 richting Amsterdam ter hoogte van Roelofarendsveen een grijze Vtec, we reden stukje samen op tot ik je inhaalde en zwaaide en de eerste afslag daarna afging.