Ga naar inhoud

Ed Gnoj

Lid VFROC
  • Items

    197
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Alles dat geplaatst werd door Ed Gnoj

  1. De tijd is gekomen om afscheid te nemen van mijn VFR800, ik heb er echt onwijs veel plezier van gehad. Vanwege zithouding en toekomstplannen overgestapt naar een 2004 Pan European ST1300. Wederom in Honda zilverkleur net als mijn VFR. Nog steeds V4, zal ook niet snel veranderen, rijdt gewoon heerlijk!
  2. Ik wil zeer waarschijnlijk ook komen en zou graag hulp krijgen bij nieuwe remblokken (voor) en nieuwe DOT4 in de leidingen.
  3. Bedankt voor je suggestie. Ik heb nog de groene koelvloeistof erin zitten en ga toch maar voor het zekere. Dan maar wat extra geld kwijt maar kan ie er weer zonder kopzorgen tegenaan.
  4. Wil je dan gelijk mijn voorruit ook doen? Please?
  5. Thanks mannen, ik ga hier geen hobbyproject van maken dus afspraak bij de garage gemaakt! Bedankt voor het meedenken!
  6. Thanks, ik ga er mee aan de slag. Kan ik wel mee blijven rijden?
  7. Gisteravond naar een concert geweest en op de terugweg naar huis merkte ik op dat de motorwarmte op zo'n 67˚ blijft hangen terwijl dit altijd (gemiddeld) minimaal 76˚ is. Vanochtend naar de zaak precies hetzelfde. Iemand een idee?
  8. Onlangs weer een set Bridgestone T32 laten monteren. De oude zijn bijna 16.000km meegegaan en qua weggedrag liggen deze banden mij perfect. Ik rij dagelijks woon/werkverkeer en af en toe een lekker ritje. Bijkomstig voordeel is dat ik de banden kan registreren bij Bridgestone en ik, mocht ik lek rijden, er een nieuwe band voor terug krijg met eventuele bijbetaling nav het aantal gereden km.
  9. Bedankt voor het meedenken allen. Ik heb de gele draden inderdaad ingekort maar maakt niet veel verschil. Volgende maand eerst een nieuwe accu scoren, mocht het niet genoeg zijn ga ik voor de stator.
  10. Maar, waar denken jullie aan als je dit leest, combinatie van lage spanning tijdens rijden en bedrading? Stator, accu, beide? Ik heb vorig jaar ook de accu vernieuwd trouwens.
  11. Updat: nieuwe sr erin, er was inderdaad het een en ander bruingeblakerd (voornamelijk de gele draden aan blokzijde). Testritje: stationair: 13.5, maar zodra ik ga rijden zakt dat naar +-12.9??? Lijkt me niet correct? Iemand een idee?
  12. Oooohhh…. dié koeling!!! Zeg dat dan!!! Tsja, het is een after market part, iets groter dan de sr die erop zat met flinke koelribben, verder niks bijzonders. Ik ga weer even verder lachen hoor…
  13. Ik ga de boel eens openen. Nogmaals, vandaag voor het eerst "last" van gehad, geen eerdere indicatoren gehad om dit aan te zien komen. Zie ook dat ik voorjaar heb getikt, moet zijn najaar... maar dan nog, nog geen jaar lang op de motor. Koeling is verder in orde, normale temperaturen in ieder geval met voldoende vloeistof. ps: ik heb even gezocht naar het type (ES531) die ik heb, nu zie ik (op een andere) site staan: "Deze regelaar is niet geschikt voor Lithium-Ion accu's. Accu of andere elektrische componenten kunnen beschadigd raken." Toch maar even accu en sr nakijken en vergelijken. Bedankt voor de suggesties en het meedenken so far
  14. Spanningsregelaar heb ik afgelopen voorjaar vervangen met de accu, mag ik niet verwachten dat deze langer meegaat?
  15. Zoals de titel zegt: sinds vandaag piekt de voltmeter af en toe, maakt niet uit in welke versnelling en of ik langzaam of harder rijd. Normale waarde bij het rijden is 14.3, piekt vliegt naar 19+. Geen idee wat dit kan zijn, nooit eerder last van gehad. Het levert licht stotterend gedrag op als klacht, verder nog niets opgevallen. Kan dit een indicatie voor vervanging van de stator betekenen?
  16. Ik ga mijn best doen om aanwezig te zijn maar het zal kantje boord zijn ivm andere afspraken. Verder heb ik niks te sleutelen (gelukkig maar).
  17. Beetje druk gehad met BBQ… anyway… ik beken, ik had met mn domme kop de carterafluchting afgeklemd. Ik heb samen met @voodoo inmiddels alles goed afgewerkt, stationair heb ik ook bijgesteld dus helemaal niets te klagen.
  18. Ik heb diverse filmpjes en artikelen hierover gelezen en deze thread volledig uitgepluist. Het “probleem” ontstond pas nadat ik de knikker heb geplaatst. Het is overigens een constatering hè. Meer kan ik er echt niet van maken.
  19. Slang los, knikker erin, slang weer vast. Wat is daar mis mee?
  20. Sinds ik de modificatie heb gedaan rookt mijn uitlaat meer dan ooit, 1+1=2.
  21. Sinds kort ook deze modificatie gedaan. Ben er qua rijprestaties tevreden over, ben alleen minder te spreken over wat er allemaal uit mijn uitlaat komt… niet normaal. Waarschijnlijk ga ik alles weer terug naar origineel maken, stilstaan bij een stoplicht met rugwind is nu niet fijn meer.
  22. Ik heb niet met beide gereden, alleen met de hoge clipons. Het idee is om de hoge clipons op de verhogers te zetten… maar dan moet ik de ruit aanpassen en misschien de gaskabel/remleiding, ik weet nog niet of ik dat er voor over heb.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...