Ga naar inhoud

michelhorvers

Forumlid
  • Items

    113
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door michelhorvers

  1. Ik heb hem aangesloten op het achterlicht. Het licht staat bij mij altijd aan en dan is het ook nog geschakeld via het contact. Maar als je het licht uitzet, dan heb je dus geen spanning op je navigatie. Maar zoals ik zei, ik heb altijd het licht AAN. Ik heb de draad netjes gesoldeerd.
  2. Sja, mooi is anders maar wel erg praktisch. Ik rij eigenlijk alleen woon/werk. Dit zit er altijd in: Slot. Extra handschoenen. Navigatie bij parkeren. laptoptas. Als ik tegenwoordig gewoon een rondje ga rijden laat ik hem gewoon zitten. Heb er geen last van.
  3. 11 euro voor 2 lagers. Daar kan ik ze wel een paar keer voor vervangen t.o.v de origineel prijs.
  4. Op advies van @AFS Motorparts toch voor de Dunlop Road smart III gegaan. Sorry, heb ze niet bij jou besteld want de banden boer wilde ze niet los monteren. Bij het balanceren gaf de banden boer aan dat het lager kapot was dus ook maar weer een nieuw lager er in gedaan.
  5. 1. Ja de prijs viel mij ook niet tegen. 2. Ja, met rubberen transmissiedemper 3. haha, ja het rammelde wat in het begin maar nu is het weg
  6. https://www.tenkateshop.com/did-kettingkit-39110150.html - DID 530VX 112 Ketting. - JT Tandwielen: Voorzijde 16 tanden, Achterzijde 43 tanden
  7. @AFS Motorparts Als ik jou laatste comments kijk is de band die je momenteel aanbeveelt de Pirelli Angel GT2. Is dit een betere band t.o.v. de Michelin road 5? En met betrekking tot de kouder periodes? Ik rij het hele jaar door ook in de winter zolang het verantwoord is.
  8. Bedankt @Ray Maar ik zie dat ik geen normale Road5 kan krijgen voor de 170/60-17. Alleen de GT versie. Maakt het uit als ik een combinatie heb van achterband GT versie, voorband de "normale" Road 5? Of kan ik dan beter beide in de GT versie bestellen? @AFS Motorparts Ik zou wel bij jou willen bestellen maar ik weet niet waar ik in de omgeving 5171 Kaatsheuvel de banden er op kan laten leggen. Purmerend is me net te ver.
  9. Beste forummers, Ik heb het een en ander in dit topic gelezen maar iets is me niet helemaal duidelijk: Ik heb de RC36II. Bandenmaat voor op dit moment is: Voor: 120/70-17 Achter: 170/60-17 Ik zou graag die Michelin road 5 willen hebben. 1. Wat is het verschil met een gewone Road 5 en de GT en de trail? 2. Ik lees dat mensen 180/60-17 RC36II hebben. Kan dat zomaar?
  10. (Deel2) Vanavond ga ik hem (ik zeg altijd hem) weer ophalen en ben heel erg benieuwd naar mijn nieuwe motor...
  11. (Deel1) Afgelopen zaterdag mocht ik ook een ritje maken naar Zwolle (155km enkele reis). Ik had eigenlijk een afspraak op 5 januari maar omdat er iemand was uitgevallen kon ik eerder komen. Augustus 2018 waren alle vloeistoffen vervangen (zelf gedaan) maar inmiddels weer 15.000 km gereden. Ik vond een aantal zaken die moesten gebeuren maar ik niet zelf wilde doen. Recept: - Standaard onderhoud (dit kun je eigenlijk niet standaard noemen) - Carbs sync - Balhoofd lager - Voorvork olie - Kleppen stellen Klokslag 10.30 arriveerde ik en ging de garage gelijk omhoog. Even gezellig gekletst met Johan die in alle rust vertelde wat zijn plan was en dat ik op de hoogte werd gehouden met wat fotos (lees: een kleine 100 stuks...)
  12. Beste allemaal, Ik heb een poging gedaan om te kijken wat er in mijn VFR750 RC36-2 uit 1997 moet aan brandstof. In dit topic gaat het alle kanten op, maar kon het zo snel niet vinden. Ik blijf in de winter gewoon door rijden (als het niet sneeuwt) dus ik tank zo ongeveer iedere week. Dus de vraag: E5 of E10 voor de VFR750 RC36-2 uit 1997? Alvast bedankt. Groet.
  13. 1913 voor de achterband -> die heeft de vorige eigenaar er onder laten leggen en daarna bijna niet gereden. 1218 voor de voorband -> die heb ik er in augustus 2018 onder laten leggen.
  14. Met rijden voel ik er niks van. Met regen een probleem met grip. de indicatoren kan ik zo niet ontdekken, op de "nieuwe" banden zie ik ze wel.
  15. Wanneer is een band versleten? Heb nu 10k gereden (meeste snelweg in 1 jaar tijd) met een toen nieuwe voor en achter. Conti road attack 2 Voor, niks aan te zien. Achter, er komt een vlakke kant in het midden. Bijna geen vorm van slijtage te zien aan de voorband. De achterband een duidelijk zichbaar en voelbare vlakke kant. Maar het profiel achter lijkt niks van versleten, want daar zit geen profiel. [edit] Misschien toch eens goed kijken en vergelijken met een plaatje van de nieuwe band. Valt daar iets aan te meten?
  16. De linker zwarte stippen was na 1 week stilstand na rijden door de pekel. Op die plek zaten de blokken bij het wegzetten. Zelfde geld voor de roest plekjes. Die zitten over de hele schijf. Niet schrikbarend en ze remmen nog perfect.
  17. Ik ben met je eens dat het vergelijk is met appels en peren. Al met al ben ik er heel tevreden over. Remwerking is goed. De roest bevindt zich niet op het loopvlak van de blokken. Ik zal er vanavond een foto van maken. Het zal ook veelal mijn eigen schuld zijn omdat ik in de winter niet iedere week mijn motor heb afgespoten door de vorst. De uitlaat heeft dit ook niet zo fijn gevonden.
  18. Ik heb gekozen voor EBC brakes. Zie mijn laatste comment.
  19. Toch even vermelden: - Na 7000 km en de winter door zitten er toch wel wat roest plekken op. De pekel heeft er geen goed aan gedaan. - Remmen doen ze prima, geen enkel probleem. - De originele schijven hadden totaal geen roest. Maar die waren dan ook nooit in de pekel geweest. Dus ook hier geldt: Origineel is qualiteit in dit geval!
  20. Gisteren even naar het nieuwe pand van Chromeburner geweest. Nieuw 4 season pak gekocht van SPIDI https://www.chromeburner.nl/motorkleding/motorjassen/waterproof-motorjassen/spidi-4season-black-jackets
  21. Ik heb alleen een schijfrem slot, maar die ligt tijdens het rijden in de topkoffer. Maar die past prima onder het zadel.
  22. Verbruik van mijn 750 rc36-2 ligt rond de 1 op 19.5. Zelfs met kouder weer. Woon werk. Enkele rit is 50km met 35 km snelweg. Veelal tussen de file door. Wel benieuwd nu ik handvat verwarming heb of dat effect heeft. Dus ik vind 1 op 13 eigenlijk niet kunnen. Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
  23. Ik vond de temperatuur ook laag. Maar zelfs nu met de kou het het identiek aan de temperatuur tijdens de zomer. Als je stil staat loopt het verder op. Zie mijn topic van een tijdje terug: https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https://www.vfroc.nl/forumVFR/topic/29490-koelwater-temperatuur/&share_tid=29490&share_fid=58226&share_type=t Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
  24. Afgelopen vrijdag met de hoosbuien naar huis gereden. Op een bepaald moment voelde ik zo het water mijn handschoenen in lopen via de mouw van mijn jas. Wat een ellende is dat. Zeker bij het stilstaan voor een stoplicht. Ik moet toch eens kijken hoe ik mijn jas over mijn handschoenen kan krijgen. Ik gok dat daar die kappen niet voor helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...