Jump to content

menu14

Forumlid
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good
About menu14
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  amsterdam
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR800VTEC
 • De mijne is
  Zwart
 
Recent Profile Visitors
 
 
395 profile views
 
 1. menu14

  Duo handgreep afdek kapje zwart

  Klinkt top! Ik stuur je even een pb
 2. Iemand toevallig een setje zwarte afdekkapjes voor de duo handgreep over voor een V-tec? Ik weet dat ze nieuw te krijgen zijn en niet duur. Aangezien mijn vtec niet de originele zwarte kleur heeft, is 2e hands ok om te kijken hoe goed de colormatch is.
 3. Onderlip eraf dan kun je erbij. Aan de rechterkant zit de ECU/computer in de weg, die haal je los met 1 schroefje. Succes
 4. menu14

  Motorhoes VFR1200F

  Ik heb een hoes van ds covers voor mijn Vtec. https://vanmeelmotoren.nl/Webwinkel-Product-446832031/DS-COVERS-Motorhoes-Alfa.html Maat L. Fijne hoes en makkelijk op te bergen indien niet in gebruik.
 5. menu14

  Beschadigde wielen Crosstourer

  Staat een Achtervelg op MP, wel prijzig voor een schade velg: Achterwiel Honda VFR 1200x 2017 € 300,00 https://link.marktplaats.nl/m1579492760?utm_source=android_social&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons
 6. menu14

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Helibars gemonteerd. Verbeterde zithouding en stuurgedrag! Zeker blij mee.
 7. menu14

  Slippende koppeling

  Bleek uiteindelijk toch vuil in het systeem te zijn. Alles los gehad, schoon gemaakt, opnieuw gemonteerd en nu werkt het weer tip is dus toch om eerst de master en slave te reinigen voor je de koppelingsdeksel los haalt.
 8. menu14

  Slippende koppeling

  olieniveau is goed. Van Johan de afmetingen voor de ringetjes ontvangen en zojuist nieuwe koppelingsdeksel pakking + slave cilinder pakking bestel. Binnekort dus de slave checken en/of ringetjes plaatsen.
 9. menu14

  Slippende koppeling

  Bijna plat leggen en dan kan het zonder olie aftappen dus?
 10. menu14

  Slippende koppeling

  2019 Johan;) maar niks toegevoegd inderdaad! Nog zaken te controleren voordat ik de koppelings deksel eraf trek?
 11. menu14

  Slippende koppeling

  Gebeurd bij warme en koude motor. Vorige olie was ook kroon olie. Eerder geen problemen mee gehad. Moet wel zeggen dat ik het oliepeil wat Hoog vindt. direct na een rit, motor recht, staat het glaasje vol. Dus ruim boven het bovenste streepje.
 12. menu14

  Slippende koppeling

  Merkte het pas na een half uur rijden. Zal straks even kijken of hij het ook doet als die koud is. Ben indd bang voor versleten veren of platen ofzo.
 13. menu14

  Slippende koppeling

  Hallo, Na een korte rit vandaag kwam ik erachter dat mijn koppeling slipt. Als ik +-5000toeren rijd en het gas open draai, schiet het toerental omhoog. VfR vtec 2002 Km stand 38k Motor is 1000km bij @Johan geweest voor onderhoud, dus aan (verkeerde) olie of koppelingvloeistof zal het niet liggen. Iemand een idee waar ik beste kan beginnen met Trouble shooten?
 14. menu14

  Ik kwam een VFR tegen (deel 16), was jij dat?

  Rondje de Meije en Bollenstreek gedaan, 2x een rode vtec 1x rode fi met kofferset en 1x een grijze vtec tegen gekomen. Zelf op een zwarte vtec 🏍️😁
 15. menu14

  Vfr1200f model confusion. HELP!

  Mooie 1200 verder wel.