Ga naar inhoud

Garrelt

Forumlid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Locatie
    Woldendorp

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR1200X
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Garrelt's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

3

Reputatie

  1. Wordt de afstand tussen buddy en voetsteunen nu ook groter?
  2. Hallo De verkoper wist ook niks van het schadeverleden. Hij deed niet moeilijk dus de motor gaat terug en ik krijg mijn geld terug.
  3. Goedemorgen Op de onderste kroonplaat zijn geen beschadigingen te zien en het nokje op de kroonplaat valt ook mooi tegen het aanslagnok de boven kanten zijn gelijk dus niet zoals je zou verwachten dat de nok in de uitsparing valt. Op een eerdere vraag terug te komen de motor stuurt verder goed hij trekt niet en als je het stuur loslaat gaat hij ook mooi rechtuit.
  4. Hallo bedankt voor de reacties. De ronding waar de linker voorvorkpoot inkomt is een stukje uit dit is rechts niet het geval. De aanslagpunten op het frame links en rechts zit verschil in.
  5. Hallo ik heb wat vragen. Zoals jullie op de foto zien heb ik in november een mooie Crosstourer gekocht. Afgelopen vrijdag voor het eerst gereden wat mij opviel was dat het voorwiel stuiterde voor de rest geen aanmerkingen. Toen ik weer thuis was heb ik het voorwiel vrij van de grond laten draaien en zag een slinger. Na nader onderzoek van de motor kwam ik toch nog wel wat dingen tegen waaruit blijkt dat er schade is geweest. De motor is op 08-04-16 verkocht bij Motoport Zelhem. Hierbij even een overzicht van het aantal overschrijvingen: 08.04.16 tot 15.06.17 eigenaar 15.06.17 tot 24.06.17 bedrijf 24.06.17 tot 25.05.18 eigenaar 25.05.18 tot 04.09.18 eigenaar 04.09.18 tot 16.11.18 bedrijf Wie weet meer over deze motor en eventuele schade's uit het verleden.
  6. Bij deze foto het ruitje beter in beeld.
  7. Bij mij zit er een sticker op Ermax Sportruit dus weet niet of deze ruit orgineel . Over de turbulentie kan ik nog niks zeggen want heb de motor in november gekocht en nog niet gereden.
  8. Hallo Gisteren een valbeugel van Hepco en becker gemonteerd tevens een achterspatbord van Powerbronze.
  9. Bedankt voor jullie reacties ik blijf toch maar bij de orginele maten.
  10. Ik had het idee om in de toekomst een breder band om de achtervelg te leggen. Het gaat mij dan puur om hoe het eruit ziet want de orginele achterband vindt ik ten opzichte van de motor te klein.
  11. Heeft iemand ervaring met een 120 voor en 170 achterband op een Crosstourer?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...