Ga naar inhoud

F50driver

Forumlid
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

F50driver won de laatste dag op 29 november 2018

F50driver had de meest gelikete inhoud!

Profiel Informatie

  • Locatie
    Almere

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR700
  • De mijne is
    Blauw

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

F50driver's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

7

Reputatie

  1. Gisteren dacht ik nog eraan en....nee. Ik was blij dat ik in Vilnius, Litouwen in het donker hem bij me had toen de oude het begaf😁
  2. Ach..Misschien overdreven in NL. Overigens niet uniek op langere afstanden. De enige 2 keren dat ik stil kwam te staan was omdat...
  3. 😬dat is wel heel erg snel. De eerste RC 36 kocht ik in 1997. Geen problemen in de 2 jaar dat ik hem had. NC-24 begaf de regelaar het pas na 11(!) Jaar.
  4. Morgen neem ik een RC-36 van m'n broer over en heb een lange rit voor de boeg zaterdag. (2000km) Ik bekeek de spanningsregelaar en zag dat het nog de originele is. (althans dat vermoed ik, geen koelribben) Wil graag een reserve meenemen en kwam hier op het forum geen reviews tegen van YMP. De lage prijs zal ongetwijfeld in verband zijn met het land van productie. Ik zie het meer als evt thuiskomertje.. Maar voor 6 tientjes meer een Mosfet aanschaffen.. Wellicht doe ik dat. Maar toch nieuwsgierig of iemand met YMP bekend is.
  5. Heren ik zie af van montage en bied het bij deze aan. €50,- excl verzendkosten (Alleen voor forumleden) Voor de foto's kijk even op marktplaats
  6. Ik ga er eerdaags aan beginnen en zie wel hoever ik ermee kom. Resultaat zal ik later posten. Bedankt voor de reacties!
  7. Iemand op het forum die een ABM kitje heeft op een RC-24? Poosje geleden aangeschaft en noodgedwongen tijd om te monteren. 😆 Was benieuwd of de gaskabels verlengd moeten worden en zo ja hoe heb je dit opgelost?
  8. Zowel Bridgestone als Continental websites geven 120/80 - 16 als voorband op voor de RC-24/26. 2 monteurs geven aan dat het geen probleem is. (een andere weer wel) Iemand ervaring met de TKV 11?? (die is er dan wel weer in 110/90-16) Afgezien of ik wel/niet naar 17inch overstap maar dat terzijde.. Overigens heeft Continental de Conti Road Attack 3 in 130/80-18. Maarja...voorband...
  9. Dat klopt, hetzelfde heb ik in mijn boek. De vraag is echter hoever het mag afwijken. Iets ruimer was meestal geen probleem maar de vraag is hoeveel oftewel wat is de limiet?
  10. Ik heb veelvuldig lopen spitten maar kon niet direct de toleranties betreft de klepspeling van mijn RC26 vinden. Uit ervaring weet ik dat en vroembert gaf ergens in dit forum ook al aan dat bij RC24/NC24 vaker kleppen gesteld moeten worden. Alleen deze keer ga ik het zelf doen na 23 jaar over de schouder te hebben meegekeken 😁 Ik neem aan dat de speling hetzelfde is voor de RC24 en 26 maar 'correct me if wrong' svp. 0,20 uit / 0,13 in maar het boek vermeld alleen +/-. En dan heb ik iets van ja hoeveel plusminus? De monteur stelde het ook zo af rekening houdend met het verloop en de huidige brandstof kwaliteit. Volgende week wil ik gaan meten maar de monteur waar ik 23 jaar kom heeft het zo druk en z'n prijzen zijn dermate omhoog gegaan dat ik eigenlijk in ieder geval de meting zelf wil doen aangezien ik eindelijk het plaatje en volgorde in m'n hoofd zit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...