Jump to content

CasparGTL

Lid VFROC
 • Posts

  198
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

CasparGTL last won the day on October 3 2021

CasparGTL had the most liked content!

About CasparGTL

Profiel Informatie

 • Locatie
  Rotterdam

Uitgebreidere profielinformatie

 • Type VFR
  Ik heb 'n 90-93 VFR750
 • De mijne is
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CasparGTL's Achievements

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

79

Reputation

 1. Ik tank nu met de auto ook E5, 98Supreme of Premium benzines. IK heb het idee dat mijn Xantia (1999) er erg goed op loopt maar dat kan illusie zijn. Toch zo'n premium eens proberen met de VFR...
 2. Ik hoop dat het werkt voor je. IK heb zelf nog geen problemen gehad met het originele stuur en zitpositie. IK ben 1.92 lang en ik moet zeggen dat de VFR750 heel lekker zit en rijdt. Natuurlijk voel je je polsen wel iets na een eeerg lange rit (Duistlandweekend naar huis, zo'n 9 uur op de fiets) maar het ontspannen van je grip op het stuur en vooral je polsen niet onder een te grote hoek houden helpt.
 3. Ja, stom. Ik had het erover maar net niet toen jij in de buurt was. Ik kom er wel uit denk ik.
 4. Zo. Ik kon helaas pas in de middag naar Delf maar het was toch leuk. Met dank aan de Cock die me attendeerde op en een en ander bijbracht over kettingspannen en momentsleutels, thanks! Verder nog tips over vering checken etc. ontvangen van o.a. Nico Nu nog mijn kilometerteller/snelheidsmeter maken. Schijnt vaak een klein onderdeel bij het voortandwiel te zijn. Even bijlezen. Dank voor de fijne ruimte en de koffie!
 5. cellulitus. Komt vooralo voor bij banden die weinig bewegen
 6. Achter Eric op dag 4 al duchtig geoefend. Werkt perfect! Nouja, goed in ieder geval, haha.
 7. Geen nood beschermengel. Het was maar een grapje. Maar je aanbod wordt aangenomen! Ik gebruik trailbraking wel op de computert bij het racen maar op de VFR, da's toekomstmuziek.
 8. Had ik dat maar een week eerder geweten.
 9. Thanks. Ik heb de tracks niet naar de Garmin gesleept maar ze staan wel in interne opslag. Dat vind ik gek. Tot later.
 10. Ik heb de routes volgens mij succesvol op mijn oude Tomtom geladen. Die neem ik ook maar mee...
 11. Ik krijg geen melding 'nieuwe routes gevonden'.
 12. Het gaat toch niet helemaal goed hier. Ik heb; - alle routes naar interne opslag gesleept en met een groen balkje zie ik dat ze ook daarin geladen worden. - in Basecamp / Interne opslag zie ik alle routes, tracks etc. Maar als ik de Garmin loskoppel en in 'Waarheen'/ 'Routes' kijk staat alleen de 1000B18-TW 2 in de lijst en als ik die aanklik komt alleen de route van Nederland naar het hotel tevoorschijn. Ik kan in Basecamp ook geen oude routes verwijderen, weet niet hoe dat moet. Kan iemand me helpen? Afbeelding; Basecamp, interne opslag, route 1000B18-TW 2 (die dan weer niet de route naar Duitsland aangeeft maar een van de routes aldaar) Als ik onderaan het scherm andere routes aanklik krijg ik ze wel allemaal te zien. Maar in de Garmin/Routes staat dus alleen; Actieve route 1000B18-TW 2 Openingsrit VFR 2019-03-17 v2 Afbeelding 2; route op Garmin als ik 1000B18-TW 2 laad.
 13. Ik ben bezig met het plaatsen van de kaarten. De routes van dag1-4 sleep ik naar interne opslag. Wat doe ik met 'Weinhaus Treis' en 'Wandelpad naar hangbrug'?
 14. heel mooi Andre, Ik vind die gele echt prachtig!
 15. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal maar ben blij met de Pilot 4 van Michelin. Ik rij niet op de grens maar voor wat ik wel doe bevalt de Michelin me zeer goed. Voelt supersafe aan. Op mijn Diversion 600 had ik Bridgstone en die waren ook super.
×
×
 • Create New...