Ga naar inhoud

Dennis.

Lid VFROC
  • Items

    57
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Alles dat geplaatst werd door Dennis.

  1. Ben opzoek naar een gebruikte superbike ombouw kit incl. Stuur van ABM. T.b.v. een VFR 800 FI uit 2001. Groet, Dennis
  2. Nieuwe Fulbat gel accu aangekocht bij motorstroom.
  3. 19mm is je balhoofd, Ik zou voor deze gaan: https://www.emounting.nl/ultimate-addons-balhoofd-montagesteun-b-kogel-balh.html Ik heb zelf deze balhoofdsteun, RAM-B-342U. Maar als ik het over moest doen zou ik voor de ultimate addons balhoofdsteun gaan. Die ik nu heb zit niet echt lekker, valt er niet uit maar zit ook niet echt vast.
  4. https://hyperpro.com/wp-content/uploads/2018/02/Prijslijst-2018-Hyperpro-service-center.pdf Prijslijst incl. & excl. montage. is wel van 2017, prijzen zullen mss iets verhoogt zijn.
  5. Kwam dit filmpje tegen op the web.
  6. Je vermoeden is goed, inderdaad hele wiel in een speciekuip met water onderdompelen. ANWB heeft op deze manier een klein lek in mijn autoband getraceerd en prop geplaatst.
  7. Optie om wiel/Band eraf te halen en speciekuip te vullen met water en opzoek naar de luchtbelletjes.
  8. SW-Motech micro pro tanktas (je) 3-5ltr. aangekocht. Hopelijk binnenkort testen bij een VFROC toerrit!
  9. Geen dank Michel, tijdje terug ook aan het spelen/uitzoeken geweest met mijn nieuwe TT550. Volgens mij is die optie om met BT te delen geschrapt in de TT550 en is het niet meer mogelijk, vorige versies konden dit wel na mijn weten.
  10. MyDrive app (IPhone) werkt bij mijn ook niet stabiel met TT 550, ene keer lukt alles mbt routes maken en inladen en soms lijkt niks te werken. Via Web gaat alles wel perfect. Hopend op een goede update van de app. De 550 hoef je niet meer aan de computer te hangen kunt via WiFi de routes inladen die je gemaakt hebt.
  11. Fijn dat het gelukt is, top! Je bent ook erg welkom om Lid te worden van VFROC 💪🏻
  12. Zal je zo de schema’s die ik heb toe sturen. Zit ook nog een foto bij, van een Kawa maar principe is het zelfde als voorbeeld. achterkap moet je wel even demonteren om werkruimte maken, spyball kastje van frame loshalen en dan stekker los schroeven van het spyball kastje, de tekening met codering erbij en doorverbinden met elektra draad / koper. Tip. Houd de tekening van de afbeelding stekker met nummering niet onderste boven, dan klopt de nummering niet, ik spreek uit ervaring🙈.
  13. Geen dank, de nummers op het schema weergegeven, heb een tekening van met de stekker nummering erbij. Uit mijn hoofd 7-8 en 12-12 met elkaar doorverbinden. Kan je deze wel toesturen? Het spyball kastje zit inderdaad achter rechts midden boven de uitlaat. VFR800fi 2001
  14. Je kan het alarm overbruggen, door de stekker los te halen van spyball inbouwkastje. En met 2 stukjes elektra draad de juiste ingangen van de startonderbreker te vinden in de stekker. Ligt eraan welke type bij mijn was het een dubbele onderbreking. Ik heb de schema’s en stekker codering digitaal, ga dit alleen niet zo openbaar plaatsen. Ik heb het alarm zelf half uitgebouwd, stekker ligt nu vast onder het zadel met de overbruggingen erin. schema’s gevonden via het web 😉
  15. @eric grappig, ook de koelvloeistof? zat daar zelf nog over te twijfelen is en G12++.
  16. Onderhoud spulletjes zijn binnen. Aangekocht bij oliehandel.nl met uitzondering van de remblokken. (FDB2098ST) Die komen van NR1 motor.
  17. Nieuwe motorjas aangekocht. Revit outback 3. Gisteren getest, mijn oude jas had geen ventilatie mogelijkheden. De outback 3 wel, wat een vooruitgang.
  18. Met dank aan de tipgever @Ries, Hiermee willen wij u geruststellen door te bevestigen dat het VIN-nummer en het motorbloknummer bij elkaar passen. Dit is de originele motor van uw motorfiets, hij is dus nooit vervangen. Wij wensen u veel rijplezier met uw Honda! Met vriendelijke groet,
  19. Bedankt voor de tip, ga dit zeker doen. 👍
  20. Dat vermoeden had ik al, zal dit dan toch bij een motorgarage laten uitvoeren. Zonder technische hulp durf ik dit niet aan.
  21. Klepspeling controleren wil ik ook zeker doen/laten uitvoeren. Is dit te doen en mogelijk op een sleuteldag?
  22. Bedankt voor de info en het duidelijk verhaal. Gr. Dennis
  23. Oké, ik had het bloknummer al opgezocht met Google, RC46E-2350747. productiejaar komt overheen en ook kwam dit te voorschijn, van het forum zie bijlage. En ik weet dat het vfr blok bijna bulletproof is. Het gaat me dan voornamelijk om de onderhoudsintervallen. Ik heb bijna al het onderhoud al uitgevoerd, rest alleen nog controle klepspeling, voorvork olie en balhoofdlager. Maar goed het zal ook allemaal wel los lopen. Km teller geeft nu 29k aan maar dit zou zo maar 150k kunnen zijn 🙈.
  24. Oké, bedankt voor de snelle reactie, dit vermoeden heb ik dus ook alleen weet ik het niet helemaal zeker. Dan zou de aangegeven kilometerstand ook geen waarheid zijn 🤔. Is dit te controleren? Iets met frame en bloknummer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...