Ga naar inhoud

Sieto

Forumlid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Sieto

  • Verjaardag 02-04-1971

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    De Blesse

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800X
  • De mijne is
    Zwart

Recente bezoekers van dit profiel

421 profielweergaven

Sieto's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

0

Reputatie

  1. Iedereen bedankt voor de reacties en meedenken, maar ik heb de kappen retour gedaan. Op zoek naar andere kappen !!
  2. Mijn stuurgewichten hebben geen uitsparing.
  3. Dat is volgens mij ook het “probleem” dat het busje niet uit het stuur kan. De handkappen kunnen draaien als je ze op de standaard bussen vast zet
  4. Vandaar de foto erbij... Bij de handpoppen zit een montageset, waarbij je de schroefdraad bus in het stuur moet vervangen. Er zitten uitsparingen in de montage om te verkomen dat de kap gaat draaien.
  5. Hallo, ik heb handkappen van Acerbis bij Louis gekocht. Type: Dual Road. Deze kappen monteer je op de plaats van de stuurgewicht, alleen niet passend op het schroefdraad in het stuur. 1e vraag: kun je deze schroefdraad "bus" verwijderen, zodat het meegeleverde set in het stuur gemonteerd kan worden? 2e vraag: of welk montageset heb je nodig om de kappen op het originele schroefdraad te monteren? Het betreft een Crossrunner van 2012. Alvast bedankt voor de tips.
  6. Bedankt voor jullie reactie's. Uiteindelijk een geschakelde + van de kentekenplaatverlichting gepakt. Nu kan ik het relais naast de accu onder de buddy plaatsen en vanuit het relais naar voren "werken".
  7. bedankt. Sorry... Ben nog niet helemaal thuis op het forum en had op "start een nieuwe topic" geklikt.
  8. Hallo, wie weet een goed bereikbare geschakelde + aansluiting bij een Crossrunner. Het is om handvatverwarming en navigatie aan te sluiten. Alvast bedankt voor de reactie's. Gr. Sieto
  9. De motor reageert met 1 hik, als je fors accelereert vanaf hogere snelheid (120 - 130 km/h). Dit doet hij 1 of 2 keer aan het begin van een rit. Voor mij is dat in de eerste 10 km ongeveer. Staat van onderhoud is mij niet helemaal bekend ( of olie en filters na), omdat ik de motor nog niet zo lang heb. kilometerstand is 29000 km.
  10. Info gevraagd: ik rij een VFR 800 X Crossrunner van 2012. Nu valt mij de laatste tijd op dat de motor "hikt" bij accelereren op de snelweg, dus even vanaf 120 / 130 km/h gas geven. Doet dit 1 of 2 keer en de rest van de rit niet meer. Wie weet waardoor dit komt? Alvast bedankt voor de reacties
  11. Gaat mij in basis om het verwijderen van de kuipdelen, voor bijv. koelwater bijvullen
  12. Nog geen service manual gevonden, maar wel een instructieboekje. Ook blij mee !!
  13. Hallo, weet iemand waar ik een service manual van een Crossrunner kan downloaden. Misschien bestaande vraag, maar ben nieuw op dit forum. Alvast bedankt !!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...