Ga naar inhoud

NultienRides

Forumlid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Locatie
    Rotterdam

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800F
  • De mijne is
    Wit

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

NultienRides's prestaties

Beginnende rijder

Beginnende rijder (3/10)

6

Reputatie

  1. Thanks! Heb ff een bericht gestuurd. Denk dat alles wel goed staat, ben alleen een oud rug patiƫnt. Ooit gevallen van een kade in de haven, 1 ruggewervel staat iets scheef.
  2. Hi! Heb de zoekfunctie al gebruikt, kon niets relevant vinden. Merk dat ik best last van de polsen en rug krijgt , zijn er voor het 2015 model nog stuurverhogers te verkrijgen. Svp een linkje dan als het kan gewoon uit Nederland dat ik ze snel heb.
  3. Zal er is op letten, sws idd pas in zn 1 bij bijna stil staan. Dank voor alle berichten. Ff het boekje erbij, beurt 1 was bij 1000km beurt 2 was bij aflevering (ik gekocht)6000km, volgende staat bij 12000... staat eig niet bij wat voor beurt
  4. Ja die is nog helemaal netjes motor heeft 7000km gelopen en bij 5 een grote beurt gehad. Heel apart, dacht eerst idd aanlopen vd ketting tegen iets aan maar kom er niet achter. Dealer heeft er op gereden die kwam meer met dit is niet erg kan je gwn mee door rijden
  5. Oke oke dankje, nee niet een hele harde klak. Alleen in zn 1 idd
  6. Goededag! Vraagje, heb een vfr800f uit 2015. Ik heb een aanlopend geluid zodra ik de motor in zijn 1e versnelling zet(rijdend) , voorbeeldje : rij een parkeerplaats op zet hem in zn 1 koppeling ingehouden en laat hem uitrollen. Het zijn niet de remblokjes het komt echt uit het midden, het geluid kan je vergelijken met een oude dynamo die je op je oma fiets had om je verlichting te laten werken. Misschien iemand bekend met dit? De dealer zij zelf dat dit geen probleem kan veroorzaken maar lijkt me niet helemaal lekker.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...