Jump to content

Afgnamedz

Forumlid
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Afgnamedz last won the day on May 23 2020

Afgnamedz had the most liked content!

Community Reputation

16 Good
About Afgnamedz
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 
Profiel Informatie
 
 
 • Locatie
  Ridderkerk
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR1200F
 • De mijne is
  Wit
 
Recent Profile Visitors
 
 

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 
 1. heb je een links voor me? is een los frame dan wel betrouwbaar is maar de vraag edit* heb de frames al gevonden in Duitsland. 999 euro voor de goedkoopste. nu begin weer te twijfelen.
 2. Bedankt voor de reacties. ookal zou ik de motor maken, dan zou ik er niet op comfortabel op kunnen rijden. En verkopen zou me dan ook niet lekker zitten. Ik doe hem lekker weg. @AFS Motorparts ik was eigenlijk van plan om hem bij jou naar de zaak te brengen. Heb jij er wat aan?
 3. 29-06-2019 hard gecrashed onderweg naar belgische adrennen. Was heel moe en target fixation is real. zojuist opgehaald in Liege belgie (franstalig) even 2000 euro moeten ophoesten omdat de politie het had gestald bij een prive bedrijf. Loop nu met een teen minder maar erger is mn arme vfr is total los OF toch niet? Ik wil eigenlijk een mening van onze experts. Is die nog te redden en wat kan ik het beste doen. de frame lijkt me nog recht, dit is wanneer ik hem op de middenbok zet. De vooras is letterijk eraf gescheurd samen met de kroonplaat hangt deze aan de zijkant. is het nog waard om deze te maken. ik heb veel reserve onderdelen als dus om de kappen zijspiegels e.d. maak ik me geen zorgen bedankt heren!
 4. Dank voor de reacties. Ik zal zo nog een foto posten van de huidige situatie. zo naar de honda dealer. Kijken of hij nog clipjes heb
 5. Hi. vandaag mn remmen gedaan en ik had een slepend geluid niet normaal. Even weer uitelkaar en wat tref ik; de clipjes van de bovenste remblokjes afgebroken. doe ik wat verkeerd? en tevens nog een vraag. Op mn oude remblokjes zaten aan de achterkant metalen plaatjes. Moeten deze wel of niet overgezet worden op de nieuwere blokjes? blokjes die ik heb gehaald zijn van lorainne corbaine.
 6. Afgnamedz

  Vfr 1200 f kappenset zwart abs

  Kappen zijn aan de late kant binnengekomen. Kappen zijn ABS geïnjecteerd van Auctmarts. Lekker dik, kleur is mooi hoogglans zwart. Geen krasjes en alle aanhecht punten zijn intact.De conditie is nieuwWordt geleverd met liefde ❤️ prijs 349.- p.s foto’s zijn ietjes te groot om te uploaden. Ze je kunt ze zien via de link bovenin.
 7. http://link.marktplaats.nl/m1565243259?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios uiteraard zal er 50 euro van de prijs afgaan voor de vfroc leden :)
 8. Afgnamedz

  Vfr1200f mudguard Q:

  Is dat die van werkes?
 9. Afgnamedz

  Vfr1200f mudguard Q:

  Wansmaak?! Haha. De bedoeling is om mn kenteken daarop te monteren en de 5km lange kentekenplaathouder in te korten!
 10. Afgnamedz

  Vfr1200f mudguard Q:

  Iemand ervaring met een mudguard / splash guard voor de VFR1200F? de toevoegde foto is voor de 1200x. Vraag me af of deze compatibel is met de F Hoor het weer graag mannen! (En vrouwen)
 11. Ello, Ik overweeg een QS op mn first gen vfr1200f. Nou heb ik volgens mij wel eens een originele QS gezien op een van de brochures. Nu kan ik em niet meer vinden. Maar is het waard om zoiets te laten plaatsen? Zo ja, welk merk is daar koning in? Heb het een en ander over Healtech gekeken maar even aan de experts hier vragen.
 12. @Ray en @Cock hebben gelijk. Ik had de pook laten vervangen bij MotoPort. De pook zat te hoog en hij zat ook niet goed vast. Topwerk geleverd door MotoPort dus. Ik heb hem nu op de goeie positie zitten en wat aangedraaid en verdomd, hij voelt veel beter!
 13. Hi mannen, hebben jullie ook een moeizame upshift naar de tweede? het voelt niet bepaald lekker bij de mijne. Het is een beetje moeilijk te beschrijven maar het voelt alsof je probeert te schakelen zonder de koppeling. Apart geluidje erbij af en toe (alsof iets knaagt). versnelling kapot? Hoop van niet. ik hoor graag jullie mening!
 14. Afgnamedz

  Lekkage? Vfr1200f

  Afvoer van tank. Geen olie lekkage in ieder geval
 15. Afgnamedz

  Lekkage? Vfr1200f

  Klein update. geen lekkage