Ga naar inhoud

Afgnamedz

Forumlid
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Alles dat geplaatst werd door Afgnamedz

  1. heb je een links voor me? is een los frame dan wel betrouwbaar is maar de vraag edit* heb de frames al gevonden in Duitsland. 999 euro voor de goedkoopste. nu begin weer te twijfelen.
  2. Bedankt voor de reacties. ookal zou ik de motor maken, dan zou ik er niet op comfortabel op kunnen rijden. En verkopen zou me dan ook niet lekker zitten. Ik doe hem lekker weg. @AFS Motorparts ik was eigenlijk van plan om hem bij jou naar de zaak te brengen. Heb jij er wat aan?
  3. 29-06-2019 hard gecrashed onderweg naar belgische adrennen. Was heel moe en target fixation is real. zojuist opgehaald in Liege belgie (franstalig) even 2000 euro moeten ophoesten omdat de politie het had gestald bij een prive bedrijf. Loop nu met een teen minder maar erger is mn arme vfr is total los OF toch niet? Ik wil eigenlijk een mening van onze experts. Is die nog te redden en wat kan ik het beste doen. de frame lijkt me nog recht, dit is wanneer ik hem op de middenbok zet. De vooras is letterijk eraf gescheurd samen met de kroonplaat hangt deze aan de zijkant. is het nog waard om deze te maken. ik heb veel reserve onderdelen als dus om de kappen zijspiegels e.d. maak ik me geen zorgen bedankt heren!
  4. Dank voor de reacties. Ik zal zo nog een foto posten van de huidige situatie. zo naar de honda dealer. Kijken of hij nog clipjes heb
  5. Hi. vandaag mn remmen gedaan en ik had een slepend geluid niet normaal. Even weer uitelkaar en wat tref ik; de clipjes van de bovenste remblokjes afgebroken. doe ik wat verkeerd? en tevens nog een vraag. Op mn oude remblokjes zaten aan de achterkant metalen plaatjes. Moeten deze wel of niet overgezet worden op de nieuwere blokjes? blokjes die ik heb gehaald zijn van lorainne corbaine.
  6. Wansmaak?! Haha. De bedoeling is om mn kenteken daarop te monteren en de 5km lange kentekenplaathouder in te korten!
  7. Iemand ervaring met een mudguard / splash guard voor de VFR1200F? de toevoegde foto is voor de 1200x. Vraag me af of deze compatibel is met de F Hoor het weer graag mannen! (En vrouwen)
  8. Ello, Ik overweeg een QS op mn first gen vfr1200f. Nou heb ik volgens mij wel eens een originele QS gezien op een van de brochures. Nu kan ik em niet meer vinden. Maar is het waard om zoiets te laten plaatsen? Zo ja, welk merk is daar koning in? Heb het een en ander over Healtech gekeken maar even aan de experts hier vragen.
  9. @Ray en @Cock hebben gelijk. Ik had de pook laten vervangen bij MotoPort. De pook zat te hoog en hij zat ook niet goed vast. Topwerk geleverd door MotoPort dus. Ik heb hem nu op de goeie positie zitten en wat aangedraaid en verdomd, hij voelt veel beter!
  10. Hi mannen, hebben jullie ook een moeizame upshift naar de tweede? het voelt niet bepaald lekker bij de mijne. Het is een beetje moeilijk te beschrijven maar het voelt alsof je probeert te schakelen zonder de koppeling. Apart geluidje erbij af en toe (alsof iets knaagt). versnelling kapot? Hoop van niet. ik hoor graag jullie mening!
  11. Afvoer van tank. Geen olie lekkage in ieder geval
  12. Klein update. geen lekkage
  13. Vannochtend zag ik een druppeltje afdruppelen onder mn motor. Wat denken jullie da het kan zijn? Ik ga zwz naar de dealer morgen maar ben benieuwd wie het goed raad.
  14. Hallo VFR liefhebbers. Ik heb een video gemaakt waarin je mijn struggle ziet van het vervangen en hergebruiken van cylinder sloten op de zijkoffers. Hoop dat iemand kan helpen;)
  15. Lang verhaal kort. Boze ex. Kapotte motor. Ik moet weten wat de gang van zaken zijn. Naar de plaatselijke dealer om een offerte vragen of eigen verzekering bellen? Hoe werkt een taxatie precies? Iemand ervaring hiermee?
  16. Het grappige is; de tweede noemt de verkoper als sunbeam white. maar dat valt onder de NHA66: NHA66P 1264 Pearl Sunbeam White / NH-A66 P en NHB54 is eigenlijk: NHB54P 1348 Matt Pearl Glare White / NH-B54 P
  17. Hi @Arno71 ik heb de NHA66 had je zelf wat staan dan?
  18. Ik ben al een tijdje opzoek naar topkoffer en zijkoffers voor mijn vfr. helaas is er niet veel op voorraad. wel heb ik het volgende gezien op ebay. https://www.ebay.de/itm/OEM-NEW-HONDA-45L-TOP-BOX-WHITE-NHA66P-VFR1200-FX-CBF1000-FJS400-600-NC700-NC750/362642544685?hash=item546f2e182d:g:E14AAOSwjRxc0IJc en https://www.ebay.de/itm/OEM-NEW-HONDA-SUNBEAM-WHITE-45L-TOP-BOX-KIT-NHB54-VFR1200-F-X-CBF1000-FJS400-600/362620841118?hash=item546de2ec9e:g:wU0AAOSwTJtbp7DS#vi-ilComp wat vinden jullie hiervan? Het rek en de bovenrek voor de 45L heb ik al weten te scoren. Ik heb de topic ook gestart bij marktplaats. excuses
  19. Top tip! Dan Ray wat voor uitlaat heb jij onder je X
  20. Vandaag doorverwezen door @Ray. ik had nooit gehoord van Sabsteef en ging googlen naar “stabsteef”. Er kwam een paar interessante zoektermen naar boven😂 maar ik wil graag een afspraak met je maken. Ik gooi binnenkort een nieuwe uitlaat erop (puur voor the looks en het geluid) alleen ben weet ik nog niet welke het wordt. “Werkes” ziet er wel netjes uit. Ik hoop dat je daarna tijd voor me hebt! Inderdaad wel een beetje lastig met de corona tijden.
  21. Beste VFR fanaten, Ik overweeg een aftermarket uitlaat op mijn vfr. Nou zie ik verschillende mogelijkheden op youtube. Wat zijn jullie evaringen hierin? ik heb een paar vraagteken die bij me opkomen. Is alleen een slip-on exhaust genoeg of moet je hem ook herprogrammeren met een powercommander? Hoe doet men dit precies, ik heb geen youtube video's ervan gevonden. En moet je enkel de top vervangen of ook de pijpen die naar de cylinders gaan? Sorry voor mijn ontwetendheid
  22. Nog even een foto van m’n dikke dikke motor. Nu nog alleen de topkoffer en side panniers scoren
  23. Het is inderdaad een origineel Nederlands motor. Na veel twijfel en een bezoek aan de plaatselijke honda dealer heb ik besloten om hem te houden. Ze hebben hem voor me gecontroleerd naar slijtage e.d. En de conclusie was; de kilometers kloppen hoogstwaarschijnlijk. Met die verdict bent ik wel blij en opgelucht. Het is jammer dat het niet de nieuwe model is maar wellicht in de toekomst:) dank aan allen voor de reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...