Ga naar inhoud

PeterX

Forumlid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Locatie
    AMSTERDAM

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR1200X
  • De mijne is
    pearl sunbeam white/graphite black

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

PeterX's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recente badges

7

Reputatie

  1. Hi all- toch gelukt zonder camera en boren! boutje van het slot bleek inderdaad losgelopen waardoor het slotje niet meer werkte. 1. loswrikken voorkant en zijkanten van het zadel 2, demonteren van het achterste rechterzijkapje (achterste inbusboutje lastig omdat je daar erg weinig ruimte hebt) 3. kier maken boven onderkant spatbord 4. met schroevedraaier slotje openduwen. TIPPPPP: boutje goed borgen met locktight!
  2. Hoi Arno, camera is besteld maar gaat nog tijdje duren 🙂 Dank je Fersan! we priegelen verder 🙂
  3. thanks- gisteren bij Ali een endoscoopcameraatje besteld, hoop hiermee te kunnen kijken en met stevig ijzerdraad de vergrendeling los te kunnen krijgen. begrijp dat het geen zin heeft om de onderkant te demonteren...... Zojuist wel de voor- en twee zijkanten van het zadel los kunnen wrikken en kan dat nu dus iets optillen. Helaas ook hiermee helemaal geen zicht op het slotmechaniek, heeft iemand een foto van de onderkant van het zadel?
  4. Dank voor het meedenken! goed mogelijk dat het mechanisme los is gaan zitten- het slotje zit best diep en ga proberen onder het zadel door met iets te drukken maar dit is puur gissen omdat je niets ziet, toch ook maar de bekleding boven het achterwiel losmaken en kijken of ik dan ergens bij kan komen...
  5. thanks helaas dit al geprobeerd- denk dat het mechanisme geblokkeerd wordt, moet er dus echt bij zien te komen....
  6. Bij het draaien van de sleutel komt de ontgrendeling van het zadel niet los- kan ik met loshalen van het spatscherm boven het achterwiel er misschien bij komen? Andere suggesties zijn welkom.
  7. Tjee Joost- das een grote operatie! Hoop geschakelde voeding direct vanaf de options connector achter het linker voorpanel te trekken. Begreep al dat de contrastekker daar pinnetjes mist....
  8. thanks, ga nu op zoek naar de quartet harness aansluiting achter linker voorpanel 🙂
  9. Hi all- naast de accu vind ik een loze stekker met vier draden. Had gehoopt dat deze voor aansluiting van accessoires (direct en over contact zou zijn. Weet iemand waarvoor deze is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...