Ga naar inhoud

Rinus

Forumlid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Locatie
    Vlagtwedde

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 94-97 VFR750
  • De mijne is
    Rood/Wit

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Rinus's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente badges

2

Reputatie

  1. Deze kwam ik dus hier tegen met het Ducati achterwiel Eigenaar is/was Rvf750r
  2. Prachtige VFR Zat ook te denken aan dit model van Akrapovic, bevalt het?
  3. Weet het zeker, ben hier ook weleens een foto tegengekomen met een Ducati 848/1098/1198 achterwiel. Verschil is ook duidelijk te zien deze wielen hebben een enkele moer ipv de 4 bouten van een VFR Zoek maar eens op honda vfr 750 single nut conversion.
  4. Hallo, Ik zie op het internet VFR's voorbij komen met een Ducati of Triumph achterwiel. Heb mij er een beetje in verdiept en er zijn meerdere mogelijkheden om dit te doen. Heb ook weleens gehoord dat een naaf van een NC30 past, vraag mij dan wel af of er dan ook een achterwiel van oa een Ducati erin past. Nou is mijn vraag eigenlijk of er hier ook personen zijn die dit hebben gedaan en mijn kunnen voorzien van tips en adressen waar je dit kunt laten doen. Of dat er iemand is die hier ervaring mee heeft en het voor mij wil doen, tegen vergoeding uiteraard.
  5. Maakt het dan niet uit welk ik van de andere 2 neem?
  6. Hallo allemaal, Ik ben bezig om een Koso RX2N op mijn RC36 te monteren. De toerenteller van de koso had ik aangesloten op de kabel waar mijn originele toerenteller ook op aangesloten was. Dit werkt dus niet! Ik kreeg van iemand hier het advies om de koso toerenteller aan te sluiten op de pulsgenerator. Vanaf deze pulsgenerator komen 4 kabels, eigenlijk 3 want 2 kabels worden samengevoegd tot 1 kabel. Nou is mijn vraag welk kabel de pulsen doorgeeft die dus geschikt is om op de Koso teller aan te sluiten
  7. Hallo, Ik heb een Koso RX2N (Chinees imitatie) op mijn RC36 II gemonteerd. Het probleem is dat ik geen toeren op de Koso teller krijg als de motor loopt. Ik heb de toeren aangesloten via de kabel die naar de originele toerenteller gaat, geel/groen dus. Deze kabel gemeten met een spanningszoeker en geeft een zwak signaal wat waarschijnlijk ook zo hoort te zijn. Een kabel rechtstreeks van de bobine zou ook nog kunnen, maar betwijfel of ik dan een goede aflezing van de toeren krijg. Ik heb ook ergens gelezen dat men weerstanden gebruikt om tot een goed resultaat te komen. Koso heeft ook zogenaamde rpm signaal filters te koop, is er iemand die hier ervaring mee heeft? Of iemand met tips om de koso toerenteller goed werkend te krijgen. De snelheidsmeter heb ik via de originele ( VFR) kabels van de snelheidsensor aangesloten op de Koso teller en lijkt te werken, de motor is nog niet rijdbaar en heb het gecontroleerd met een lopende motor in de versnelling op de bok ik weet dus niet of de aangegeven snelheid correct is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...