Ga naar inhoud

BaukeVFR

Lid VFROC
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Alles dat geplaatst werd door BaukeVFR

  1. Ik lees diverse verhalen over de Hyperpro vering. Wat is het grote verschil met de standaard vering die op de VFR1200f zit gemonteerd. Wat ga je merken met het rijgedrag.
  2. Ik heb jaren gereden met standaard oordopjes. Dat beviel prima voornamelijk omdat ik destijds achter een groot scherm zat van BMW K1300GT. Inmiddels rij ik sinds 4 maanden VFR1200f en daarbij zit je gewoon wat meer in de wind. Toen was het moment om opmaat gemaakte oordoppen aan te schaffen. Omdat ik bij elke rit nu oordoppen in doe leek het mij prettiger om op maat gemaakte. Ik heb ze bij Alpine vandaan en ben er erg tevreden over. Je kan kiezen welke demping je wil. Verder keuzes in kleur. Mijn advies doe een investering in op maat gemaakte oordoppen. Ik had toevallig een actie en was 89 euro kwijt. Succes met je onderzoekje 🙂
  3. Wie kan mij advies geven voor een vervanging van de standaard uitlaat van de VFR 1200f uit 2010. Sinds twee weken heb ik deze motor en ik moet eerlijk zeggen het geluid is wel een beetje braaf. Ik hou van vol geluid. Hoeft niet perse knetterhard maar wel lekker zwaar en warm geluid. Wie kan mij advies geven.
  4. Wel gaaf hoor. Maar wat een hype die bedrukte mondkapjes. Deze zijn wel cool 🙂
×
×
  • Nieuwe aanmaken...