Jump to content

ariesblade

Forumlid
 • Posts

  415
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

ariesblade last won the day on June 19

ariesblade had the most liked content!

About ariesblade

 • Birthday 09/20/1996

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Delft
 • Interesses
  Motorrijden toch? Gamen en PCs bouwen
  Motorsport (autos en motoren) Fietsen, Skiien, Verhuizen

Uitgebreidere profielinformatie

 • Type VFR
  Ik heb 'n 98-01 VFR800
 • De mijne is
  Blauw

Recent Profile Visitors

1,087 profile views

ariesblade's Achievements

Ervaren rijder

Ervaren rijder (5/10)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

282

Reputation

 1. Stuur maar een PB, ik heb nog een volledige set (met koffers) liggen
 2. Hey Kees wat vervelend om te horen. Ik heb zelf nog een beschadigd linkerkuip als die van jou niet meer te redden valt. Stuur maar een PB als je geinteresseerd bent.
 3. @klein linkje of iets naar de post/thread?
 4. ariesblade

  winterklussen

  ja @Aficior inderdaad een beetje een late reactie Dus helaas heb ik het niet gedaan. Zou interessant zijn om te weten of het er makkelijk af komt bij je volgende inspectie. Ik zal het in gedachte houden maar als t goed is hoef ik het voorlopig niet meer aan te raken. Koppeling is nu vele malen verbeterd!
 5. Had ik toch ook al gezegd Maar zou alleen de achterbrug willen veranderen, niet het subframe. Vindt dat niet een mooie toevoeging
 6. @kleinVolledige swingarm en achterwiel van een 8e generatie. Met die klusser zou ik wel een gesprek willen aan gaan
 7. Blauw inderdaad. @Thumper Maar goed mocht je er iets aan hebben laat het horen. Ik hoef er in principe niet iets voor, gezien ze beschadigd zijn en ik ben in het verleden ook enorm geholpen door leden van t forum, dus geef graag terug.
 8. Ik ben er zekerweten bij! ik heb zelf denk ik niks te klussen, en ik heb rond 14:00 op de sleuteldag een testrit ingepland. Dus zal er even tussenuit moeten. Ik heb niet iets te sleutelen, maar kan wellicht wat kennis delen. ik woon vrijwel om de hoek, dus mocht iemand nog simpele gereedschap, remvloeistof, smeringmiddelen, of plastic restorer nodig hebben laat het weten, misschien kan ik het mee sleuren. Ik heb het er de vorige keer uitbundig over gehad maar mocht iemand vermoeid plastic hebben wat hij/zij aan wil pakken neem ik het mee (moet je alleen zelf een aanbreng kwast en een schone doek meenemen) je hebt er echt niet meer dan 10min voor nodig.
 9. Staat in mijn beschrijving Tja het is een begin... Weet niet of je dan ook van plan bent de tank te vervangen, maar anders blijft er toch wat geel over. (ik ging er van uit dat je misschien ging spuiten)
 10. @ThumperWellicht dat ik je kan helpen met enkele kuipdelen. Ik heb nog een beschadigde maar zeer bruikbare Linker kuip liggen. Heeft wat liefde en verf nodig maar is in ieder geval in een stuk.
 11. @klein Besteed het graag uit aan de heren van hyperpro. Het is relatief erg weinig geld, en het is gewoon in mijn ogen een hele goeie zaak lijken er steeds minder van te zijn
 12. @Petrovski Stel je voor hoe erg het zou zijn als die in de zon had gestaan
 13. Na een lange speurtocht naar goedkopere opties en kloten met levertijden, heb ik eindelijk vervangende binnenpoten kunnen vinden… en bizar genoeg heeft Bas (van Hyperpro) een annulering gekregen van werkzaamheden dus ik kon gewoon binnen een maand weer terug om mn vorken te laten servicen. Jammer dat de binnenpoten zo verstopt zijn want ze glimmen nu zo mooi [emoji3059] Jemig het verschil is zwart op wit. Ja nu is er wel mega veel veranderd en vernieuwd. (Nieuwe binnenpoten, nieuwe olie, nieuwe lo-friction seals, nieuwe veren) Maar oof! (Tijd voor een chouffe? ) bizar hoe je soms pas door kan hebben hoe slecht iets was als het gemaakt is. Ik ben zo ontzettend blij mbt stuur eigenschappen, rem-respons, zelfvertrouwen, en oh comfort. (PS nu merk ik wel de limitaties van de achterdemper [emoji849], maar ik ga met plezier terug. Wat een goede zaak) Sent from my iPhone using Tapatalk
 14. Vanmiddag kwart voor 5 op de Tanthofdreef in Delft een blauwe Fi Ik gok dat deze ook bij Overkamp stond voor onderhoud
×
×
 • Create New...