Jump to content

V4Senior

Forumlid
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

V4Senior last won the day on November 14 2020

V4Senior had the most liked content!

Community Reputation

12 Good
About V4Senior
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 • Birthday 04/11/1966
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Coevorden
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR1200F
 • De mijne is
  Zwart
 
Recent Profile Visitors
 
 

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 
 1. V4Senior

  Nieuwe labels benzinepomp

  Diesel kent een verschil in zomer en winter diesel! Dat is niets nieuws maar bestaat al heel erg lang. Maar volgens mij loopt er geen enkele VFR op diesel, niet in de zomer en niet in de winter
 2. V4Senior

  Nieuwe ronde, nieuwe ...?

  Ja, prachtig hé! De CB1300 heeft inmiddels al 3 opvolgers in Azië nadat hij hier niet meer leverbaar is, zelf in een SP uitvoering.
 3. V4Senior

  Kilometerstanden bij aankoop.

  Kijk, dat is praat! Hier hou ik van. Algemene staat goed beoordelen, direct uitgesteld onderhoud uitvoeren en genieten!
 4. V4Senior

  Sport Screen VFR 1200F

  @de ritselaar
 5. V4Senior

  Achterschokbreker VFR1200F

  Tja, het is vaak de toon die de muziek maakt. Honda België had schijnbaar de verkeerde snaar naar jou toe! Ik heb de knop in de middenstand gezet. Kom er vanzelf achter of ik iets mis. Ben meer het type rijder wat zich aanpast, en niet de motor aanpast. Bij mijn vorige motoren heb ik eigenlijk ook niet versteld. Mijn motor is van 2013, heeft 17.000 km op de teller en heeft alleen water vanuit een emmer ervaren. Misschien dat dat de reden is dat hij nog werkt.....al komt dat niet overeen met de zolder ervaring.
 6. Een door mij vaak gelezen klacht is dat de hoogte verstelknop van de achter schokbreker niet meer gangbaar is. Oplossingen met revisie en vervangen zijn mij bekend. Echter, ik ben erg blij met mijn verstelling die wel werkt, hij klikt ook nog netjes. Heeft iemand de gouden tip om deze verstelknop gangbaar te HOUDEN? De tips zijn meer als welkom! Alvast bedankt.
 7. V4Senior

  Sport Screen VFR 1200F

  Heeft er iemand een Honda Sport Screen op de 1200F gemonteerd en hoe zijn de ervaringen daarmee. Ik ben vrij lang (1.96m) en denk baat de hebben bij het gebruik. Onderdeel nummer: 08R80MGE800. Als iemand deze ter overname heeft mag hij zich ook melden bij mij. (ondanks dat ze nog wel moeilijk nieuw verkrijgbaar zijn). Bvd voor de reakties
 8. V4Senior

  VFR1200 uitstervend ras ?

  Uitstervend Ras? Echt niet, na de goede verkoop van mijn trouwe CB1300sa afgelopen Vrijdag, Heb ik Zaterdag een mooie zwarte 2013 VFR1200F aangeschaft. Slechts 17.000 km op de teller en van een oudere heer geweest, die hem naast een 2014 BMW GS had. Ik ben er heel erg blij mee. Ik heb een puntgaaf exemplaar met fijne extra's zoals handvat verwarming, zij koffers, hugger, middenbok en een (neutraal) Bagster zadel. Ik zal hem medio Januari wel in mijn bezit hebben, de foto's volgen. Ik moet hem namelijk nog ophalen in Duitsland, nog even langs het RDW, de belastingdienst en de automaterialenzaak voor een kentekenplaat. Ik hoop er net zoveel plezier aan te beleven als mij CB1300. Hmmm, kan ik mijn avatar aanpassen.