Jump to content

Inkedcaptain

Forumlid
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
About Inkedcaptain
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 • Birthday 02/26/1988
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Alkmaar
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n 94-97 VFR750
 • De mijne is
  Rood
 
Recent Profile Visitors
 
 

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 
 1. Inkedcaptain

  start koppeling vervangen of herstellen

  die dingen zijn super schaars aan het worden dus wellicht zou die te lassen zijn? of is er iemand met een goed adres?
 2. Hi toppers. ik ben opzoek naar een start koppeling of iemand die deze kan repareren, via 1 van de toppers hier kreeg ik een bericht dat ze ook nog te repareren zijn. Voor mijn VFr750F RC36 uit 95 ik zou hier mega blij van worden...
 3. Hi toppers. ik ben opzoek naar een start koppeling of iemand die deze kan fixen. Voor mijn VFr750F RC36 uit 95'please let me know
 4. Inkedcaptain

  electrical problem

  Hi bro, wich model and year do you own??
 5. Inkedcaptain

  Gehoorbescherming ACTIE!

  Heb inmiddels de oortjes ontvangen en wat zitten ze fijn zeg..ik vind de prijs al geweldig maar ze zitten ook top. Heb de zwaarste filters erin laten zetten en zelf als mijn vrouw weer eens met haar vriendinnen aan de facetime zit heb ik nergens last van;). top dit.. nu nog even de motor afmaken en wat onderdelen spuiten en dan kunnen we de weg weer op! groetjes en rij voorzichtig allemaal.
 6. Inkedcaptain

  Gehoorbescherming ACTIE!

  Hi toppers, bedankt voor jullie berichten. gelukkig heb ik nu inmiddels de oortjes op maat laten maken en een leuke samenwerking aan het opzetten ben. mochten er meer van jullie met intresse zijn, nu ook 89 euro! Hard of zacht! De keuze is reuze!!
 7. Inkedcaptain

  Gehoorbescherming ACTIE!

  Ben erg benieuwd. Zijn er meer mensen met oortjes op maat? of waarom juist niet? Zou het leuk vinden om hier eens over te sparren. Wel of geen oortjes en waarom? groetjes
 8. Inkedcaptain

  Gehoorbescherming ACTIE!

  Hi Voodoo. Momenteel in februari hebben ze de actie gestart dat ze normaal 109,- euro kosten en nu voor 89,- euro. Aangezien ik iets later instap kan ik momenteel geen verdere korting regelen maar dat zal in de toekomst wellicht anders worden. Mocht je vragen hebben laat het me weten.
 9. Inkedcaptain

  Gehoorbescherming ACTIE!

  Hallo toppers. Nu weet ik niet helemaal zeker of iedereen er oren naar heeft maar wellicht leuk om dit met jullie te delen. Gezien het feit ik behoorlijk actief ben op instagram heb ik redelijk veel samenwerkingen met bedrijven mogen doen. Nu heb ik sinds afgelopen week een leuke klus gepland met Audinc Nederland. Zij maken gehoorbescherming op maat en dit ook voor ons als motormuizen op de weg. Vandaag heb ik me dan ook een paar oordoppen laten aanmeten en vond ik het een leuke ervaring. Ik heb hier en daar aardig wat geleerd en ben erg benieuwd naar de doppen als ze klaar zijn. Wellicht hebben meerdere van jullie al een tijd de wens om deze te laten aanmeten en probeer ik hun op locatie te laten komen zodat niet iedereen zoon grote afstand hoeft te rijden. https://audinc.nl/ hier kunnen jullie alle informatie vinden. Actie voor februari nu 89,- euro voor 1 paar op maat (standaard). Mocht je jezelf een paar willen laten aanmeten laat het mij weten zodat we centraal voor de meeste een plek kunnen zoeken of als je dichtbij 1 van de locaties woont ga je prima zelf. Mocht je een afspraak maken zou ik het leuk vinden als je de code er bij vermeld Audincwithlorano dan weten ze dat je via mij komt. Mocht je vragen hebben hoor ik het graag. Groeten Inkedcaptain.
 10. gelukkig dat je er nog bent en wat betreft deze motor...maat afschrijven..je weet nooit wat je in een later tijdstip gaat tegenkomen. Wat nu een klein scheurtje is kan straks grote gevolgen hebben. Mijn schoonvader zit al 23 jaar bij het V.o.a en zou zeggen gewoon afschrijven en onderdelen verkopen en opzoek naar een project zonder verborgen gebreken. Heel veel succes en beterschap. Groet.
 11. 'Hallo toppers. Ik ben opzoek naar een contactslot compleet met 2 sleutels of een andere mooie oplossing voor mijn Vfr 750F Rc36 uit 95 wellicht heeft 1 van jullie er nog 1 liggen en of heb je zelf voor weinig iets tops geinstalleerd. Ik hoor graag van jullie.
 12. Inkedcaptain

  Kabelboom VFR750F 95'

  Hallo allemaal. Ik ben zojuist begonnen met mijn hele fiets uit elkaar te halen. ik kom me toch een partij geknip in de draden tegen om eng van te worden. Heeft iemand een orginele liggen voor Mijn VFR750F uit 95' Mag ook namaak zijn zolang die maar alle bijbehorende stekkers heeft. Daarnaast ben ik nog opzoek naar een werkende flotter.
 13. Inkedcaptain

  Velg herkennen

  Hallo allemaal. Onderstaande foto komt van dit forum, is er iemand die mij kan vertellen waar deze achter velg van is... Ik kan hem nergens online vinden. Bedankt!!
 14. Inkedcaptain

  Onderhoud - onderdelen - VFR750F

  Super bedankt allemaal, ik heb mijn spullen inmiddels besteld! Nu even afwachten! Sleutel dagen zal ik zeker bij zijn!
 15. Goedemiddag forum leden. Ik wil allereerst eens kwijt dat ik dit toch zeker het meest prettige forum vind waar ik ooit op gezeten heb. Eindelijk mensen die eens reageren en hulp bieden!! zeker top..dat doet mij ook besluiten om 2021 lid te worden(Y). De volgende vraag: ik heb inmiddels het bijbeltje ( haynes ) gekocht over mijn VFR 750 F Nu wil ik het basis onderhoud zelf gaan doen. Ik zie alleen door de bomen het bos niet meer Als ik op websites opzoek ga en het model en merk invoer krijg ik me toch een lijst van heel veel dezelfde producten en allemaal net even anders. Mijn vraag aan jullie ( voor de doehetzelfjes ) Waar kopen jullie de standaard producten in? bougies welke? pakkingen ( uitlaat - carterkappen ) ketting reiniger olie ( 10W40? ) merk oliefilter schakelbak olie ? Voor de gene die zich geroepen voelen, ja ik heb de merken uit het boek al opgezocht en kom reeds wat prijsverschillen tegen. Vraag me daarom af wat jullie als ervaren rijders gebruiken. Ik hoor graag van jullie. MOD: mocht dit al ergens toch besproken zijn mag deze post natuurlijk eruit gehaald worden.