Ga naar inhoud

Inkedcaptain

Forumlid
  • Items

    60
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Inkedcaptain

  1. @Eric ga ik zo even doen. Zojuist de motor gestart en de twee voorste uitlaat bochten blijven koud, achter meteen enorm warm. what's next
  2. Ik heb het officiële boek voor mijn motor, echter als ik een foto maak met deze iPhone zijn ze 6 mb per stuk dus kan helaas niet alles delen.
  3. Goedemorgen. inmiddels weer even opnieuw gaan zitten en bezig met mijn Kabelboom ontleden. In mijn boek staat 1,2,3,4 per kabel setje dat richting de bobines loopt. klopt het dan dat het cijfer moet matchen met de cylinder? Fijne pasen
  4. Is er trouwens iemand in de buurt van Alkmaar die mij kan helpen met het controleren van de timing van de bobines? Iemand daar ervaring mee?
  5. Oké, en is er gek gezegd een manier om dit te kunnen controleren?
  6. Ik heb het gisteren getracht te proberen met een laser thermometer, maar je idee over het water is ook niet gek. Ik ga het testen.
  7. Defecte pomp vind ik lastig te begrijpen, echter vacuüm in de tank, zou ik hem feitelijk open kunnen houden en dan zou het niet gebeuren? Of mis ik iets?
  8. Er er komt gewoon benzine in! Kan ook gewoon gas er op los laten alleen hij verliest soms zijn power en dan komt het weer terug. Dus vandaar mijn idee
  9. Goedeavond. gisteren een ritje van Alkmaar naar Zandvoort gedaan. Tijdens de rit over de binnenwegen veranderde mijn motor in een elektrische fiets. Geen tot weinig power, 1 uitlaat meer druk dan de ander. wel thuis gekomen en daarbij pakte de kracht wel weer op. vandaag alles uit elkaar gehaald, bedrading doorgemeten(werkt allemaal) echter bij het proberen te starten vonkt niet alles tegelijk, zoals ik gelezen heb op dit forum zou het zo zijn dat hij loopt als 1,2,3,4 ?? hoe en waar kan ik dit controleren want kan ik dat alle 4 de kabels bij elkaar vinden en met de bougies erin zien hoe ze vonken? Ik heb alle 4 de bougies al vervangen, heb inmiddels ook al een set met werkende bobines besteld, waar kan ik nog meer naar kijken? aangezien sommige meteen beginnen te miepen over wellicht de manier van uitleg. Probeer je zelf even te verplaatsen in iemand die er nog niet zo veel van weet. alvast bedankt!!
  10. Goedemorgen. Ik zal hem even opnieuw toelichten. ik heb een Honda Vfr 750 rc 36. nu is de hele originele voorkant eraf en heb ik er een universele snelheidsmeter opzitten die ook een optie heeft ( los in het display ) een benzine meter met 4 balkjes. nu zit de standaard benzine vlotter er nog gewoon in met 2 aderige draad. Als ik die aansluit vind er wel registratie van schommelingen in de tank plaatst echter komt het niet overeen met hoeveel erin zit. dus bij deze opnieuw de vraag! is er iemand die wellicht weet waar ik naar kan en of moet kijken om dit op te lossen?
  11. Goedeavond allen. Enige tijd al bezig met het afspeuren van dit forum en elders nog aan het kijken. Ik heb mijn benzine vlotter aangesloten op een universele snelheidsmeter maar het lijkt geen signaal meer te geven. Is er iemand die hier verstand van heeft en of kan iemand mij hier mee helpen, elke keer op basis van benzine niveau rijden is niet mijn fav. optie meer. HONDA VFR750 RC36 1995.
  12. Goedemorgen. Nu zijn er inmiddels een hoop Liefhebbers van de Honda Vfr 750. Ik ben opzoek naar de huidige eigenaar van deze motor. Wie o wie kan mij in contact brengen. Ik zag een leuk bericht online. Ik citeer" Het is ooit mijn eerste motor geweest en als deze beste persoon hem ooit zou willen verkopen dan ben ik de eerste die hem van hem zou willen kopen. Ik heb de VFR ooit met pijn in m’n hart weg gedaan en nu ben ik er weer naar opzoek Het zou mooi zijn als dit kan via jullie forum Met vriendelijke groet, Joost Ik dacht later we deze man helpen;) P.s ik heb geen kwade bedoelingen...jammer dat dit ter sprake komt ik hoor graag in een PB
  13. @harmsel ik heb hem uit eindelijk gewoon compleet vervangen, is niet erg moeilijk.
  14. Ik heb dit weekend mijn complete startkoppeling, en koppelingsplaten en de rest vervangen. Appeltje eitje. gewoon lekker voor de zekerheid doen, weet je iig dat dat weer lekker vers is
  15. Super dank je wel! Ik ga eens kijken!! Fijn weekend
  16. Inkedcaptain

    Merk koppeling

    Goedemiddag. Zoals een aantal van jullie hier aardig begaan zijn met het sleutelen ben ik even benieuwd welke koppelings platen( welk merk ) jullie gebruiken en waarom. ik zie te veel merken voorbij komen. Alvast bedankt.
  17. Hi guys, accu is 8 maanden oud maar heeft 6 maanden stil gestaan. Hangt nu al 4 weken aan een top notch druppel lader. liep voorheen op 3 cylinders dus alle bougies vervangen, nieuwe olie, alle carbs schoongemaakt. Alles vanaf 0 af afgesteld. Alleen dat starten maakt een klere lawaai. Zojuist via een topper op dit forum een startmotor en start koppeling gekocht dus eerst die maar eens vervangen en weer verder kijken! bedankt voor alle tips en hulp.
  18. Mhiam, zo klinkt het echt, wat een drama hahahahah ik schaam me gewoon...ik verwacht echt niet dat ik er naar hoef te kijken en dat ie loopt ( zou wel fijn zijn ) maar goed dit is wel weer het uiterste.
  19. Goedemorgen, Nu ik de motor een tijdje heb en aan het sleutelen ben zijn er best een hoop dingen waar ik makkelijk bij kan en kan oplossen aan deze motor! Top ding. echter bij een koude start is het echt niet om aan te horen. inmiddels de meeste dingen gecontroleerd maar dat startprocess is echt niet normaal! De hele buurt is meteen wakker. Dit kan soms wel een minuut duren. zie het filmpje, wellicht heeft iemand hier ervaring mee. IMG_2463.MOV
  20. die dingen zijn super schaars aan het worden dus wellicht zou die te lassen zijn? of is er iemand met een goed adres?
  21. Hi toppers. ik ben opzoek naar een start koppeling of iemand die deze kan repareren, via 1 van de toppers hier kreeg ik een bericht dat ze ook nog te repareren zijn. Voor mijn VFr750F RC36 uit 95 ik zou hier mega blij van worden...
  22. Heb inmiddels de oortjes ontvangen en wat zitten ze fijn zeg..ik vind de prijs al geweldig maar ze zitten ook top. Heb de zwaarste filters erin laten zetten en zelf als mijn vrouw weer eens met haar vriendinnen aan de facetime zit heb ik nergens last van;). top dit.. nu nog even de motor afmaken en wat onderdelen spuiten en dan kunnen we de weg weer op! groetjes en rij voorzichtig allemaal.
  23. Hi toppers, bedankt voor jullie berichten. gelukkig heb ik nu inmiddels de oortjes op maat laten maken en een leuke samenwerking aan het opzetten ben. mochten er meer van jullie met intresse zijn, nu ook 89 euro! Hard of zacht! De keuze is reuze!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...