Jump to content

Inkedcaptain

Forumlid
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Inkedcaptain
 
 
 1. Inkedcaptain

  Start problemen

  Goedemorgen, Nu ik de motor een tijdje heb en aan het sleutelen ben zijn er best een hoop dingen waar ik makkelijk bij kan en kan oplossen aan deze motor! Top ding. echter bij een koude start is het echt niet om aan te horen. inmiddels de meeste dingen gecontroleerd maar dat startprocess is echt niet normaal! De hele buurt is meteen wakker. Dit kan soms wel een minuut duren. zie het filmpje, wellicht heeft iemand hier ervaring mee. IMG_2463.MOV
 2. Inkedcaptain

  Start problemen

  Hi guys, accu is 8 maanden oud maar heeft 6 maanden stil gestaan. Hangt nu al 4 weken aan een top notch druppel lader. liep voorheen op 3 cylinders dus alle bougies vervangen, nieuwe olie, alle carbs schoongemaakt. Alles vanaf 0 af afgesteld. Alleen dat starten maakt een klere lawaai. Zojuist via een topper op dit forum een startmotor en start koppeling gekocht dus eerst die maar eens vervangen en weer verder kijken! bedankt voor alle tips en hulp.
 3. Inkedcaptain

  Gehoorbescherming ACTIE!

  Hallo toppers. Nu weet ik niet helemaal zeker of iedereen er oren naar heeft maar wellicht leuk om dit met jullie te delen. Gezien het feit ik behoorlijk actief ben op instagram heb ik redelijk veel samenwerkingen met bedrijven mogen doen. Nu heb ik sinds afgelopen week een leuke klus gepland met Audinc Nederland. Zij maken gehoorbescherming op maat en dit ook voor ons als motormuizen op de weg. Vandaag heb ik me dan ook een paar oordoppen laten aanmeten en vond ik het een leuke ervaring. Ik heb hier en daar aardig wat geleerd en ben erg benieuwd naar de doppen als ze klaar zijn. Wellicht hebben meerdere van jullie al een tijd de wens om deze te laten aanmeten en probeer ik hun op locatie te laten komen zodat niet iedereen zoon grote afstand hoeft te rijden. https://audinc.nl/ hier kunnen jullie alle informatie vinden. Actie voor februari nu 89,- euro voor 1 paar op maat (standaard). Mocht je jezelf een paar willen laten aanmeten laat het mij weten zodat we centraal voor de meeste een plek kunnen zoeken of als je dichtbij 1 van de locaties woont ga je prima zelf. Mocht je een afspraak maken zou ik het leuk vinden als je de code er bij vermeld Audincwithlorano dan weten ze dat je via mij komt. Mocht je vragen hebben hoor ik het graag. Groeten Inkedcaptain.
 4. Inkedcaptain

  Start problemen

  Mhiam, zo klinkt het echt, wat een drama hahahahah ik schaam me gewoon...ik verwacht echt niet dat ik er naar hoef te kijken en dat ie loopt ( zou wel fijn zijn ) maar goed dit is wel weer het uiterste.
 5. Hi toppers. ik ben opzoek naar een start koppeling of iemand die deze kan repareren, via 1 van de toppers hier kreeg ik een bericht dat ze ook nog te repareren zijn. Voor mijn VFr750F RC36 uit 95 ik zou hier mega blij van worden...
 6. Inkedcaptain

  start koppeling vervangen of herstellen

  die dingen zijn super schaars aan het worden dus wellicht zou die te lassen zijn? of is er iemand met een goed adres?
 7. Hi toppers. ik ben opzoek naar een start koppeling of iemand die deze kan fixen. Voor mijn VFr750F RC36 uit 95'please let me know
 8. Inkedcaptain

  electrical problem

  Hi bro, wich model and year do you own??
 9. Inkedcaptain

  Gehoorbescherming ACTIE!

  Heb inmiddels de oortjes ontvangen en wat zitten ze fijn zeg..ik vind de prijs al geweldig maar ze zitten ook top. Heb de zwaarste filters erin laten zetten en zelf als mijn vrouw weer eens met haar vriendinnen aan de facetime zit heb ik nergens last van;). top dit.. nu nog even de motor afmaken en wat onderdelen spuiten en dan kunnen we de weg weer op! groetjes en rij voorzichtig allemaal.
 10. Inkedcaptain

  Gehoorbescherming ACTIE!

  Hi toppers, bedankt voor jullie berichten. gelukkig heb ik nu inmiddels de oortjes op maat laten maken en een leuke samenwerking aan het opzetten ben. mochten er meer van jullie met intresse zijn, nu ook 89 euro! Hard of zacht! De keuze is reuze!!
 11. Inkedcaptain

  Gehoorbescherming ACTIE!

  Ben erg benieuwd. Zijn er meer mensen met oortjes op maat? of waarom juist niet? Zou het leuk vinden om hier eens over te sparren. Wel of geen oortjes en waarom? groetjes
 12. Inkedcaptain

  Gehoorbescherming ACTIE!

  Hi Voodoo. Momenteel in februari hebben ze de actie gestart dat ze normaal 109,- euro kosten en nu voor 89,- euro. Aangezien ik iets later instap kan ik momenteel geen verdere korting regelen maar dat zal in de toekomst wellicht anders worden. Mocht je vragen hebben laat het me weten.
 13. 'Hallo toppers. Ik ben opzoek naar een contactslot compleet met 2 sleutels of een andere mooie oplossing voor mijn Vfr 750F Rc36 uit 95 wellicht heeft 1 van jullie er nog 1 liggen en of heb je zelf voor weinig iets tops geinstalleerd. Ik hoor graag van jullie.
 14. gelukkig dat je er nog bent en wat betreft deze motor...maat afschrijven..je weet nooit wat je in een later tijdstip gaat tegenkomen. Wat nu een klein scheurtje is kan straks grote gevolgen hebben. Mijn schoonvader zit al 23 jaar bij het V.o.a en zou zeggen gewoon afschrijven en onderdelen verkopen en opzoek naar een project zonder verborgen gebreken. Heel veel succes en beterschap. Groet.
 15. Goedemiddag forum leden. Ik wil allereerst eens kwijt dat ik dit toch zeker het meest prettige forum vind waar ik ooit op gezeten heb. Eindelijk mensen die eens reageren en hulp bieden!! zeker top..dat doet mij ook besluiten om 2021 lid te worden(Y). De volgende vraag: ik heb inmiddels het bijbeltje ( haynes ) gekocht over mijn VFR 750 F Nu wil ik het basis onderhoud zelf gaan doen. Ik zie alleen door de bomen het bos niet meer Als ik op websites opzoek ga en het model en merk invoer krijg ik me toch een lijst van heel veel dezelfde producten en allemaal net even anders. Mijn vraag aan jullie ( voor de doehetzelfjes ) Waar kopen jullie de standaard producten in? bougies welke? pakkingen ( uitlaat - carterkappen ) ketting reiniger olie ( 10W40? ) merk oliefilter schakelbak olie ? Voor de gene die zich geroepen voelen, ja ik heb de merken uit het boek al opgezocht en kom reeds wat prijsverschillen tegen. Vraag me daarom af wat jullie als ervaren rijders gebruiken. Ik hoor graag van jullie. MOD: mocht dit al ergens toch besproken zijn mag deze post natuurlijk eruit gehaald worden.
 16. Inkedcaptain

  Velg herkennen

  Hallo allemaal. Onderstaande foto komt van dit forum, is er iemand die mij kan vertellen waar deze achter velg van is... Ik kan hem nergens online vinden. Bedankt!!
 17. Inkedcaptain

  Onderhoud - onderdelen - VFR750F

  Super bedankt allemaal, ik heb mijn spullen inmiddels besteld! Nu even afwachten! Sleutel dagen zal ik zeker bij zijn!
 18. Inkedcaptain

  VFR 750 custom

  Hey, super tof project. Ik ben eens benieuwd die foto met die oranje delen, welk type achtervelg zit daar op?? heb jij daar een merk en model van... ik hoor het wel.. groetjes
 19. @Kribbe @Mr TinusTop, mag ik vragen welke type platen jij gehaald heb?
 20. Inkedcaptain

  Koso RX2N op een RC 36

  Hi Rinus, Kun jij eens wat foto's plaatsen? wellicht loopt er ergens spanning weg? en welke snelheidsmeter heb je?
 21. Inkedcaptain

  Nieuwe Digitale speedometer

  Goedemiddag gepassioneerde medeweggebruikers. Ik wil graag een nieuwe speedometer gaan plaatsen maar ik loop tegen het feit aan dat er bij de meeste een goedkoop snelheidsmetertje bij zit met wat magneetjes. Daarnaast krijg ik mijn fuelmeter niet aangesloten en werkende. Is er iemand die mij hier iets meer over kan vertellen en wellicht kan helpen met het aansluiten. Dank u vriendelijk. P.s ja ik heb al alle manuals gekocht van de motor, ja ik heb al mijn huiswerk gedaan maar de vorige eigenaar heeft er lichtelijk een zooi van gemaakt dus ik kom er niet helemaal uit. Ik heb allemaal fluke meters om de stroom te meten en te doen.(Y) groetjes.
 22. Inkedcaptain

  Nieuwe Digitale speedometer

  Hi Arno71, Er is zo vaak in de bedrading geknipt, teruggeplakt, andere kabels tussen verbonden. Ik ben inmiddels een eindje gekomen maar het blijft leuk om uit te zoeken. Ik blijf natuurlijk zoeken maar soms ziet iemand anders net iets meer;)
 23. Inkedcaptain

  Nieuwe Digitale speedometer

  Hope makes you forget all the difficult hours;)