Ga naar inhoud

RR80

Forumlid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door RR80

  1. Beste schuiver, in ieder geval goed dat de persoonlijke schade enigszins mee valt. Mocht je compleet moeten/willen overspuiten. Ik ken nog iemand die dat in zijn vrije tijd doet. Resultaten zien er goed en strak uit (gelukkig heeft ie voor mij nog nooit war hoeven spuiten). Ik zal even rondvragen of er nog iemand delen voor jouw type heeft liggen, misschien heb je geluk! Ik weet niet (als beginner op het forum) of een website mag noemen, maar domburgmotoren.nl heeft de nodige gebruikte kuipdelen voor dit type op voorraad. Alleen helaas niet in de gewenste kleur.
  2. Ik maak ze een paar keer per jaar schoon, maar moet er wel eerlijk bij vermelden dat het er wel eens bij inschiet 🤔
  3. Is er iemand op het forum die ervaring en/of netwerk heeft om een vfr800f Interceptor 2021 vanuit Japan te (laten) importeren? https://www.motor.nl/nieuws/2021-honda-vfr-interceptor-is-exclusief-voor-japan/
  4. Ik heb mijn oordoppen jaren terug laten aanmeten. Het idee was om ze vorig jaar te vervangen door een nieuw setje. Bij de audicien bleek tot mijn verbazing dat vervanging nog niet nodig was. Ze zijn doorgemeten en sluiten het geluid nog prima af. Hoeveel jaar doen jullie normaliter met een setje(?)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...