Jump to content

Jimmy

Forumlid
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jimmy last won the day on March 15

Jimmy had the most liked content!

Community Reputation

14 Good
About Jimmy
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 
Profiel Informatie
 
 
 • Locatie
  Grobbendonk
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR1200F
 • De mijne is
  Zwart
 
Recent Profile Visitors
 
 

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 
 1. Jimmy

  Ik kwam een VFR tegen (deel 16), was jij dat?

  Vandaag op de Belgisch Laverda meeting deze RC30 gespot. Voor de kenners/liefhebbers, op de achtergrond zie je een échte SFC staan..
 2. Ik heb met de Michelin Road 5 nu zo'n 7-8000km gereden. In het begin was het echt een super band, veel vertrouwen en een band die graag de bocht in ging. Maar ik moet zeggen dat de band het speelse wel kwijt is, hij begint al stilaan vierkant te staan. Er zitten wel een hoop snelweg kms tussen, moet ik toegeven. De band is nog niet op, de grip en het vertrouwen is er nog. Recent hebben we op de motor van mijn vrouw een Dunlop Roadsmart 3 gemonteerd, die geeft ook veel vertrouwen. Ik vind hem nieuw wat minder speels dan de road 5 nieuw, maar als hij dat langer volhoudt dan ga ik die de volgende keer ook op de vfr proberen.
 3. Na de update heb ik al menig gpx'en opnieuw moeten inladen want al de routes gingen meteen naar eindbestemming.
 4. Jimmy

  De Maas

  Het is maar wat je wil natuurlijk, wil je er een daguitstap van maken of wil je graag een uur of twee gaan rijden en voor de middag terug thuis zijn. Als het wat langer mag zou ik zeggen blijf de maas volgen tot Luik en na Luik kan je nog alle richtingen uit met waterwegentjes en rivieren. Is wel de grens over..
 5. Jimmy

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  Dit weekend in de Ardennen.
 6. Jimmy

  1200F scherm kuisen

  Haha, praktisch gezien niet natuurlijk, maar psychologisch een enorm probleem Microvezeldoek en liniaal was ook mijn eerste gedachte, maar het schermpje is best wel smal. Ik ga zondag naar de Ardennen, dan kuis ik hem maandag en probeer ik het eens.
 7. Jimmy

  1200F scherm kuisen

  Als ik de 1200 kuis blijven er vooraan onder het scherm water druppels zitten die niet makkelijk op te drogen zijn. Ik zal wel niet de eerste zijn waar dit is opgevallen. Ik ben benieuwd hoe de rest dit droogt of aanpakt?
 8. Jimmy

  Kleppen stellen bij aankoop

  Maar goed on topic dan, kan je niet naar de toleranties vragen voor en na? Kan even goed zijn dat ze nog binnen de toleranties liggen en er niets aan gedaan hoeft te worden maar dan heeft de garage er wel werk in gestoken dat betaald moet worden, maar dat is normaal.
 9. Jimmy

  Kleppen stellen bij aankoop

  Ik heb zo ooit eens een autootje overgekocht van men buurvrouw waar we goed mee overweg konden. Als goede buur had ze hem binnen gedaan voor een groot onderhoud voor ze hem aan ons gaf. Een half jaar later wil ik de oliefilter vervangen, was die volledig vastgeroest en de olie zo zwart als maar zijn kan. Daar heb je dan toch je bedenkingen bij..
 10. Jimmy

  Verhoogde Kuipruit

  Turbulentie is iets raar, de lucht kan voor de één net lastig zijn en voor de ander totaal niet. Ik zelf ben 1.78m en heb een C3 Pro en heb nog nooit last gehad van turbulentie of overdreven wind. Ik zou zo een uur aan 160-180km/u over de autosnelweg kunnen rijden moest ik dat willen. Dat gezegd zijnde, ik heb een opzetruitje op de mijne, misschien kan dat je helpen?