Ga naar inhoud

ZilVFR

Forumlid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

ZilVFR won de laatste dag op 7 juni 2021

ZilVFR had de meest gelikete inhoud!

Profiel Informatie

  • Locatie
    ZWFriesland

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb geen VFR
  • De mijne is
    Zilver

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ZilVFR's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

7

Reputatie

  1. Zo hey, hier kwam meer achter weg dan ik dacht! Als ik de veer zo nog eens goed bekijk kan ik me wel vinden in de benaming tweetraps lineair . Een progressieve veer heeft de wikkeling geleidelijk steeds dichter op elkaar toch? Mijn veren hebben wel 2 duidelijke secties, in elk geval zag het er wat anders uit dan een standaard veer. Ik heb hier en daar op internet bij de verkoop pagina's natuurlijk wel de woorden Progressieve veer en Wilbers in 1 omschrijving gelezen, maar mijn eigenlijke vraag was dan misschien meer of het klopt dat dit aftermarket Wilbers vering is die voor dit model is ontwikkeld.
  2. Nouja, ik ben gelukkig geen docent Nederlands maar "je zich" vond ik in elk geval wat vreemd staan
  3. Direct feedback! In de automatische registratie email van het forum staat een taalfout: Hallo ZilVFR, Welkom bij Forum van de Honda VFR Ownersclub Nederland (VFROC) en leuk dat je zich hebt geregistreerd. Je kunt nu inloggen met het wachtwoord dat je gekozen hebt bij je registratie. Je vervangen voor u lost het op, of zich voor een tweede je.
  4. Bedankt voor deze uitgebreide reactie! Ik kon op de onderdelen websites de set niet goed terugvinden maar leuk om nu te weten dat het dus inderdaad al eens vervangen is. Het vermoeden was er al natuurlijk, maar had nog gekund dat ze voor een ander model waren geweest oid.
  5. Hoi allen, Dit betreft een VFR750 RC36-2. Toen ik mijn voorvork een beurt gaf kwam ik daar binnen een progressieve veer tegen zonder spacer. Omdat dit niet klopte met de afbeelding uit het werkplaats boekje ging ik op zoek naar een merkje of andere herkenningspunt. De enige markering die ik kon vinden was w05 en KBA 90699, dit kon ik uiteindelijk herleiden tot Wilbers. Heeft Wilbers aftermarket veren gemaakt voor onze rc36? Ik was voornemens om er andere veren in te zetten, maar na het servicen van de vork nu eerst niet gedaan, er zit immers al een progressieve veer in. Met de nieuwe keerringen en olie rijdt het trouwens weer perfect, dus deze vraag is puur vanuit interesse of ik het goed heb uitgeplozen
  6. Ik heb ze afgelopen jaar als 1 set gekocht met omschrijving "Voorvork keerringen en stofkappen 41x54x11 FSD-009". Dat was dus een set voor 2 poten compleet, in 1 doosje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...