Ga naar inhoud

Lex67

Forumlid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Locatie
    Rijswijk ZH

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Paars/Blauw

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Lex67's prestaties

Beginnende rijder

Beginnende rijder (3/10)

0

Reputatie

  1. Ik begrijp je gedachte Roel, ik ben eigenlijk meer bang dat er door de kortsluiting iets kapot is gegaan.. Vandaag niet aan toe gekomen om te gaan meten hopelijk morgen wel.
  2. Nee, hij loopt niet goed, hij hou erg in, aan de accu ligt het niet, nieuw en opgeladen, en een andere motor start ermee zonder probleem. Hij stottert heel erg zeg maar. Ik ga even een multi meter regelen en dan maar eens kijken of ik iets kan vinden, weet niet of er nog andere zekeringen defect kunnen zijn, heb hem zaterdag geparkeerd...was er ff klaar mee.
  3. Inderdaad...haha maar het blijft raar dat hij met een volle accu alleen met startkabels start, misschien omdat een auto accu meer kracht heeft.. beetje raar verhaal eigenlijk,maar kortsluiting in de stator knapt het ook niet van op.
  4. Accu gevuld gekocht idd maar ook nog een nacht aan de lader voordat hij er in ging. Ik verdenk een doorgebrande stator door de sluiting omdat hij niet goed loopt en niet bij laad.. al gaat wel de verlichting feller branden zodra hij loopt. Ik ga vanmiddag op onderzoekuit.
  5. Dank voor jullie reacties, maar de accu is nieuw,ik heb na die kortsluiting een nieuwe gekocht, maar dat maakt geen verschil, na een uur rijden kan ik hem nog niet starten, en hij loopt niet goed. vandaar dat ik dacht aan een doorgebrande stator,of spanningsregelaar maar dan zou hij moeten starten, vreemd is dat hij met startkabels wel start. Ik ga vandaag wat meten,nog niet echt tijd voorgehad.
  6. Goedeavond, ik heb een vraagje, 2 weken geleden accu leeg, gestart met startkabels, toen zo dom geweest plus en min te verwisselen ... 30A zekering stuk dus vervangen..nu start hij alleen met startkabels... accu is nieuw en vol.. iemand enig idee wat er allemaal kapot kan zijn? stator?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...