Jump to content

Dedeh

Lid VFROC
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dedeh last won the day on November 16 2021

Dedeh had the most liked content!

About Dedeh

Profiel Informatie

 • Locatie
  Amsterdam

Uitgebreidere profielinformatie

 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR1200F
 • De mijne is
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dedeh's Achievements

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

 • One Month Later
 • One Year In
 • Week One Done

Recent Badges

12

Reputation

 1. ik had ook koffer en reed een stuk door op hoge snelheid, gemiddeld 180km/h (3.800 km), waardoor het inderdaad gesmolten/vervormd is.
 2. Ook ik heb mijn kentekenplaat onderweg naar Duitsland verloren. Aangehouden door een politie in Duitsland. Een formulier ingevuld en geen boete gekregen. Eenmaal thuis naar dichtsbijzijnde RDW instantie gegaan en binnen een kwartier een nieuwe kentekenplaat gekregen. Zoals @Mhiam aangeeft, heb ik een 1'tje staan.
 3. @VFRenéhet ziet er prachtig uit. Veel plezier mee!
 4. Hahaha het zit weer vast Even kijken of het advies deze keer wel werkt of anders laat ik wel een hyperpro of wilbers eronder zetten
 5. Vandaag ben ik na vele lovende reacties ook bij Stefan langsgeweest. Ik moet bekennen dat de medeforumleden gelijk hebben en kan alleen hun reacties beamen. Thanks Stefan!
 6. Hi, Indien iemand nog er een heeft in de aanbieding, hoor ik het graag. Metin
 7. Yess. Ik heb inmiddels al gemonteerd. Het is groter dan ik had verwacht, maar dat geeft niet. Thanks voor jullie hulp!
 8. Ik heb deze meteen besteld. Bedankt @ED73 ! Daarmee is het bijna compleet, nu nog afwachten wanneer ik bij @sabsteef langs kan. Fijn weekend.
 9. Heb ik al gedaan. Wordt door drie winkels aangeboden en kunnen ze het ook leveren. En, bedankt voor je reactie. Ik wacht nog even af op de meningen van de anderen en daarna bestel ik het.
 10. Beste leden, Ik ben momenteel opzoek naar een topkoffer voor mijn VFR1200F. Het is opmerkelijk dat ze de originele topkoffer van 45L niet meer leveren. Op diverse sites wordt het wel tentoongesteld, maar de leverancier leveren deze koffers niet. Woensdag naar België geweest om een Dam uitlaat te zetten (hieronder een foto). Toen ben ik ook naar de dealers geweest, en zij geven aan dat het niet meer leverbaar is. Na wat gegoogled te hebben en de topics in dit forum gelezen te hebben, merk ik op dat de koffers van een VTEC 800 ook passen op de VFR. In hoeverre klopt dit, heeft iemand van jullie hiermee een ervaring? Ik ben deze topkoffer tegengekomen: https://www.goedhartmotoren.nl/honda-topkoffer-45l-darkness-black-metallic-08l74-mjn-d01zc Alhoewel het niet echt bedoeld is voor een VFR, lijkt het wel erg op de originele. De montageplaat is dezelfde als die ik heb. Alleen ben ik dus benieuwd of het wel gaat passen. Indien er andere suggesties zijn, hoor ik het graag. Bedankt alvast voor jullie hulp. Mvg, Metin
 11. Het rijdt wel heerlijk op de snelweg. Naar mijn gevoel, de ideale Sporttourmotor
 12. @ejob, Ik heb je een PB gestuurd, tenminste als Knalselder of iemand anders niet van je heeft aangeschaft
×
×
 • Create New...