Ga naar inhoud

MartijnKl

Lid VFROC
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door MartijnKl

  1. Beste forumleden. Afgelopen weekend geconstateerd dat er bij het achterwiel 1 spaak is afgebroken. Nu is mijn vraag, kan ik er momenteel gewoon nog mee rijden (rij er moment niet op) of is het verstandig om niet te doen. Moet er een complete nieuwe spaken set op of kan de spaak vervangen worden. Ik hoor graag jullie advies. Martijn.
  2. Ik heb Stefan gemaild en gewoon een reactie gehad.
  3. Vandaag was het ook mijn beurt om bin Stefan langs te gaan voor een aanpassing. Netjes ontvangen en Stefan heeft alles uitgelegd wat er allemaal mogelijk is en ook keurig verteld wat de stappen waren. Na het befaamde bakkie koffie mijn VFR 1200 X aan de computer en Flashen maar. Na 20 min kabels eraf en tijd voor een test rondje. Bij het weg rijden merkte ik gelijk het verschil binnen de bebouwde kom en daarna even de snelweg op en damm wat een beest!!! Voor een ieder die nog twijfelt niet doen en maak een afspraak met Stefan! Stefan bedankt voor je service en wie weet tot snel op een meeting etc. Martijn.
  4. Ik ben inmiddels al op tour geweest en had inderdaad, 2 weken geleden een set tassen besteld bij Motea deze gaan retour. Na aanleiding van je berichtje heb ik de set op Amazone besteld
  5. Bedankt voor je reactie en zeker goed om te weten dat er wat langer op gewacht moet worden. Ik hoop dat andere forumleden nog tips hebben [emoji3]
  6. Beste forumleden. Binnenkort wil ik een tour gaan maken met mijn VFR 1200 X. Nu zitten er zij/topkoffer (origineel) op, maar ik ben opzoek naar een binnen tas hiervoor. Ik heb al geïnformeerd bij de Honda dealer maar daar schrok ik een beetje van. Nu heb ik gekeken op de site van Motea en daar zie ik verschillende versies staan. Mijn vraag is hebben jullie tips of ervaringen met bepaalde set tassen? Alvast bedankt voor de reacties.
  7. Helemaal duidelijk. Het inderdaad een schakelaar die zijn werk moet doen [emoji3]. Ik ga even Google en dank voor alle reacties.
  8. Oké dan ga ik even zoeken. Maar dit is gewoon plug en play om vast te zetten of dient er nog een modificatie aan de schakelaar. En wat weet je nog wat voor lampje erin moet [emoji2955].
  9. Nu hopen dat Ray nog weet waar hij deze schakelaar besteld [emoji12]
  10. Ik kan inderdaad even informeren maar alternatief is voor mij ook voldoende.
  11. Beste forumleden. Ik ben bezig met mijn project beugels/foglights en nu kan ik een schakelaar op het stuur monteren maar wil eigenlijk een schakelaar boven de Traction control (zie foto). Wie kan me helpen aan de juiste schakelaar incl verlicht op de schakelaar. Alvast bedankt voor jullie reactie.
  12. Wat ik gevonden heb op het forum is inderdaad de groene de massa draad [emoji1303] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  13. Ik heb hem besteld [emoji1303] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Dank voor de tip [emoji1303] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  14. Ik heb even navraag gedaan bij het verkopende punt. De "groene draad" dient aangesloten te worden op een geschakelde + en doormiddel van het relais wat er tussen zit gaat de verlichting automatisch uit als de contactsleutel naar de nul stand zet.
  15. Dank voor je reactie, de lampen van SW-Motortech EVO mistenlampen set is zoals in de beschrijving makkelijk aan te sluiten. Ik heb weer een leuk project nsw_00_490_10001.pdf
  16. Beste forumleden. Inmiddels de zoekfunctie gebruikt maar kan niet een antwoord vinden op mijn vraag. Graag wil ik mijn VFR 1200 X upgraden met SW-Motech Valbeugel in combinatie met de EVO mistlampen set. Nu is mijn vraag is dit voor een "leek" makkelijk te monteren? Alvast dank voor de reacties. Martijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...