Ga naar inhoud

Voljin

Lid VFROC
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Voljin

  • Verjaardag 10-03-1994

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Utrecht

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800F
  • De mijne is
    Zwart

Recente bezoekers van dit profiel

350 profielweergaven

Voljin's prestaties

Ervaren rijder

Ervaren rijder (5/10)

  • Collaborator
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • First Post

Recente badges

23

Reputatie

  1. Hey! Sinds deze week heb ik ook een VFR1200x (foto volgt dit weekend). Ik ben nu op zoek naar een stevige motorhoes. Heeft iemand een goede website en/of aanbeveling welke ik kan kopen? Ik heb van de garage een büse XL gekregen, maar die is te klein, daarnaast ook veel te dun.
  2. Haha in de week van 18 maart ga ik hem ophalen, dan volgt zeker weten een foto! Zit ook in de andere forum te neuzen naar ervaringen, dus zal deze binnenkort kunnen afsluiten. Toch nog een happy end. Dank nogmaals eenieder voor de tips bij het afhandelen van mijn schade.
  3. Kleine update inzake mijn VFR800. Afgelopen maandag de schade expert gesproken. De verzekering is bereid 2.500 euro te betalen en een opkoopmaatschappij bied 1.000. Gisteren de motor willen halen om mijn navigatie en wat accessoires er af te halen. In gesprek met de garage zag ik een mooie VFR1200x In gesprek met de dealer heb ik een hoger bod gekregen als inruilwaarde. Gezien de schade zou ik minstens 750 - 1.000 kwijt zijn. Kortom, na een vfr750 en vfr800 nu overgestapt naar een vfr1200x. Het ritje op de 1200 voelt zoveel fijner, dankzij de zithouding. Over twee weken haal ik de motor op en kan ik er meer feeling bij krijgen.
  4. @RoelNL Dank voor je reactie, Roel! Ik heb een vriend ook een bericht gestuurd en zal met hem later het rapport bespreken. Kijken of hij met tweedehandse onderdelen een en ander kan maken. Mochten wij er niet uitkomen, kom ik nog even bij je in de lucht.
  5. Zojuist de monteur gesproken en de schade expert is langsgeweest. De motor is total loss verklaard. Het rapport ontvang ik zometeen. Had natuurlijk wel rekening gehouden met total loss verklaring, maar weet niet echt welke stappen ik nu verder kan nemen... Is er een lid die ik kan benaderen om mij verder te helpen met de motor?
  6. Nee, dat klopt. Definitief rapport heb ik nog niet. Monteur zei dat de accu zwak was, maar snap dan niet waarom ik de motor niet gestart kreeg na de aanrijding. Geen eens een geluid en doet vermoeden dat de noodknop geactiveerd stond. Dacht die weer teruggezet te hebben.
  7. Klopt, alleen als de voorvork onbeschadigd is gebleven, is de schade goed te repareren. Alles zal ik uiteindelijk verhalen op de tegenpartij. Alhoewel de tegenpartij tot op heden niet heeft gereageerd op het verzoek van zijn verzekering. Bij geen gehoor, keert de verzekering alles uit en exit de tegenpartij als klant. Het liefst repareer ik deze VFR, maar alleen als de schade beperkt blijft . Blijft toch de mooiste motor die ik heb, maar een jongere model is ook welkom :p. Kan ik die omspuiten naar matzwart.
  8. Zojuist een indicatie ontvangen van de schade. - linksvoor remsschijf gebogen - voorkap gebroken - voorvork (waarschijnlijk schade, hoor vanmiddag meer) - remhendel rechts gebogen Prijsindicatie loopt al snel naar EUR 2.000 of meer Betreft een VFR 800 VTech uit 2002, onderhouden door onze Johan. Nu heb ik wel eens verhalen gehoord over schade motoren waar je liever niet meer mee kan gaan rijden. Wat is jullie advies in deze? Met nog +/- 2.000 kan ik een jongere model halen.
  9. Dat is ook waar. Op dit moment is de rechtsbijstand er mee bezig. Ik hoef zelf geen contact meer met de tegenpartij op te nemen. Mocht de tegenpartij onverzekerd zijn, dan zal voor het waarborgfonds wel een aangifte nodig zijn. Ik wacht het rustig af en zal een update geven als ik meer weet over de motor, danwel de zaak. Ik hoop maar dat de motor gerepareerd kan worden.
  10. Dank voor de tip! Ik zal het formulier dan uploaden. Gelukkig was er een ooggetuige waar ik mee contact heb. Mocht ik echt geen contact krijgen met de tegenpartij, volgt er een aangifte voor wegrijden. Motor gaat richting Doornekamp motorsport. Afwachten wat de daadwerkelijke schade zal zijn.
  11. Nee, alleen mijn linkerbeen heeft een flinke plek gekregen. Wel jammer dat de bestuurder niet de tijd heeft genomen om een schadeformulier in te vullen. Heeft zijn contactgegevens achtergelaten, maar reageert niet op mijn berichten en stuurt ook geen schadeformulier terug. Hoop dat ik alle schade op hem kan verhalen. Kenteken heb ik gelukkig wel kunnen noteren, alsook een ooggetuige een verklaring laten afleggen.
  12. Hee all, Vandaag helaas aangereden door een niet oplettende bestuurder. Op de Marnixlaan in utrecht besloot de bestuurder abrupt te stoppen en achteruit te rijden (wilde parkeren). Geen knipperlicht en helaas was ik niet snel genoeg met achteruit huppelen. De schade leek mee te vallen, maar helaas de motor start niet meer en ik vrees het ergste. Weet iemand toevallig een goede garage in de omgeving Utrecht om de schade te taxeren?
  13. Ik heb wel interesse in de koffers. Ik stuur je een pb.
  14. Hee Beez, is het gelukt om een bracket te kopen? Ik heb mijn vfr al een jaar, maar nooit er aan gedacht om de bracket aan te schaffen.
  15. Beste VFR'ers, Afgelopen zaterdag bij de sleutel- en ontmoetingsdag een leuke deal kunnen scoren met een mede-VFR'er. Daarbij een mooie donkere kuipruit gekocht die past bij mijn zwarte VFR. De originele windscherm zet ik daarom te koop (ligt nog in Delft). Wie o wie wilt deze overkopen of kent iemand die er interesse in heeft. Het ruitje is in goede staat. Gewenste prijs: 50,00 (onderhandelbaar voor forumleden)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...