Ga naar inhoud

Thumper

Forumlid
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Thumper won de laatste dag op 10 september 2022

Thumper had de meest gelikete inhoud!

Profiel Informatie

  • Locatie
    Medemblik

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 98-01 VFR800
  • De mijne is
    Geel

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Thumper's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • One Year In
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • One Month Later

Recente badges

10

Reputatie

  1. Inmiddels al een paar tanken met woon/werk leeg gereden : Hij verbruikt teveel benzine. Met een beetje tempo 1:13, beetje normaal rijden 1:15. Motor blijft te koud (70°) dus misschien dat thermostaat vervangen helpt. Vering is ruk, als ik er mee door rijdt moet daar wat aan gebeuren. Het HISS lampje brandt of knippert af en toe, terwijl ie geen HISS heeft ??
  2. Oke ? Ik was in de veronderstelling dat ie naar buiten blaast en dat de lucht daar door het kuipwerk doorheen geforceerd wordt. Het is trouwens niet vreemd om de warme lucht naar buiten te blazen. Gebeurt bij machines ook soms.
  3. Alles gecontroleerd en niks gevonden, behalve dat de ventilator de verkeerde kant op draait. Draden omgewisseld, draait ie nog steeds de verkeerde kant op. Vraag me dus af of dat niet toevallig zo hoort ? Hij blaast naar de motor toe. Ook lijkt de slang naar het expansievat lek, twijfel ik aan de thermostaat, en heb ik 2 parkers van het luchtfilter laten vallen. Binnen kort dat allemaal maar bekijken dus 🙂
  4. Inmiddels staat ie in elkaar, al is het wat slordig. Tijdens de 1ste grotere proefrit wordt de motor maar 70° tijdens het rijden. (Stilstaand wel warmer). Ook wordt de linker radiateur niet warm. Hij is wel zeker ontlucht. Kan toch ook haast niet verkeerd aangesloten zijn ?
  5. Het topic van Klein komt erg van pas, best een puzzel soms. CMS is ook handig, vooral ook om te weten welk boutje waar komt. De hendels lijken niet echt naar beneden te kunnen, het stuur is ook wel erg smal, klopt dit ? Ook wou ie niet meer starten, werd een flink zoekplaatje......omvalsensor verkeerd om gemonteerd
  6. Heel benieuwd hoe het past. Dacht zelf aan de Delkevic van eBay. Was het verzenden te doen ?
  7. Tijdens een testrit bleek dat ie in zijn huidige staat best warm wordt (op de snelweg slaat de ventilator aan). Dat wordt dus sowieso terug bouwen naar origineel.
  8. een blauw/gele combinatie kan best wat zijn denk ik. Alleen eerst "eventjes" de rest verbouwen. Hoewel ik eigenlijk sowieso interesse heb. (Ik sloop nog wel eens wat)
  9. Je bedoelt zijn profielfoto? Blauw met geel valt wel te combineren denk ik ?
  10. Ook na meerderheid keren lezen haal ik de kleur er niet uit ? Een tank spuiten heb ik meer vertrouwen in als het kuipwerk.
  11. Wat voor kleur is dat ? Heeft eigenlijk alleen nut met een complete set. Alleen een linkerdeel zou ik eerst moeten kijken of de rest er bij te vinden is.
  12. Ah kak, dat maakt het lastiger. Een sloper heeft een Vtec uitlaat voor ca 100 euro (wat werk om de kat er uit te klussen) 200 euro voor 1 van een fi. (Waarschijnlijk niet in een top staat.) Of op eBay een nieuwe rvs voor ca 250 eu thuisbezorgd ... Daar is eigenlijk het antwoord ook al.
  13. Uitlaat bochten aan de voorzijde ook gezocht. Topkuipframe en clipons al gekocht.
  14. Helaas passen de radiateurs niet met de uitlaat die er nu op zit. Was ook wel te verwachten....
  15. Mooi project die zwarte, netjes gedaan Heb je de remmen alleen ververst, zonder ze uit elkaar te halen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...