Ga naar inhoud

Daskent

Forumlid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Alles dat geplaatst werd door Daskent

  1. Is dat zadel dan zogenaamd verlaagd of verpest?
  2. Vanochtend een rode VFR op het parkeer terrein gespot de Du Moulinkazerne in soesterberg. zat een sticker op van cared by Johan. iemand van hier?
  3. Zojuist een rode VTEC gespot op de A28 tussen Assen en Westerbork in de richting naar Zwolle.
  4. Vorige week mijn VFR voor het eerst na aankoop maar eens "weggebracht" voor het nieuwe seizoen. En wat is hij toch lekker vertroeteld! Aan alles is gedacht hij ziet er weer top uit en rijd weer als een scheermes! Heel leuk ook om met de foto's welke ik dagelijks kreeg op de hoogte gehouden te worden. Johan neemt niet alleen de tijd voor de VFR maar ook voor de bestuurder. Johan ik kom graag nog eens een bakkie doen!
  5. Leuk zoveel reacties! Voor nu gaat mijn voorkeur uit naar de pro sport en de pro engage van SW. Van het voorjaar maar ff met de motor langs de winkel om ze op de motor te zien! Ik geloof dat Ten Kate een mooi arsenaal aan sw motortech heeft liggen. Ik heb het bevestigings systeem van Shad bekeken in de winkel en die steken mijn inziens behoorlijk uit... de ringen van SW pro daarintegen sluiten mooi aan en zitten niet 'in de weg' om het maar even zo te zeggen.. Welk formaat het beste bij me past weet ik niet goed, ik hoef geen week aan kleding mee te nemen (en als dat wel zou moeten ga ik me eerder orieteren op koffers) maar een flesje water een broek en jasje/regenbroek in zou passen zou wel makkelijk zijn. Denk ik... Het belangrijkste aan een tanktas vind ik dat het mij niet belemmerd in het rijden, ik ben zelf niet lang en wil graag zoveel mogelijk m'n tellers en navi (in het balhoofd) kunnen blijven zien.
  6. @Athome Persoonlijk vind ik dat zweven dus helemaal niet mooi, nou begrijp ik dat je de tanktas neemt uit praktische overweging, maar ach het oog wil ook wat... Ben je bekend met Shad? die hebben ipv. een ring van die schroeven waar je hem als het ware opschuift. Ik zag dat bij een motorzaak vd week.
  7. Welke tanktas past nou mooi op een vfr800 vtec. Wat me opvalt met de meeste tanktassen met een tankring niet mooi aansluiten op de tank en dus een beetje zweven. Zelf heb ik geen tanktas, maar toevallig ben ik wel bijna jarig🙃 ben benieuwd welke tas jullie hebben.
  8. Hier kwam ik ook achter dat ik de skills in huis heb😂.
  9. Nou ff een middagje druk geweest en natuurlijk heb ik in het enthousiasme niet meer op het forum gekeken... 🥲 Wat Athome zegt over het isoleren niet aan gedacht helaas.. wel voor het solderen gegaan met krimpkous en wat isolatietape. Eindstand is dat het weer werkt.
  10. Zelf maken met de huidige conectoren? Is elk 2 aderig kabeltje daar voor geschikt? Ben nou niet bepaald heel handig, maar ben niet bang om te proberen... Zal eens proberen een foto van het kabeltje te maken
  11. Nog de beste wensen, Ik ben opzoek naar het kabeltje welke naar de kentkekenplaat verlichting gaat, is er iemand die hier een serie nr. van heeft? Of eventueel een linkje oid? ik raak helemaal spoorloos op het internet🥲 Het gaat om een VFR800 VTEC uit 2002 gr. Daskent
  12. @Johan Daar heb ik wel belang bij! Kunnen we in contact komen via PM?
  13. Sinds vorige week de trotse eigenaar van een VFR maar kan net niet lekker bij de grond vandaar onderstaande vraag.. Iemand in omgeving zwolle ervaring met het verlagen van een VFR 800 uit 2003? Bij de motorzaak in de buurt hadden ze het over ruim 250 euro, schrok hier een beetje van... zeker als ik op internet voor 80,- een verlaginsset kan kopen. Is het zelf goed te doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...