Ga naar inhoud

skulldebull

Forumlid
  • Items

    44
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

skulldebull won de laatste dag op 19 juli 2023

skulldebull had de meest gelikete inhoud!

Profiel Informatie

  • Locatie
    Buggenhout

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR1200F
  • De mijne is
    Blauw

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

skulldebull's prestaties

Ervaren rijder

Ervaren rijder (5/10)

  • One Year In
  • Reacting Well
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated

Recente badges

47

Reputatie

  1. Ik ben daar heel tevreden over. Ben wel iets kleiner dan jou 178 cm. Heb er ook nog een opzetruit op geplaatst. Heb er ook een verhoogd stuur op staan.
  2. Werkt perfect zo'n Thunderbox! Hier handverwarming, voltmeter en stoplichten topkoffer op aangesloten.
  3. GIVI V47 Stoplichtkit E135 voor mijn GIVI V47 topkoffer. Stoplichtkit GIVI E135 geplaatst in mijn GIVI V47 topkoffer. Heb het wel aangesloten op de geplaatste Thunderbox TB-U01 waar mijn handverwarming en voltmeter op aangesloten zijn. Dus de lichten gaan aan wanneer de motor draait als extra achterlichten nu. Moet het nog bekijken voor gebruik als extra stoplicht, uitbouwen achterlicht en dan aansluiten op remlicht dus. Iemand ervaring mee?
  4. Het ABS systeem er van tussen halen is helemaal geen probleem, en super veilig , ...maar maak dat de verzekering maar eens wijs bij een zwaar ongeval met zwaar gewonden of nog erger doden bv? De motor is immers bij de RDW als type goedgekeurd maar wel compleet met de I-ABS remmodule. Maar ik begrijp je keuze, de I-ABS pomp herstellen/vervangen is een heel dure aangelegenheid.
  5. Is een keuze. De ABS zal uiteraard ook niet tussenkomen indien nodig. Maar veilig is het niet. En wettelijk in verband met de verzekering?
  6. Heb lang met een BMW R1100RT gereden en inderdaad super toermotor! Hopelijk geen problemen met de ABS werking, de R1150RT is daar voor gekend (moet je maar eens op het BMW forum voor kijken).
  7. 25 kg in een topkoffer? GIVI geeft 10 kg op voor zijn grootte topkoffers. En ik hou mij daar ook aan. Laadvermogen in kg 10
  8. Een tijdje geleden door @knalselder een Hyperpro geplaatst. De originele was niet meer verstelbaar via de draaiknop. Heel tevreden nu! Is dankzij het forum hier dat dit gebeurd is, SUPER FORUM dus!
  9. "Ik jat jouw plaat omdat ik eenzelfde motor heb. Zet hem op de mijne en ga als een beest te keer op de motor. Waar dacht je dat de bekeuringen terecht komen?" Dus dit is ook bij jullie onmogelijk door die ophoogcode?
  10. Hier in België is dat onmogelijk. Je moet naar de de politie om aangifte te doen van verlies/diefstal. De politie bezorgt je een attest van verlies of diefstal en zal daarnaast je nummerplaat ook seinen. Op dat moment wordt je kentekenplaat automatisch uit het voertuigenregister geschrapt.
  11. Instructieboek VTR1200F-FD gevonden en de uitleg gevonden die ik zocht over de werking van de TCR. Controlelampje TCR (tractieregelsysteem) Als het controlelampje als volgt gaat werken, dan kan het TCR een ernstig defect vertonen. Verminder uw snelheid en laat uw motorfiets zo snel mogelijk door uw dealer inspecteren. -Het controlelampje gaat branden tijdens het rijden. -Het controlelampje gaat niet branden wanneer de contactschakelaar is ingeschakeld. -Het controlelampje gaat niet uit bij snelheden van 10 km/h. Zelfs wanneer het controlelampje van het TCR brandt, is het rijvermogen van uw motorfiets normaal ZONDER TCR-functie. Als het controlelampje gaat branden terwijl de TCR in werking is, moet u de gasgreep volledig sluiten om het normale rijvermogen terug te winnen. Het TCR-controlelampje kan aan gaan wanneer je het achterwiel draait terwijl je motorfiets van de grond komt. In dit geval moet u de controle schakelaar op uit zetten en hierna opnieuw op aan zetten. Het TCR-controlelampje gaat UIT zodra je een snelheid van 10 km/h bereikt.
  12. Gevonden bij de Chinese supermarkt voor 4,93 Euro! Wel even moeten op wachten, maar voor deze prijs geen probleem!
  13. Al wat extra's toegevoegd aan de nieuwe VFR 1200: Een middenbok gemonteerd: Handvat verwarming geplaatst: Een ander (hoger) scherm geplaatst:
  14. Hier nu ook dat 'probleem' mijne grootte is een blauwe DCT 🤣 ben benieuwd naar jou beslissing😁
×
×
  • Nieuwe aanmaken...