Ga naar inhoud

DJA

Forumlid
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DJA

  1. Inmiddels staat het ook op Facebook marketplace. Bekijk hier ook de foto's https://www.facebook.com/1055204389/posts/pfbid02bVdyQQKptGVenELyuZdSdtxCF3d4XS71SLuZvKW6e9wBWavkjZ3quo1o2WYU4WfEl/
  2. Ik ben bezig met het herstellen van de kuipschade van mijn zoon zijn motor. Zie topic herstel valschade. Dit is bijna klaar. Komt hij aanzetten met een andere motor. Ik maak dit project niet af. Wellicht heeft iemand hier interesse om dit project over te nemen en af te maken Schade is bijna hersteld. Spuitbussen op kleur zijn inbegrepen Reserve abs kunststof inbegrepen Honda VFR 750 rc36 1993 kmstand 70713 motor loopt goed vraagprijs €750 Voor foto's https://www.facebook.com/1055204389/posts/pfbid02bVdyQQKptGVenELyuZdSdtxCF3d4XS71SLuZvKW6e9wBWavkjZ3quo1o2WYU4WfEl/
  3. Project gestopt. En dan heb ik de kuipdelen bijna gerepareerd komt mijn zoon plots met een andere motor aan. Iemand interesse om dit project af te bouwen inclusief de motor? Ik ben er klaar mee.
  4. Met heel veel dank aan Vroembert de cilinder omgeruild. Vandaag gemonteerd. Koppeling draait als een zonnetje. Ontluchten was wel ff een dingetje maar het is gelukt. Dank voor alle bijdragen. Schitterend dit forum πŸ‘πŸ‘
  5. Dank voor alle bijdragen. Het is opgelost. Het bleek inderdaad in de rechter schakelaar te zitten. πŸ‘πŸ‘
  6. Ik heb alle stekkerverbindingen die boven de koplamp zitten ingespoten met contactspray.
  7. Goede tip dat net de pook en bewegen. Gestart maar geen resultaat. Relais vervangen ook geen verandering. Vreemd blijft dat de seinlamp het wel doet en dim en grootlicht niet met de schakelaar. Lampen zijn dus oke Motor had een schuiver gemaakt en relais was kapot. Nog andere ideeΓ«n?
  8. Hallo, kan het kloppen dat als ik de motor op contact zet de lampen niet gaan branden. Dat ze pas gaan branden bij een lopende motor? De seinlampfunctie werkt wel. Maar dim en grootlicht niet bij contact. Ik kan de motor niet starten ivm een niet werkende koppeling en ik weet niet of hij in zijn vrij staat . Alle tips zijn welkom.
  9. Kunnen we wat afspreken in Zwolle? Tijdstip, adres ed?
  10. Dat is een prachtig aanbod. Ik ben woensdag op weg naar Friesland via Zwolle, Kampen. Dan valt de afstand mee
  11. Helaas niet gelukt. Er is geen beweging in te krijgen. Er komt Dot 4 uit de ontluchtingsnippel maar de koppeling hendel is superzacht. Klopt toch niet? De koppeling slang iets gelost en bij inknijpen van de koppeling loopt een Dot 4 uit. Tenslotte alles maar weer losgedraaid en met een dop op de cilinder deze mbv de bankschroef ingedrukt. Alleen maar roest.
  12. Top, gaan we proberen πŸ‘
  13. En eerst weer vullen met Dot 4, denk ik. En kan de cilinder dan van het blok blijven?
  14. Relais is inmiddels binnen en gemonteerd . Het tweedehandse kuipframe is ook gemonteerd. (Wat een k** klus) Ben inmiddels de kuipdelen aan het passen en meten en kijken of ik alles hersteld heb voordat ik ga afspuiten. Blijkt dat vele kleine verbindingen uitgebroken zijn. Die moet ik namaken πŸ₯΄ Ik zoek nog: bevestigingsrubber koplamp op kuipframe Klepje onder koplamp Overigens blijkt de koplamp op alle kuipdelen gemonteerd te worden en niet op het stalen kuipframe. Is dat origineel?
  15. Het ligt nu in de Imal kruipolie. Ben benieuwd
  16. Dank voor de reacties. Denk is correct als ik denk dat de plaat in de cilinder op en neer moet gaan met behulp van oliedruk en een veer binnenin?
  17. Nou alles is er af. Zowel de cilinder op het stuur vol smeer en zeker de cilinder op het blok. Die zit muurvast. Ik heb geprobeerd om die met perslucht te lossen maar hij blijft vast. Inmiddels los van de aanvoerleiding. Iemand een idee hoe ik dit kan fixen?
  18. De hendel zelf is gangbaar bij het ontluchten. Denk dat de cilinder van de slave vast zit. Gezien het weer en buiten sleutelen nog ff wachten.
  19. Gevonden en met een slang ontlucht. Maar na het dichtdraaien van de nippel is de hendel weer vast. Vrees dat de drukcilinder vast zit. Kan ik die gewoon losdraaien of.....? Iemand daar tips voor?
  20. Weet ik eigenlijk niet. Ik heb nu de kuipdelen eraf maar weet niet goed waar te kijken om de drukcilinder te vinden om die eventueel te ontluchten
  21. Na de winterstop zit de koppelingshendel muurvast. Heeft iemand een tip waar ik moet kijken of wat ik moet losmaken? Alvast dank.
  22. Het heeft even geduurd maar hieronder volgen betere foto's van de gezochte stekker verbinding. Ik hoop dat er iemand is die mij kan vertellen waar ik die kan aanschaffen, of dat iemand van dit forum deze verbinding nog heeft liggen. Ik ben ook nog op zoek naar een rechter spiegel. De pin is afgebroken. Alvast dank.πŸ‘
  23. Klopt kleurnummer is R158 volgens de sticker op het frame
  24. Dank voor de reacties. Een betere foto is in de maak. Motor staat niet bij mij thuis. Hoe kom ik achter de kleur waarin gespoten is? Zijn daar tools voor? Alvast dank πŸ‘
×
×
  • Nieuwe aanmaken...