Ga naar inhoud

D3NNIS

Forumlid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Locatie
    Weert

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

D3NNIS's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated
  • Collaborator
  • First Post

Recente badges

10

Reputatie

  1. Heb mijn profiel aangevuld! de rechter handvat schakelaar, alle schakelaars werkte niet meer heel goed dus die had ik uit elkaar gehaald. Zat het orginele Honda vet nog in haha.
  2. Beste vFR ‘s ik heb op mijn vfr het standaard achterlicht zitten. Graag wil ik hier een smoke/wit achterlicht op. ik kan alleen een type vinden van Vicma. heeft iemand ideeen of suggesties voor een mooi achterlicht? Mijn dank is groot
  3. Schakelaar eens uit elkaar gehaald en weer in elkaar. De schakelaars zijn van de week schoongemaakt van binnen. Kabeltjes even opnieuw aangesloten en het werkt weer!
  4. Vanochtend wilde ik de motor starten maar motor deed niks. als ik hem op contact zet gaat alles gewoon aan en hoor ik de brandstofpomp lopen en gaat het lampje FI aan op het dashboard. als ik dan op de startknop druk gebeurd er helemaal niks, ik hoor ook geen startmotor en de lampen blijven gewoon net zo fel branden als normaal. Dus niet zoals normaal bij het starten dat de lampen even iets dimmen/feller worden bij starten. Wie kan me helpen waar ik moet gaan zoeken?
  5. Beste vfr’s ik heb een achterlicht op internet gezien van Vicma voor mijn vfr. Ik wil van het oranje af en naar smoke of deze versie. weet iemand of dit plug en play is of moet de motor hiervoor ook aangepast worden? zijn er eventueel andere of betere opties?
  6. Is dit een bekend probleem dan? Ik heb het bij de knipperlichten en bij het gewone licht van de motor
  7. Dat is denk ik op foto want de kleur is precies hetzelfde!
  8. Hoe kan dat dan want op rdw staat toch echt bij bouwjaar 2005?
  9. Klopt. Die van mij is van 2005. iemand suggesties voor 2005? En is dat 1 op 1 over te zetten?
  10. Ik heb de afdekplaatjes gevonden op een site. Ik moet de kleurcodering kiezen weet iemand deze van de vfr?
  11. Ok en kan ik dit ook doen bij de schakelaar van de verlichting want die werkt ook niet helemaal als kan die een beetje aanraak dan gaan de lampen aan/uit
  12. Beste VFRsss mijn knipperlichtschakelaar van de VTEC werkt niet altijd naar behoren. Reageert soms traag dat pas na paar seconde de lampen knipperen? Iemand idee wat ik hier aan kan doen?
  13. Dat achterlicht kan ik dat 1 op 1 wisselen of moet daar nog iets tussen?
  14. D3NNIS

    VFR 800 aangeschaft

    Vandaag de VFR bezorgd! wat een fijne machine is het, nu nog een aantal dingen toevoegen/aanpassen. ik merk wel dag de knipperlichtschakelaar niet helemaal lekker werkt is dit een bekend iets? To do: - navigatie monteren - ander windscherm (smoke) - afdekplaatjes handvatten zoeken - smoke achterlicht (iemand tips?) - smoke knipperlichten (iemand tips?)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...