Ga naar inhoud

Geestje

Lid VFROC
  • Items

    635
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    10

Alles dat geplaatst werd door Geestje

  1. Hallo Bamn, Nou eindelijk maar eens weer op het forum, na berichjes van Hans. Zojuist eerst de berichtenbox leeggemaakt zodat dit weer zou moeten werken. Ik heb inderdaad nog onderdelen liggen om Haidie Hotziedoks te maken.
  2. Als de rode die ik zag Candy Red is zou het qua tijd en route maar zo dezelfde kunnen zijn Daniël Leek deze op de foto? VFRolijke groet, Erik
  3. De hele trip op en neer naar Kroatië en het verblijf daar maar één Viffer gezien ... deze rode met koffers in kleur ... vandaag, begin van de middag op de A61 net voor Bergheim een tijdje samen op gereden (ik in het witte koekblik met blauwe letters) ... iemand van het forum? VFRolijke groet, Erik
  4. Als die hetzelfde werkt als bij de mijne dan wappert ie toch dicht op de Duitse autobahn VFRolijke groet, Erik
  5. ... maar in het donker niet veel te hard rijden hè ... dan waait ie dicht VFRolijke groet, Erik
  6. Toch wel leuk om weer mee te doen, één setje ... dan hou ik de overgebleven op de reserveplank.
  7. Misschien overbodig, maar je hebt toch wel soepele draad gebruikt en geen massieve installatie draad? (gezien de draad kleuren)
  8. ... tegen regen beschermen, anders gaat het weer roesten
  9. Hmmm... ik kom er net achter dat ik ook tot de ongelukkigen hoor die één boutje verloren is.
  10. Zoals gezegd voel ik soms ook een tik in de voetsteunen (zondag nog op gelet) als ik over harde klei bultjes rij ... boeren buitenwegen ... dit voelt echter niet als ijzer op ijzer en stoorde mij nooit eigenlijk.
  11. Zojuist uit zeer betrouwbare bron vernomen dat 748cc (Leon) nog een brandstofrelais "op voorraad" heeft ... Wellicht een PBtje aan wagen.
  12. Omdat het op de foto lijkt dat het knutselwerk zich naast het subframe zit ben ik inderdaad bang dat de brandstofpomp via de zekering van de verlichting (contact aan, pomp aan) is gemaakt. Misschien is het "Fuel Cut Relais" defect? Aan de kant van de koeling zit ook een stekker met zwart/blauw (Bl/Bu) en groen (G) draadje in een stekker echter denk ik dat deze ergens voor achter de kuip zal zitten. Als het deze stekker is dan had de thermostaat wellicht geen spanning waarvoor de bypass is gemaakt. Veel meer Bl/Bu en G samen kom ik overigens ook niet meer tegen op het schema. (wel nog andersom - blauw/zwart (Bu/Bl))
  13. ... nog zo'n vergelijking van bijna gelijke plaatjes met net wat ander licht en hoek ...
  14. Twee bijna gelijke foto's ... een met- en een zonder flits, welke is mooier? ...
  15. Het gele clubhuis nog niet gevonden ... ik kwam hier weer eens voorbij
  16. Zit rubber tussen de standaard en de uitlaat er nog tussen ... ondanks geen speling wordt deze door een veer omhoog gehouden en kan dus best klapperen als je door een kuil o.i.d. rijdt ... doet ie bij mij ook maar door rubber tussen standaard en uitlaat geen metaal op metaal tik.
  17. Ik had speakers van mijn Baehr intercom in mijn helm welke prima werken ... Liggen nu los in de la dus welkom om ze te proberen.
  18. De groene draad is de massa (GND) ... de zwarte is het contact (IGN) ... de grijze draad is de uitgang (OUT) ... Het printplaatje doet dus iets op de grijze draad wanneer het contact word ingeschakeld ... is het een voeding voor bijvoorbeeld het klokje, dat deze alleen op contact kan worden ingesteld? Je zou eens spanning kunnen meten tussen groen en grijs ... en de grijze graad volgen waar deze op zit.
  19. 5 mm gaatje en ledje zo vastlijmen aan de achterkant.
  20. Ik het begin van dit montage topic heb ik de LED provisorisch onder het "dashboard" geplakt met zwarte tape ... ook wel eens in een extra bakje gemonteerd en ergens op, naast of onder geplakt met dubbelzijdig tape... Kleine bakjes waren bij laatste bestelling helaas niet meer leverbaar.
  21. Het is eigenlijk niets meer dan een voltmeter waarop de niet continu hoeft te kijken ... LED uit is goed, onder de 11,6 volt gaat de LED branden onder de 10 volt langzaam knipperen ... Knippert de LED snel dan is de spanning hoger dan 15 volt! Of er een probleem is met de SR, de accu of de stator geeft deze natuurlijk niet aan maar dat er iets gecontroleerd moet worden wellicht wel
  22. ... Beschuit met muisjes ... er zijn vandaag een paar waakhondjes geboren ... ... zit wellicht zaterdag een Viffer omheen
  23. Gewoon originele lichtschakelaar geniet mijn voorkeur maar omdat het olielampje op zorgen duidde ... Overigens nog nooit het zijstandaardlampje aan gezien of daardoor motoruitval gehad tijdens het rijden.
  24. ••• en op het lampje van de zijstandaard, als olielampje zorgen geeft ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...