Ga naar inhoud

edje1

Inactief
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over edje1

  • Verjaardag 23-07-1971

Sociale Media

  • Website URL
    http://

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Spierdijk

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 98-01 VFR800

edje1's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

0

Reputatie

  1. Nadat ik vorige week bij Johan mijn motor had afgeleverd, heb ik gisteren hm weer opgehaald. Alle vloeistoffen en filters zijn vervangen, de balhoofdlager vervangen (door konische lagers), voorrem-blokjes en bougies vervangen, cilinders gesynchroniseerd, gaskamer in de voorvork iets verkleind en tot slot nog een overblijfsel van een in het verleden opgelopen schade gerepareerd. Nou in één woord samen te vatten: fantastisch. Om je vfr door Johan te laten onderhouden is een aanrader voor alle andere trotse bezitters van een VFR. Ik kan namelijk oprecht zeggen dat op dit moment mijn motor lekkerder rijdt dan ooit tevoren. Johan heeft de motor beter nagekeken dan een officiële motorboer ooit heeft gedaan. Ik woon 150 kilometer van Johan vandaan en heb dus vrij veel moeite moeten doen om de motor te brengen & te halen. Maar het is het meer dan waard geweest. tot slot: konische lagers is een uitvinding. De motor stuurt veel lichter en beter. Dit samen met een kleine verkleining van de gaskamer en een ander type olie in de voorvork heeft een veel betere wegligging tot gevolg. gr edje1
  2. Van de week mijn motor gebracht voor een beurt. Ook wordt de balhoofdlager vervangen, voorvorkvloeistof vernieuwd en de luchtkamer iets kleiner gemaakt. Johan zegt dat dit goed merkbaar moet zijn in de rijstijl (kan het nog beter dan??) Ik ben benieuwd!!!!
  3. Ik heb een topkoffer van het merk monokey. Helaas heb ik nog maar één sleutel van het slot. Kan iemand mij vertellen hoe ik aan een nieuwe reservesleutel kom??? Uiteraard heb ik al gesnuffeld op google.nl en ben al langs de sleutelmaker geweest . gr edje1
  4. zucht, vanmiddag gebeld. Ze willen er nog een keer naar kijken. Maar ja dan kom je binnen in de zaak, word je nauwelijks te woord gestaan. mag mijn sleutels op de toonbank achterlaten. de verkopers lopen langs je alsof je niet bestaat..... ik weet het niet. Als morgen geen resultaat is dan denk ik dat ik hm naar motoport breng in wormerveer. Ik ben nl. een beetje bang dat de astand tussen pa-afterburn en kop van noord-holland iets te ver is om met een slecht lopende motor heen te rijden. wordt vervolgt.
  5. Dank voor de verplaatsing. Het is idd niet een SR probleem. Afgelopen maandag op de motor naar adam. Weer problemen. Het houdt niet op. Ik word er persoonlijk een beetje moedeloos van. Vanmorgen weer naar de expert gebeld. Ik krijg het gevoel dat ze eigenlijk niet meer mijn motor willen nakijken. Telefonisch wordt vermeld dat het niet hun probleem is enz. enz. zucht. Ik zal vanavond pa-afterburn bellen. Ik hoop dat hij tijd en zin heeft om er naar te kijken.
  6. Nog een laatste toevoeging. Nadat de motor afgelopen donderdag weer niet goed liep is de motor weer onder handen genomen door de expert. Wat bleek: dezelfde bougie was weer stuk. na zoeken kwamen ze erachter dat het injectiesysteem niet goed stond afgesteld. Het schijnt dat honda dit afsteld en nadien ook niets meer aan wordt gedaan. Iemand ervaring?? maar goed... hij loopt gelukkig beter/mooier dan ooit. maar ja uiteindelijk wel 300,-- armer.
  7. Nou ja, pa-afterburn gaat hm in februari onder handen nemen (service-beurt). Ook wordt een pro-oiler erop gebouwd.
  8. Even een laatste update. De motor is terug van de garage. Uit de bon blijkt dat er een bougie is vervangen. Ook is er brandstofsysteemreiniger inde tank gegooid. Het blijkt dus niet de SR te zijn.
  9. Ik heb mazzel. ik hoef deze week niet naar adam (studie). Voor wat betreft werk ga ik op de 1 pk-fiets (5KM). gelukkig heb deze week ik ook geen werkafspraken buiten het gebouw.
  10. Telefonisch contact gehad met de motorzaak. Volgens deze expert kon het bijna niet aan sr liggen omdat de motor nog start. Donderdag wordt de motor nagekeken..... wordt dus nog vervolgt gr, edwin
  11. Tsja, ik heb zelf absoluut geen verstand van motoren. Ik vind het dan ook een beetje lullig als ik hm naar de reparateur breng, er naar laat kijken maar niks laat repareren....als ik nou zeker wist dat het de sr is....
  12. Is gewoonweg klote joh. De motor is ook mijn vervoermiddel. Ik rijd de laatste tijd tussen de 500 en 1000 km per maand. De vrouw heeft nl. altijd de koekblik in gebruik. Maar goed. Ik ga dinsdag naar de motorzaak bellen om een afspraak te maken. Ik heb overigens ook pa afterburn gemaild of hij wist wat eraan mankeert. Hij denkt dat het een vochtprobleemis. Als het goed is ga ik in februari naar hm toe om een pro-oiler in te laten bouwen. Ook geeft hij de motor dan een beurt. ZOdra de experts er naar hebben kunnen kijken, laat ik het weten.
  13. Wordt ie gedragen door een VFR?? maw, heb je de motor weten te verkopen??
  14. wat ik nog ben vergeten te melden is dat na thuiskomst, ik een verbrand (zurig) geurtje rook onder het zitgedeelte.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...