Jump to content

RodeVFR

Forumlid
 • Posts

  148
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RodeVFR last won the day on November 7 2015

RodeVFR had the most liked content!

About RodeVFR

 • Birthday 05/08/1971

Sociale Media

 • Website URL
  http://

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Holwierde (Gn)

Uitgebreidere profielinformatie

 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR800VTEC
 • De mijne is
  Rood

Recent Profile Visitors

998 profile views

RodeVFR's Achievements

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

40

Reputation

 1. Mmm, ultieme roadtrip en dan niet de mooie stuurweggetjes in Noord Groningen meenemen? Jullie zullen begrijpen dat ik bevooroordeeld ben maar dan nog. En de moooie Ijselmeerdijk in Noord Holland ook niet opgenomen. Een echt ultieme tocht wordt dan denk ik nog wel ietsje langer.
 2. Volgens mij komt het omdat het linker kuipdeel nog niet is gemonteerd. Daardoor mist er iets en lijkt het hoog op de poten te staan. Denk als het volledig klaar is dat het wel meevalt.
 3. Hallo. Als het mogelijk is zou ik wel een van de 2 overgebleven brackets willen hebben. Ik dacht dat ik al op dit topic had gereageerd maar mijn werk netwerk laat dit blijkbaar niet toe. Laat maar even weten of er nog een over is. Groeten Dennis
 4. Sympathieke actie van Henk de Haan, hij verloot zijn VFR ( racemotor ) en de opbrengst gaat naar de voedselbank. 2019-11-30 VFR Henk.pdf
 5. Wij hebben ooit een aanhanger gehuurd met een inrijklem. De motor staat dan voor al vast en wordt niet in de veren getrokken. Achter nog 2 spanbanden en klaar. Tijdens het rijden veert de motor in en voelt dan ook niet zo ´dood´ aan op de trekhaak. Ik vond het fijn rijden. Eerder hebben we op een aanhanger zonder klem de spanbanden aan het balhoofd vastgemaakt (bij de voorvork omhoog) maar toen werd de lak op het voorspatbord iets beschadigd. Tevens beschadigde de spanband ook omdat deze over een boutje heen getrokken was.
 6. Mag ik vragen waar je deze hebt gekocht?
 7. Aha Dan is de schuldige bekend. Heel erg bedankt.
 8. Hallo, Ik heb een klein mysterie. Onderstaand onderdeel weet ik eigenlijk niet meer te plaatsen. De kuip en tank zijn er volledig afgeweest en mijn zoon en ik hebben dat onafhankeljik van elkaar in een paar etappes gedaan. Heel stom maar nu blijft deze over. Iemand een idee?
 9. Ik vind de gekleurde hugger juist wel weer mooi. Foto 4 wat mij betreft. Mijn kuip ligt ook in zijn geheel bij A&M in Ten Boer. Op de beurs in Assen hadden ze mooie voorbeelden staan van wat ze maken. Hopelijk volgende week gereed voor montage.
 10. RodeVFR

  Site traag

  erg traaaaaaaag
 11. Grappig, ik werk voor Prysmian, jullie buren aan de Schieweg. Een paar keer per maand maak ik de rit naar het kantoor aldaar. De sleuteldag is me toch iets te ver op de motor om alleen een hamburger te scoren :-). Veel plezier daar.
 12. De grijze kleur van de koffers komt niet overeen met een ander deel van de motor maar het misstaat niet. Ik zou er niets aan veranderen en lekker gaan toeren die koffers lijken sowieso al niet op een motor :-) . Hier kan eigenlijk niemand je goed adviseren, het belangrijkste is wat vind je zelf. Als het je iedere keer ergert dan zou ik er iets aan doen. Zelf heb ik een candy glory red VTEC, ik heb koffers gekocht in 2 verschillende andere kleuren (rode zijkoffers en een witte topkoffer). Ik heb ze geschuurd en met action spuitbus metallic grijs gespoten. De koffers komen een keer per jaar of hoogstens twee keer op de motor. Het stoort me niet.
×
×
 • Create New...