Ga naar inhoud

Tom M

Forumlid
  • Items

    171
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Tom M

  • Verjaardag 19-01-1962

Sociale Media

  • Website URL
    http://www.fa-hilster.nl

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Amsterdam
  • Interesses
    Motorrijden , hartlopen, fitnes

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 86-89 VFR750
  • De mijne is
    Wit

Tom M's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

1

Reputatie

  1. Dat vind ik toppie van je vroembert ! Wanneer is de eerstvolgende knutselsessie ?
  2. Dat zou super zijn, wat wil je ervoor hebben ?
  3. Tom M

    €50 RC24 Project

    Ik heb vorig jaar Brembo remmen met handel gemonteerd en de Dot5 er doorheen gespoeld op mijn VTR 1000SP2 en heb al diverse circuitdagen en de Speedweek in Almaria gedaan met geweldige remmen !
  4. Bijna alle stangetjes van het gas en choke zijn sowieso niet meer goed en de aluminium bovenste kap waar de rubberen kelken doorheen steken zijn beschadigd.
  5. Tom M

    €50 RC24 Project

    Er gaat standaard geen siliconen rem vloeistof in DOT5, vandaar dat ik het remolie noem.
  6. Ik ben op zoek naar een goede set carburateurs voor mijn VFR RC24 uit 1989 De carburateurs die er bij mij opzitten die heb ik eraf gehaald om te reviseren maar tijdens het monteren, pokken klus, is er wat afgebroken, gescheurd en de stangetjes van het gas en choke systeem zijn zo verbogen dat ik ze niet meer goed krijg.
  7. Tom M

    €50 RC24 Project

    Als je koppeling geen druk meer geeft, spoel hem dan even door met nieuwe remolie en even ontluchten, Dan is ie meestal weer als nieuw !
  8. Tom M

    Motor uitleen POLL

    Door Amsterdam dagelijks rondrijden op een veredelde crossmotor over de stoep en door smalle steegjes helpt wel mee met de term "ervaring", maar een VFR is toch een heel andere motor. En ik denk dat je broer motorrijden alleen ziet als een deel van zijn werk (omdat hij zelf geen motor heeft).
  9. Tom M

    ketting gebroken

    Mijn VTR 1000 SP2 is weer terug. Nieuwe ketting en tandwielen, nieuwe kap die over het voortandwiel zit en nieuwe stift (om de koppelingsplaten weg te drukken) Totale kosten: € 540,- Ik heb met de motorzaak een deal gemaakt dat ik de nieuwe ketting en tandwielen voor mijn rekening neem en hun de rest. Waarschijnlijk is er een steentje tussen ketting en tandwiel gekomen waardoor de ketting brak. De ketting was ruim 19500 mijl oud, dus ik heb voorlopig daar geen zorgen meer om. Heb gelijk een circuitdag op Assen geboekt voor 26 April
  10. Tom M

    Al 2 jaar!!!

    Lief Schanulleke
  11. Tom M

    ketting gebroken

    Vooralsnog is de schade waarschijnlijk beperkt tot : nieuwe ketting/tandwielen en kapje waar de koppelingsplunjer op zit en de stift die door het blok gaat ( naar de koppelingsplaten toe) De olielekkage die ik had gezien was remolie ( van de koppelingsplunjer)
  12. Tom M

    ketting gebroken

    Bedankt voor de oppepper
  13. Tom M

    ketting gebroken

    Hij wordt morgenochtend door John opgehaald en naar Nijkerk gebracht. Ik heb nog een foto genomen van de gebroken ketting: Ik ben overigens niet emotioneel maar ook geen klein kind die zulke betwetende uitspraken wil aanhoren. Mijn gabber heeft in het verleden een keer zijn motor naar hem gebracht en hij heeft toen ook een grote fout gemaakt.
  14. Tom M

    ketting gebroken

    Ik wil jou wel eens zien rijden met de sneeuw en pekel, en tussen oud en nieuw is naar mijn inziens net 2 maanden geleden.
  15. Tom M

    ketting gebroken

    Allemaal wel leuk wat je zegt maar ik heb pas 250km gereden op deze motor en kreeg hem afgeleverd met een grote beurd en technische inspectie. Je kan mij niet vertellen dat dan al de ketting op breken staat..... Beetje voorbatige opmerking misschien ? Ik rij al 32 jaar motor en heb altijd erg lang met mijn kettingen gedaan, juist omdat ik ze regelmatig controleer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...