Jump to content

Motochaly

Lid VFROC
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Motochaly last won the day on November 15 2020

Motochaly had the most liked content!

Community Reputation

45 Excellent
About Motochaly
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 • Birthday 07/13/1984
 
Sociale Media
 
 
 • Website URL
  http://
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Leimuiden
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n 98-01 VFR800
 • De mijne is
  Rood
 
Recent Profile Visitors
 
 
532 profile views
 
 1. Motochaly

  VfR rc36-2 spiegels zonder condoom

  Ik heb alleen nog een rechter nieuw in de verpakking liggen, helaas geen setje. Merk Vparts (worden ook verkocht als Vicma en Bihr) en vraag er 20 euro voor.
 2. Motochaly

  Oxford handvatverwarming

  Setje handvatverwarming van Oxford. Is gebruikt maar werkt nog prima. Kan direct op de accu worden aangesloten zonder dat er een extra relais of iets dergelijks nodig is. Vraagprijs 30 euro.
 3. Motochaly

  Hulp na ongeluk

  Oei dat hopen we allemaal nooit mee te maken! Gelukkig ben je er zelf goed vanaf gekomen in ieder geval. Uitgaande van het bouwjaar heb je waarschijnlijk een rc36-2 en daarvoor heb ik geen voorkuip of zijkuipen. Wel de onderste zijkuipen mocht je die ook zoeken. Een voorvork en remschijven kan ik je wel aan helpen en verder heb ik nog veel andere onderdelen mocht je nog meer zoeken. Als je een rc36-1 hebt kan ik je wel aan kuipdelen helpen. Ik heb er net een aantal gekocht voor onderdelen. Als je niet zeker weet welk model je hebt kan je dat hier opzoeken: https://www.vfroc.nl/index.php/2013-01-31-08-41-27/vfr750f Succes in ieder geval!
 4. Motochaly

  Bobinekabel vervangen

  Er zitten inderdaad drie draden op aangesloten. Als toevoeging is er een aansluiting op de groene draad (massa) en deze is er natuurlijk makkelijk bij te trekken. Wat is de reden dat dit niet zou werken?
 5. Motochaly

  Bobinekabel vervangen

  Ik weet niet of het mogelijk is om de bobines van een vtec te gebruiken? Zie de bijgevoegde foto. Ik heb hiervan nog een set te koop en bijpassende stekkers moet ik ook nog wel hebben.
 6. Ik heb inderdaad nog wel wat kuipdelen, maar niet de juiste kleur. Morgen zal ik er foto's van maken en dan kun je kijken of het wat voor je is.
 7. Motochaly

  Schuiver gemaakt: Kuipschade herstellen?

  Als je een rechterkuip zoekt heb ik er eentje met nog wel wat schade. Ook een knipperlicht, rempedaal en spiegel heb ik mocht je die nog zoeken.
 8. Bedankt allemaal voor het meedenken! De regelaars die Carmo verkoopt en degene van Ebay uit Italie zijn helaas allemaal namaak. Sommige lijken er veel op, maar van binnen is het dan toch een shunt of mosfet regelaar. Ik heb besloten toch maar een originele te bestellen uit Amerika. Zodra ik weer opnieuw problemen krijg vervang ik de regelaar gelijk met de stator en accu en dan maar hopen dat dat ook bij mij gaat werken
 9. Accu is ook twee keer vervangen in 14 jaar tijd, dus dat valt op zich mee denk ik. De kabelboom heb ik helemaal uit elkaar gehad en niks bijzonders ontdekt. Gelijk toen dikkere draden geplaatst vanaf de spanningsregelaar naar accu en massa.
 10. Het komt inderdaad niet vaak voor bij een FI.. maar elke 30.000km is het weer raak. Het forum volg ik al lang en daaruit heb ik de meeste dingen al geprobeerd die voorbij kwamen. Ik hoop dus dat een serie regelaar de oplossing kan zijn, maar ik kan nergens op internet vinden waar ze te koop zijn. Met name de SH775aa of SH775ab. Bijna alles wat wordt aangeboden zijn geen originele Shindengen, maar imitaties en blijken gewoon shunt of mosfet regelaars te zijn.
 11. Bij mijn VFR800 FI heb ik inmiddels al 5x mijn stator en 3x mijn spanningsregelaar kunnen vervangen in de ongeveer 125.000km die ik gereden heb. Al van alles geprobeerd ondertussen, ventilatortje erop, gesoldeerde verbindingen, aangepaste draadboom en inmiddels verplaatst op de plek van de toeter in de rijwind. Het geeft allemaal wel iets verbetering, maar het blijft toch een zwak punt. Afgelopen vakantie in Zwitserland mijn stator weer kapot en dat is gewoon niet handig ook al had ik een reserve bij me... Op verschillende buitenlandse forums en facebookpagina's las ik berichten over de SH847 en de SH775. Beide serie regelaars en daarmee zouden alle problemen weg moeten zijn. Hier op het forum vind ik er niks over terug, is er iemand die hier ervaring mee heeft? En weet iemand waar je deze in Europa kunt kopen? Op http://roadstercycle.com/ worden ze verkocht in diverse kits, maar met verzendkosten, invoerkosten en btw word het wel erg prijzig.
 12. Motochaly

  Startkoppeling vfr750 rc36

  Helaas niet voor de 750, alleen nog voor de 800 een aantal.
 13. Motochaly

  Compleet contactslot Vfr750F RC36 95

  Deze heb ik wel liggen. Ook setjes compleet met tankslot en slot voor de buddy.
 14. Als het goed is heb ik nog een pedaaltje liggen van een vtec. Morgen kan ik hem even opzoeken en je dan een foto sturen om te vergelijken met wat je nu hebt.
 15. Motochaly

  VFR 800 '99 Nieuwe uitlaat of "nieuwe" VFR?

  Ik weet niet of het werkt als je de sensor openingen afdopt of dicht last. Misschien heeft iemand anders hier ervaring mee? Ik gebruik hem niet meer, omdat nu een complete vtec uitlaat heb met de uitlaten onder het kontje.