Ga naar inhoud

Trebbie

Inactief
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Trebbie

  • Verjaardag 06-04-1963

Sociale Media

  • Website URL
    http://

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Heesch

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Blauw

Trebbie's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

1

Reputatie

  1. Denk dat het relais vervangen dan het handigst is (en regelmatig checken of de lichten het wel doen) Waar ergens kan ik dit relais vinden?
  2. Als ik de alarmlichten aan zet gaan ze even snel, dus da's geen probleem. Overigens gaan ze dan op de normale snelheid.
  3. Bedankt! Hoe kom ik erachter hoeveel ohm deze weerstand moet zijn? Ik ga dan gewoon proberen een weerstand in de voedingskabel te monteren. Overigens is het wat mij betreft ook niet echt een probleem wanneer de rechter knipper te snel gaat lijkt me. Als die er maar niet onderweg de brui aan geeft....
  4. Anderhalf jaar geleden heb ik op mijn VFR800 VTEC (2004) een smoke LED achterlicht unit geplaatst. Tot gisteren heeft het allemaal prima gewerkt. Sinds gisteren is het zo dat mijn rechter knipperlicht ongeveer 2 keer sneller knippert dan links. Vandaag alles eens uitgetest. Als ik er een gewoon gloeilampje aanhang dan knippert het normaal. Als ik rechts en links omwissel gaat links dus sneller en rechts normaal. Ik heb al alles met contactspray ingespoten maar dat baat niet. Kortom het zit dus in de LED unit zelf. . De LED unit vervangen gaat volgens mij ook niet omdat dan de hele achterlicht unit uit elkaar gesloopt moet worden. Iemand nog een idee?
  5. Weer een zeer tevreden klant van Johan! Mijn VFR800VTEC was toe aan zijn eerste 24.000 km beurt. Via mail contact opgenomen met Johan en uiteindelijk een 'deal' gemaakt over wat er moest gebeuren en wanneer. Vorige week donderdag gebracht en een weekje later weer op kunnen halen. Naast kleppen stellen zijn ook de starter valves gesynchroniseerd, zijn de balhoofdlagers vervangen, zijn de mods uitgevoerd etc. etc. Ongelooflijk mooi om te zien en mee te maken dat Johan met zoveel passie en plezier je motor onder handen neemt. De hele motor wordt volledig uit elkaar gehaald, grondig gereinigd en tiptop weer in elkaar gezet. Alles wat Johan tegenkomt wordt gemeld en/of gefotografeerd zodat je kunt zien wat er allemaal gebeurd is. Van de kleppen bleken met name de VTEC kleppen het meest afwijkend. Het geeft me een gerust gevoel dat nu alles weer nagekeken en bijgesteld is. Kan ik er weer 24 dkm tegenaan.... Toen ik de motor weer op kwam halen zei Johan dat hij wel totaal anders zou rijden. Veel soepeler en veel minder horten en stoten. Ook het sturen zou een feestje zijn. Sceptisch als ik ben dacht ik 'dat zullen we nog wel eens zien'. Maar, er bleek geen woord gelogen. Het rijdt zoveel beter nu. Veel soepeler op het gas en geen horten en stoten meer en het stuurt fantastisch. Kortom, weer een zeer tevreden klant!! Bedankt Johan!
  6. Yesss, knippers zijn binnen. Nu het achterlicht nog. Flink balen dat ik daar nog een weken meer op moet gaan wachten
  7. Heb ook interesse in de smoke verlichting. Is er al nieuws mbt de groepsaankoop??
  8. Ben benieuwd of ik zaterdag ook mijn carburateurs kan (laten) synchroniseren. Is er iemand met de benodigde apparatuur om dit te kunnen uitvoeren? Ook wil ik graag een deskundig advies over de ketting en tandwielen. Tot zaterdag(middag)
  9. Ik kom (mits ik een back-up kan vinden voor m'n bereikbaarheidsdienst) Kom lekker kijken en leuteren, en als het lukt wil ik graag mijn carbs gesynced hebben. (Kan alleen 's middags)
  10. Ik heb de mijne gehaald bij een caravan speciaalzaak. Voor slechts 3 euro inclusief afdekkapje. Daarna links in de kuip gemonteerd. Ook ik rijd met een PDA en TT5. Werkt tot nu toe naar behoren
  11. Ben nog maar sinds kort lid, maar wel fanatiek zelf sleutelaar. Iets wat ik nog een keer zou willen is het (laten) synchroniseren van de carbs. Weet niet of dat nodig is, maar kan het maar gedaan hebben. Daarnaast is het gewoon leuk om mee te kijken. Zodra er een datum en plek bekend is reserveer ik mijn agenda.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...