Jump to content

knalselder

Forumlid
 • Posts

  1,977
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

knalselder last won the day on November 6 2022

knalselder had the most liked content!

About knalselder

 • Birthday 06/07/1964

Sociale Media

 • Website URL
  http://

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Rijkevorsel-B
 • Interesses
  Motorrijden en squashen.

Uitgebreidere profielinformatie

 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR1200F
 • De mijne is
  Rood

Recent Profile Visitors

1,903 profile views

knalselder's Achievements

Vaker hier dan op de VFR

Vaker hier dan op de VFR (8/10)

 • Reacting Well
 • Very Popular
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine

Recent Badges

764

Reputation

 1. Ik heb al 10 jaar de tankring van Givi. Voordien altijd met magneettassen geknoeid. Ik wil nooit meer terug. Ik heb nu tanktassen in verschillende formaten al naargelang de nood. Ongelooflijk handig en nooit problemen of beschadigingen gehad. Van Shad heb ik nu een paar jaar een topkoffer (wel ėėn van de duurdere) en de kwaliteit is prima. Met hun tanktassysteem heb ik geen ervaring, maar die metalen uitsteeksels zouden hinderlijk kunnen zijn. Tenzij er toch altijd een tas op staat natuurlijk. Ik rijd eigenlijk nooit meer zonder mijn tasje van 3 liter.
 2. Ik heb het instructieboekje in pdf maar met 24 MB te groot om te mailen. Volgens mij moet het online wel te vinden zijn. En anders stuur ik het je wel een keer via WeTransfer als ik nog eens aan de laptop zit.
 3. Bedankt voor de tip! Wat een verademing. Het is dit seizoen buiten al donker genoeg 😒
 4. Met de knop stel je de veervoorspanning bij in functie van het gewicht van passagiers en bagage. Dit staat los van de dempende werking van de achtershock. De ingaande demping kan je met een schroevendraaier nog wel instellen via een schroefje onderaan de demper. Je kan proberen om de draaiknop weer gangbaar te krijgen met kruipolie. Ondertussen is er ook een garage die de originele demper reviseert (Pols dacht ik, probeer een keer de zoekfunctie, geen idee wat het kost). De achtershock vervangen is ook niet zo'n grote klus en er worden er best wel wat tweedehands aangeboden, waarbij je dan natuurlijk wel zeker moet zijn dat ie werkt. Tot slot kan je bij een aantal bekende fabrikanten (Hyperpro, Wilbers, etc) terecht voor een nieuwe demper/veercombinatie, al dan niet met een knop voor de hoogteverstelling, maar dan heb je het al snel over 500 tot meer dan 1000 euro.
 5. heerlijk toch, wat laxatieoefeningen na het ontbijt? 😂
 6. Misschien eens kijken naar een Dnepr? Lekker om ook zelf aan te sleutelen.
 7. Ik heb de 4 GT nu 8000 km op de 1200f. Geen last van drukverlies, maar hij gaat achteraan waarschijnlijk niet langer meegaan dan de RS3. Vooraan nog leven zat.
 8. Dank voor het delen. Interessant artikel wat juist aangeeft hoe groot de vooruitgang de afgelopen jaren geweest is. Dunlop hoeft zich zeker niet te schamen, integendeel!
 9. zoals op de doos staat: die van SW-Motech. Of de "pro" nog een verschil maakt weet ik niet, maar ik vermoed van wel.
 10. Misschien ligt het ook wel aan de geometrie van de motor waardoor de 1200f van nature weinig neigt naar wheelies.
 11. Met de 3 had ik er ook last van (1200f zonder tractiecontrole), met de 4 niet meer. En dan ook alleen maar als het wat kouder weer was.
 12. Deze middag zaten de vier dichtingen (eindelijk) in de brievenbus. Daarnet de uitlaat er weer onder gesleuteld, een testrit van 20 kilometer gemaakt en nadien het kuipwerk weer gemonteerd. Dat was best even prutsen met maar 2 handen (een tweede man zou handig geweest zijn), maar met behulp van een krik heb ik alles toch lekvrij op zijn plaats gekregen. Net op tijd om morgen met een gerust hart voor een dikke drie weken naar Spanje te vertrekken (deze keer niet met de motor). Bedankt voor de hulp allemaal. Je ziet hem denken: waar blijft die koerier nou?
 13. Ook ik ben zaterdag op vakantie. Jammer, maar ga proberen om volgende keer weer eens langs te komen.
 14. Ik zie alvast een abs-ring die bijna de helft van de vraagprijs waard is
 15. Ik heb die pakkingen inderdaad mee besteld, zoals aangegeven in de manual. Voor die 6 euro zou het zonde zijn om ze niet te vernieuwen nu alles uit elkaar ligt.
×
×
 • Create New...